10 asiaa, joita tulee reissussa eniten ikävä

Niin sitä vaan pari viikkoa mennä pyörähti ja Spartan Bootcamp saatiin kunnialla päätökseen. Mä kirjoitan ensi viikolla kunnon koosteen reissusta, sillä nyt haluan heti kirjoittaa fiiliksiä siitä, mitä on ollut ihan järjetön ikävä Suomessa.
 
1.Harri. Harri on tietysti ollut mulla paljon mielessä reissussa ja kova ikävä pientä hännän heiluttajaa. <3 Onneksi on olemassa puhelin ja olenkin saanut Harpasta kuvia reissun päällä.
 

 
2. Oma sänky. Ihan sama missä päin on reissussa, mutta kyllä hotelleissa vaan tulee ikävä omaa sänkyä ja tyynyä. Mun sänky on suunniteltu Unikulmalla juuri mulle sopivaksi ja se mukailee mun vartalon jokaista kohtaa juuri oikealla tavalla. Mä oon myös tosi nirso tyynyjen suhteen ja hotelleissa tyynyt on usein ihan liian korkeita mun makuun.
 

 

 
3.Puuro. Kyllä se vaan on niin, että aamu ilman puuroa ei ole aamu eikä mikään 😀 Mä oon niin tottunut syömään puuron joka aamu, että kun tarjolla hotelli aamupalalla oli usein nuudeleita ja kanaa, niin tuo puuro on enemmän kuin tervetullut paluu omaan arkeen.
 

 
4.Kahvi. Thaikuissa kunnon kahvi oli ihan kiven alla. Kyllä nyt meinaan omat sumpit maistuu paremmin kuin hyvin!
 

 
5.Raikas ilma. Vaikka lämmössä on kiva käydä pyörähtämässä, niin kyllä tuo kostea ja lämmin ilma jossain vaiheessa alkaa piisaamaan. Suomeen päästyä oli niin vapauttava tunne vetää keuhkot täyteen raitista ilmaa (erityisesti Bangkokin saasteisen ilman jälkeen!).
 
6.Iho. Monet aina puhuu, että ihon kunto paranee reissussa ja auringossa. No mulla meni kyllä ihan päinvastoin. Mulla ei oo ikinä ollut iho niin huonossa kunnossa kuin nyt. Mulla on ihan kaameita paiseita selässä, hikinäppylää, aurinkoihottumaa ja kasvoihin tullut finnejä aurinkorasvan ja hikoilun yhdistelmästä, jäätävistä moskiton puremista puhumattakaan! Josko tää tästä rauhoittuis nyt taas kotosalla… 😀
 
 

 

 
7.Spinning. Vaikka reissussa vedettiin ihan mielettömiä treenejä ja oli aivan ihanaa vaihtelua päästä reenaamaan rannalle, niin kyllä sitä omaa suosikkia vaan on ollut järjetön ikävä!
 

 
8.Vesi. Ihan parhautta kun ei tartte enää selkä notkolla raahata vettä kaupasta vaan senku suihkii hanasta lasiin!
 
9.Suihku. Suhkussa on ihan luksusta käydä kun vesi tulee kunnon paineella, eikä liruttaen ja koko ajan ei tarvitse pelata että meneekö vettä suuhun.
 
10.Puhtaat pyykit. Puhtaiden pyykkien tuoksu on vaan yksinkertaisesti jotain niin mahtavaa. Onneksi aloitin pyykinpesun eilen heti kotiin päästyäni, enää ei oo paljoa jäljellä!
 
 

 
Huomenna laitan tänne yhden näppärän niksin, jonka opin reissussa! Tuuhan kurkkimaan, olisitko sä osannut tehdä jutun oikein..? 😉

Kommentit (9)

 1. Tarja
  klo 16:58

  Moi Janni! Moneen kertaan Aasiassa käyneenä, mulla toi iho ongelma on ihan samanlainen! Ei parane minullakaan iho kuumassa ja auringossa, päinvastoin huononee vaan :/ Just tuo hikoilu aiheuttaa aknea, vaikka kuinka joka välissä pesis iholta hien pois. Ja sitten vielä se kaamea aurinkoihottuma, mulla kun ei oikein aurinkosuojatkaan auta. Kivaahan se matkailu on, mutta on siinä ne varjopuolensakin.
  Ja kiitos kivasta blogista 🙂 Olen jo pitempään sua seuraillut ja tykkään sun jutuista ja liikuntavinkit on hyviä. Oot niin jalat maassa tyyppi etkä turhia haihattele, pidä toi 😀

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 09:39

   Joo ei kyllä tosiaan tehnyt hyvää iholle! 🙁 Kaipa se sitten toisilla toimii, kun kaikki niin kovin sitä aina ”ihon hemmotteluna” mainostavat..

 2. Miia Penttilä
  klo 18:09

  Janni? Kolin jälkehen kans thaimaassa ja naama on kuin kukkaketo ? Kyllä niin pitää paikkaansa että borta bra men hemma bäst ? Mahtava loma takana, ihana kans palata kotio. Hyvää kevään odotusta sulle!! Miia P. Laihialta

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 09:37

   Joo-o, ihan ihme juttu! 🙁 Eiköhän se tästä taas kun on omassa ilmastossa takaisin!

 3. Laura
  klo 20:06

  Hei, osaatko sanoa mikä auttas noihin hikinäppylöihin?:)

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 09:37

   En valitettavasti.. Mä oon nyt käyttänyt Bepanthenia ja Elizabeth Ardenin perusvoidetta, mutta ei kyllä ole mitään huimaa eroa tapahtunut..

 4. Faijahommia
  klo 11:27

  Yksi mitä tulee reissuissa ikävä on oma koti. Vaikka kuinka olisi 5 tähden hotelleja, niin koti on aina koti ja sinne on kiva palata 🙂
  Raitis ilma on kyllä myös yksi!
  https://faijahommia.fi/

 5. Heli
  klo 21:51

  Mä otan reissuun/ostan periltä pesusienen. Sillä on illalla hyvä hinkata suihkussa aurinkorasvat veks. Mun ihoa ne ärsyttää kun ne rasvat vedenkestävinä pysyvät niin tiukasti ihossa ja siitä seuraa nokkosihottuman kaltaista ihottumaa.

 6. Elisa
  klo 19:23

  Lähtikö nuo näppylät pois miten nopeesti ja miten? Itsellä nyt saman näköisiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.