Muutto ulkomaille!

Janne, Jussi ja Kaitsu

Näin se vaan elämä jännästi vie erikoisiin tilanteisiin ja tässä oltaisiin nyt muuton edessä. Ja tämä muutto ei tapahdukaan Suomen sisällä vaan tällä kertaa päästään vähän rajojen ulkopuolelle. Nimittäin Espanjaan! Eikä missä tahansa porukassa tai yksin, vaan Biisonimafian poikien kanssa! Me nimittäin pakataan kimpsut ja kampsut ja lähdetään kuvaamaan kolmeksi kuukaudeksi Espanjan auringon alle sketsejä ja vähän muutakin matskua. Käääks!!! 😀 Tätä ollaan duunattu nyt jo jonkun aikaa ja nyt kaikki on valmiina, enää tarvitsee vain lähteä! Mä kuitenkin pidän ihan normaalisti Helsingin asuntoni ja ainakin näillä näkymin palaan takaisin tänne. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä mitä tässä välissä taas tapahtuu ja mihin se elämä heittää seuraavaksi 😀 Tykkään kuitenkin asunnostani niin paljon, etten tästä kyllä ihan hevillä luovu mihinkään suuntaan.
Espanjan auringon alle suuntaamme heti lokakuun toisella viikolla ja palailemme vasta vuoden loppupuolella. Ja koska joku kysyy kuitenkin, niin Harri lähtee tietenkin mukaan kuvausassistentiksi 😉 Vitsit että mä olen tästä innoissani! Nyt pääsen kunnolla keskittymään ja harjoittelemaan näyttelyä ja vieläpä ihan parhaassa porukassa. Meillä on niin käsittämättömän hyvä yhteishenki kundien kanssa, että oksat pois! Olenkin saanut porukassa nimekseni Jussi, ihan jo käytännöllisyydenkin takia, kun jonkun huutaessa Janni tai Janne me ei koskaan kuulla kumpaa huudetaan, joten J. Hussista tuli nyt sitten Jussi 😀 Sopii hyvin, sillä olen porukassa kuin yksi jätkistä.

 

 

Me ollaan Biisonimafian kanssa tehty kohta aika tarkalleen vuosi juttuja yhdessä (näistä olenkin kirjoitellut jo aiemmin) ja nyt onkin huikeaa päästä  viemään homma nextille levelille. Mä en myöskään ole koskaan asunut kimppakämpässä (jossei Vierumäen opiskelija-asuntolaa lasketa parin vuoden ajan), joten tästäkin tulee nyt ihan uudenlainen kokemus. Meillä on parikin erilaista asumismuotoa varattu tuolle ajanjaksolle, sillä tulemme vähän vaihtelemaan lokaatiota reissun aikana. Ihan hauska nähdä mitä siitä tulee kun laitetaan tämmöinen kööri saman katon alle useaksi kuukaudeksi. Mun pitää ehkä ruveta tuonne Tuben puolelle kuvaamaan Big Brotheria kulissien takaa, haha 😀
Eli tässäpä ei olekaan enää kuin kaksi viikkoa starttiin! Sitä ennen me kuvaamme BM:n kanssa vielä muutaman jutun Suomessa ja Tukholmassa. Voin kertoa että kohta alkaa sketsiä paukkua ovista ja ikkuinoista! 😀 Kuvaan reissusta aktiivisesti myös omaan Tube kanavaani materiaalia, erilaisia treenejä ja muutenkin miten elämä Espanjassa sujuu. Olen aina rakastanut lattari-kulttuuria ja haaveena mulla olisi oppia myös Espanjan kielen alkeet. Ja ehkä kenties löydän sieltä jonkun hyvän tanssipaikan, missä pääsen jatkamaan tanssiharrastustani, joka onkin ollut nyt katkolla jo pidemmän aikaa.

