Eviva Espanja!

Pääsiäisenä olimme kuvaamassa yhdessä Petteri Peltosen kanssa Marbellassa. Meille tuli joskus puhetta, että olisi siistiä lähteä kuvaamaan ulkomaille. Monestakin syystä: uusi ja erilainen ympäristö, erilainen valo jne. Kävipä sitten niin hyvin että meille tuli Rip Curl matkaan ja päästiin reissuun tekemään myös vähän beach kuvaa! Meillä oli ihan huikea reissu ja saatiin tosi makeita kuvia. Päivät kuluivat hyvin pitkälti kuvatessa aamusta iltaan vain muutama ruokatauko välissä.
Mä oon muutenkin ihan Lattari-fani, jossei se nyt vielä ole tullut selväksi haha 😀 Jotenkin tuntui niin omalta päästä reissuun Espanjaan. Ihan semmoinen olo, että olisi tullut kotiin. En tarkalleen ottaen edes muista kuinka monta kertaa olen Espanjassa käynyt. Ensimmäisen kerran oli 6-vuotias ja sen jälkeen siellä on tullut käytyä hyvinkin tasaiseen tahtiin vähän eri puolilla Espanjaa.
Majoituimme matkallamme kauempana keskustasta, vähän ylempänä kaikesta hälinästä ja vilskeestä. Kylläpä sielu lepäsi niissä maisemissa! Kukat kukki (mä olin ihan fiiliksissä meidän parvekkeen ruusuista, LOVE!), linnut lauloi ja vuoristo siinsi jylhänä edessä, jossain kaukana kimmelsi meri ja lämmin ilma helli ihoa hempeästi lempeän tuulen tahtiin. Tuntui vaan niin hyvältä elää ja olla hetkessä. Ei paljoa tullut haikailtua jonninjoutavia.
Tässä muutamia kuvia meidän seteistä. Ja lisää on ja paljon! 😀 Niitä sitten joskus myöhemmin….. Kaikki kuvat by Petteri Peltonen Photography.

Haalari Rip Curl

 

 
Bikinit Rip Curl

 

 

 
Huppari Rip Curl

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (9)

 1. TiiaK
  klo 19:27

  Oooh kuinka täydelliset hiukset voi olla ??

 2. Julia
  klo 20:35

  Ihanaa että otat tyylikkäitä kuvia bikineissä! Instagramissa näkee niin paljon niitä perse ja tissiherutus bikinikuvia, joten on ihanaa että joku on edes pitänyt tyylikkyyden yllä! Hillitytkin kuvat voivat olla seksikkäitä!

 3. Temen
  klo 22:31

  Hyvä janni oot ihanan positiivinen ihailen sua ja aivan sairaan kaunis nainen

 4. Jonna
  klo 08:56

  Vau miten upea oot! 🙂

 5. Anna
  klo 10:35

  Upeita kuvia! Törmäsin myös niihin kuviin, missä sulla oli päällä musta uimapuku!! Ni haluaisin kysyä mistä se on ostettu tai voiko niitä saada mistään tilattua?:)

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 17:27

   Moikka! Se on Rip Curlilta 🙂

 6. Juuli
  klo 13:55

  Kauniita☺ Ja ihana nähdä terveen näköisiä kuvia. Ettei päähuomio ole sixbackissä tai langanlaihassa mallissa. Pystyy tällainen tavallinen tallaajakin enempi samaistuun?

 7. Miina
  klo 19:13

  Mistä tää ihana beige/pitsinen body on ostettu? *sydänsilmäemoji* pakko saada!!

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 16:44

   Intimissimiltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.