OMG! Pervorehellinen HussiTube on nyt auki!

Kommentit (3)

 1. Asko Karjalainen
  klo 04:03

  Upeeta Janni??

 2. Nitta
  klo 14:11

  Hussitubea jo täysin innoissani seuranneena täytyy vaan todeta, että mahtavaa saada lisämotivaatiota omaan treenijaksamiseen ja ruokarutiineihin! Niin monet videon asiat tuntuvat tulevan suoraan omasta elämästä aamupuurosta kalenteriorjuuteen ja vaatekriiseistä turvonneeseen oloon. Tavoitekin on lähes sama – löytää se energinen ja kevyt olo saamalla vähän lisäkiinteyttä kroppaan. Mielenkiinnolla siis jatkoa odotellessa, tsemppiä sullekin jaksamiseen!

 3. Jani
  klo 12:33

  Olipa tyylikkäät nahkahameet sinulla videossa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.