Tulinen ja gluteeniton vegepasta

Yhteistyössä Sam Mills gluteeniton pasta.
Kokkailin kuluneella viikolla pastaa itselleni. Mä olen jo jonkin aikaan siirtynyt vähän puolivahingossa enemmän ja enemmän vegeruokiin. Mulla ei siis ole mitään päätöstä siitä että alkaisin kasvissyöjäksi, munia syön edelleenkin ja kalaa jonkin verran, mutta ihan nämä perinteiset kanat ja jauhelihat ovat jääneet todella vähäisiksi nykyisin.
 

 

 
Kokeilinkin vähän miksailla mun perinteistä pasta-annosta mitä yleensä teen. Mä olen käyttänyt nyt jonkin verran härkistä ja papuja kokkailuissa, mutta nyt tuli semmoinen mieliteko, että tekisi mieli kokeilla jotain vähän potkivampaa versiota normaalista pasta-annoksestani. Tässä siis ohje tuliseen, gluteenittomaan ja vegaaniseen pastaan.
 

Se on jännä kuin mä saan aina seuraa keittiöön kun olen kokkailu-puuhissa..

 
Tarvikkeet:
Öljyä
1 Sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
1 Paprika
Sriracha chili-kastike
390g (pakkaus) tomaattimurskaa (itse käytin yrtti-tomaattimurskaa)
280g (pakkaus) kidneypapuja
2dl kasvislientä
Balsamietikka
Tuore basilika
S&P
250g Sam Mills Gluteeniton Pasta d’oro
 

 

 
Valmistus:
Keitä Sam Mills Pasta d’oroa 7-9min. Hienonna sillä aikaa sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli pannulla öljyssä ja lisää valkosipuli. Lisää pilkottu paprika. Lisää suola, pippuri ja oman maun mukaan Sriracha kastiketta. Itse tykkään aika tulisesta, joten laitoin reilun töräyksen. Lisää tomaattimurksa, kasvisliemi ja pavut. Lisää lopuksi balsamietikkaa oman maun mukaan (laitoin n. 1rkl). Kaada pastasta vesi pois siivilään.
Tarjoile pasta ja kastike tuoreen basilikan kanssa. Lisää annokseen kasviksia oman mielen mukaan. Mitä enempi, sen parempi 😉
Enjoy!
 

 
 
 
 

Kommentit (3)

 1. Minttu82
  klo 13:02

  Herkulliselta näyttää toi ruoka, vois joskus kokeilla. Oon seurannut sun blogia ja tosi herttaselta vaikutat ym. 🙂 Mitä raaka aineita laitat yleensä salaattiin? Syötkö rahkaa paljon, jos niin mitä laitat rahkaan yleensä? Käytätkö spiruliinaa? Mitä mieltä siitä tuotteesta? Hyvä kun nykyään voi sun blogiin komentoida ja kysellä 🙂

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 19:17

   Moi Minttu! Mä laitan salaattiin hyvin usein pinaattia, lehtikaalia, kurkkua, tomaattia, avovadoa ja omenaa! Joskus jos oikein hurjaksi heittäydyn niin heitän vielä vähän pähkinöitä päälle 😉 Rahkaa syön aika usein. Päälle laitan juurikin sitä suurinta herkkuani, eli pähkinöitä. Spiruliinaa käytän myöskin, sitä tosin juuri tällä kyseisellä hetkellä satunnaisesti. Mahtavaa kevään odotusta! 🙂

 2. Laura Suvanto
  klo 16:25

  Satuin etsimään pastaohjeita ja päädyin blogiisi: kokeilin tällä ohjeella pastaa ja heitin joukkoon myös jääkaapista löytyneen mifun! Superhyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.