Petollinen, petollinen some..


Tässä juuri istun koneella ensimmäisen messupäivän jälkeen. Tulin suoraan I Love Me -messuilta kotiin, kävin vain nopeasti kaupan kautta hakemassa smoothieita. Smoothieita siitä syystä, että en paljon muuta saa alas tällä hetkellä.
Kuten jo aiemmissa postauksissa kerroin, sain Espanjasta jonkin ihmeen vatsapöpön. Luulin sen aluksi olevan vain ruokamyrkytys, mutta kyllä tässä nyt taitaa jostain muusta olla kyse. Mun oireet on vaihdellut tosi paljon ja päiväkohtaisesti. Hetken on tosi hyvä olo ja sitten taas mahaa koskee niin että joutuu makaamaan kippurassa. Tätä on nyt kestänyt se about puolitoista viikkoa ja pikku hiljaa alkaisi kyllä riitäämään tälle tytölle.
Tajusin tässä hetken omaa somea tutkineena, että mun somehan on viimeiset puolitoista viikkoa antanut ihan väärän kuvan kaikesta! On näyttänyt siltä että olen vaan paistatellut aurinkoa ja käynyt juoksentelemassa rannoilla. Sitten vähän Marbellaa väliin ja töihin Suomeen. Haha, voi kun se toinenkin puoli olisi ollut nähtävillä! Olisi tullut vähän erilainen kokonaiskuva kaikesta.
Tälläkin hetkellä mun maha on sen näköinen että olen 7 kuulla raskaana ja vähän väliä tulee kauheita kramppeja. Messupäivästä selvisin kuitenkin hyvin, suorastaan yllättävän hyvin. Välillä saan vähän kunnon ruokaakin alas, mutta pääasiassa aika pienillä ja helpoilla syömisillä (kuten hedelmät ja smoothiet) olen joutunut menemään.
Juttelin tutun lääkärin kanssa, joka epäili, että kyseessä on kampylobakteeri. Se saattaa kestää tälläisinä kouristuksina jopa kaksi viikkoa. Mulla siis olisi kai puolisen viikkoa hommaa vielä jäljellä, jos taudin kuvausta on uskominen. Ja kun mulla ei ole kuumetta niin sitä ei sitten kai hoideta juurikaan mitenkään, odotellaan vain että kroppa hoitaa homman.
Samalla kun tässä pohdin, kuinka vääristyneen kuvan somessa mun kuluneesta viikosta on saanut, tuli itselleen taas hyvä muistutus koko somesta. Vaikka aivan tasantarkkaan tietää kuinka paljon totuus vääristyy niin omassa kuin muidenkin some-kanavissa, sen sitten kuitenkin sitä selaillessa meinaa unohtaa. Kukapa sinne nyt niitä tyhmiä hetkiä lataisi? Ketä kiinnostaa kun makaa mahakrampeissa sängynpohjalla? Huomattavasti mielenkiintoisempaa on katsoa/näyttää upeaa beachia lenkkarit jalassa.
Some on ehdottomasti hyvä tapa pitää yhteyttä ystäviin, etsiä inpsiraatiota ja pitää itselleen päiväkirjaa. Kunhan vaan muistaa pitää ne pienen pienet kriittiset silmälasit päässä sitä selaillessa. 🙂

Parhainta perjantai-iltaa! Huomenna jatketaan messuilua (toivottavasti mahalla on hyvä päivä!) ja illalla menenkin sitten Posseen vieraaksi. Adiooos!

Kommentit (13)

 1. bornglobal
  klo 21:28

  Tsemppiä paranemiseen 🙂

 2. Katri
  klo 22:21

  Toivottavasti menee ohi tuossa ajassa😖 ihme että jaksat duunia🙊mulla kesti samaisen jälkeen 3 viikkoa krampit jonka jälkeen vatsa ei sietänyt puoleen vuoteen mitään mausteista, maitotuotteita eikä gluteenia. Tsemppiä!

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 08:08

   OIKEESTI?! Ei hemputinhemputti…. Vielä mä pystyisin karsimaan maidon ja gluteenin mut noi mausteet kyl menis ihon alle! Voi kunpa tää nyt vaan menis ittekseltään ohi eikä jäisi mitään..

 3. Julia
  klo 22:46

  Hyvä kirjoitus. Itse olen alkanut välttelemään Instagramia, koska koen siellä usein jonkinlaista alemmuuden tunnetta. Oma elämä alkaa tuntua tylsältä, kun katselee muiden (mm. sinun) instagram-kuvia. Siksi itse henk. koht. pidän enemmän snapchatista koska se antaa realistisempaa kuvaa omasta ja muiden elämästä. Instagramista voi hakea inspistä ja ihailla kauniita kuvia, mutta muiden elämän kadehtiminen pelkkien insta-kuvien perusteella pitäisi unohtaa.

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 08:07

   Naulan kantaan!

 4. Jorefore
  klo 22:59

  Hei Janni,
  Toivottavasti vatsakivut menevät ohi, eikä ole sen vakavampaa, mitä totesit blogissasi!
  Pikaista paranemista toivoen,
  Jorefore

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 08:07

   Kiitos! 🙂

 5. Ane
  klo 23:34

  Heti kun luin sun oireista ni mietin että on varmasti kambylobakteeri! Sain ite sen kesällä turkista ja oli just tollasta!! 🤢

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 08:07

   Joo tää on tosi kiva matkakaveri! -_- No toivottavasti tää nyt menis pian ohi!!

 6. A
  klo 00:25

  Mä sain Espanjasta ameeban.. kannattaa tutkia tarkasti koska oikeilla antibiooteilla lähti heti! Mulla kans ihan jäätävää turvotusta ja vatsa ihan sekasin koko ajan. Paranemisia!

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 08:06

   No huh! Joo mä todellakin serailen nyt tilannetta.. Inhottavia!!

 7. Jenna
  klo 11:19

  Kampylon sairastaneena suosittelen hakemaan antibiootit, sillä jälkitautina voi tulla pahoja niveltulehduksia jne. Paranemisia!

 8. Katariina
  klo 11:59

  Voi eii! Pikaista paranemista sinne! Toivottavasti vältyt Possen erikoisilta.. niistä ei sun maha vältsisti tykkäis.. :S Muistahan myös levätä, ei aina oo pakko jaksaa painaa tuhatta ja sataa, etenkään jos on kipeenä! <3 Mukavaa messuviikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.