 


En voi edes kertoa miten innoissani olen päästessäni toteuttamaan taas yhden unelmistani. Olen aina haaveillut, että voisin asua jossain vaiheessa Espanjassa. Ja nyt kaikki palaset vain loksahtivat kohdilleen. Oikein nauratti miten tämä Universumi veti taas asiat kohdilleen. Olin kesällä Filippiineiltä palattuani juuri miettinyt ihan tosissani Espanjaan lähtöä pidemmäksi aikaa, kun Biisonimafian kuvauksiin mennessä Kaitsu heitti jo joskus aiemmin mainitsemansa ehdotuksen uudelleen ilmoille, että lähdettäisiin kuvaamaan Espanjaan. Mä suunnilleen purskahdin nauruun, miten voikin olla, että juuri itse tehtyäni samanlaisia suunnitelmia tarjoutuu täydellinen mahdollisuus lähteä reissuun. Silloin laitettiin rattaat pyörimään oikein kunnolla ja kohta se on sitten menoa! Muistan vielä hiukan epäröineeni itse alunperin ennen Kaitsun ehdotusta lähteä matkaan, sillä olihan minulla töitä bookattuna, muita sovittuja juttuja ja sitä ja tätä. Totesin että koskaan ei ole ”hyvä” tai ”oikea” aika lähteä, mutta mikäli haluan vetää yhden rastin yli bucket listiltani, on vain tartuttava tuumasta toimeen ja lähdettävä. Kyllä mä sitten kiikkustuolissa katuisin kuitenkin, jos nyt jättäisin lähtemättä. Siinä vaiheessa kun Biisonimafian kuvaukset mahdollistuivat samaan syssyyn, en enää epäröinyt hetkeäkään, vaan päätin että nyt tai ei koskaan!

Haaveet ja unelmat on tehty toteutettaviksi. Unelmien täyteistä ja ennen kaikkea aurinkoista sunnuntaita juuri sinulle! <3 Olkoon alkava viikkosi täynnä suuria unelmia ja kuplivia mahdollisuuksia!
Ps. menoa pääsee seuraamaan myös
Instagramissa
Facebookissa
Youtubessa
Snapchatissa @jannihussi
P.P.S Huomenna Tubeen tulossa 10 minuutin polttava vatsalihastreeni, johon ei tarvitse välineitä!

Kommentit (9)

 1. Roosa L.
  klo 16:37

  Wau! Ihailen suuresti sitä miten heittäydyt ”haasteeseen” noin avoimin mielin. Toivon että sinun ikäisenä opin olemaan noin avoin uusille asioille. Olet ihan huikea tyyppi ja toivon kaikkea parasta elämääsi Espanjaan! Innolla seuraan matkaasi. T: 15v jussi fani 😂

 2. Irene
  klo 17:33

  Minne päin? Itse asustelen Teneriffalla ja oikeen hyvin kyllä viihtyy niin varmasti sinäkin!

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 14:15

   Me tullaan vähän kiertelemään siellä, mutta nyt aluksi asetutaan ihan eteläiseen kärkeen. 🙂

 3. Minttu
  klo 18:04

  Hei,
  mistä/mikä merkki on tää ihana vaaleanpunainen neule neljännessä kuvassa?😍

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 14:14

   Se on KappAhlista! 🙂 Se on kyllä ollut kovalla käytöllä!

 4. Hege
  klo 05:00

  Tsemppiä uusiin haasteisiin. Jos lattarikulttuurista tykkäät, kannattaa kyllä tulla tänne Latinalaiseen Amerikkaan, espanjalaiset kun eivät ole lattareita ja espanjalaisilla on myös täysin oma kulttuurinsakin, jolla ei ole hirveästi muuta tekemistä lattareiden kanssa kuin kieli, eli toivottavasti et pety sitten. Tervetuloa!

 5. Miia
  klo 12:14

  Eikä miten siistiä! Itsekin ulkomaille taas haaveilevana kolahti nyt vähän kateus. Vuoden päästä aikasintaan olisi mahdollisuus lähteä tekemään työharjottelu jonnekin päin maailmaa, sitä odotellessa 😀

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 14:15

   Suosittelen todellakin vain jättämään aivot narikkaan ja lähtemään! Näitä me ei tulla katumaan, se on saletti! 🙂 😀

 6. berni
  klo 18:01

  Miten harri 😮 Lähteekö se mukaan? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.