Vapun herkullinen Poke Bowl

Täällä on vapputohinat täydessä vauhdissa ja tehtiin ystäväni Maijan kanssa Poke Bowl. Tässä ohje ihan super-herkulliseen, terveelliseen JA NOPEAAN seurusteluruokaan.
 

 

 

 
Ainekset:
3 rkl soijakastike
2 rkl seesamiöljyä
1 rkl sriracha kastiketta
1/2 tl suolaa
400g lohta
1 sipuli
1/2 kurkkua
1 mango
1 1/2 avocadoa
 

 

 

 
Ohjeet:
Sekoita soijakastike, seesamiöljy, suola ja sriracha kulhossa. Paista lohi (vois syödä myös raakana) ja sekoita lohi kastikkeeseen. Laita jääkaappiin muhimaan. Pilko sipuli ja paista voissa. Pilko muut ainekset. Laita kaikki ainekset omiin kulhoihinsa ja tarjoile. Jos haluat, voit tehdä myös riisiä tähän kaveriksi. Nauti hyvässä seurassa. <3
IHANAA VAPPUA KAIKILLE! <3

Kommentit (2)

 1. Heini
  klo 12:32

  Hei Janni! Mietin että kuinka aktiivisesti vielä käyt salilla treenaamassa? Jostain lueskelin että olisit hylännyt kokonaan salitreenin ja siirtynyt pelkkiin kehonpainotreeneihin? Vieläkö siis käyt salilla treenailemassa vai teetkö nykyään enemmän kehonpainotreenejä? 🙂

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 11:35

   Moikka! Olin tosi pitkään pois salilta. Jotenkin oli alkanut maistua punttitreenit puulta ja päätin että turhaan semmoisia treenejä teen, mistä en nauti yhtään. Ja se olik kyllä tosi hyvä ratkaisu, nimittäin nyt olen taas aloittanut käymään salilla. Tauko teki siis tosi hyvää ja nyt olen ihan uudella innolla taas myös salin puolella! Vaikka kyllähän mä edelleen tykkään tosi paljon tehdä kehonpaino juttuja ja nyt erityisesti kun ilmat alkaa olla suotuisat niin mikäs sen kivempaa kuin lähteä ulos lenkille. 🙂 Touhuilen siis vähän sitä sun tätä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.