Elämäni ensimmäinen reppureissu!


Mä istun tällä hetkellä lentokoneessa suunta kohti Sri Lankaa. Me heitettiin Eevin kanssa rinkat selkään ja lähdettiin kiertämään maata hyvinkin minimaalisella varustuksella, vain kamerat ja läppärit messissä. Ja okei, ehkä muutamat puhtaat pikkarit 😀
Tämä reissu poikkeaa aika paljon niistä tyypillisistä reissuista, joita me ollaan yleensä tehty. Normaalisti ollaan otettu joku kohtuu kiva hotelli ja oltu yhdessä lokaatiossa koko matkan ajan. Noilla reissuilla meidän pääpaino on ollut tuottaa blogeihin hyvää ja vaihtelevaa materiaalia nauttien samalla lämmöstä ja auringosta. Tällä kertaa me ollaan maksimissaan kaksi yötä yhdessä lokaatiossa ja kierretään ihan todenteolla pitkin poikin Sri Lankaa. Tästä tulee niin erilaista ja NIIN SIISTIÄ!
Otimme lennot Qatarilta ja lennämme Colomboon Dohan kautta. Tarkoitus ei ole suinkaan jäädä Colomboon, vaan jatkaa siitä suoraan Mirissaan, jonka jälkeen menemme Ellaan, Adams Peakille haikkaamaan ja Necomboon.

Meillä on kummallakin rinkat mukana ja sen lisäksi pienemmät reput. Tarkoitus on pärjätä hyvinkin pienellä ja vähällä koko reissu. Sri Lankaa hiukan etukäteen tutkineena voin ainakin olettaa, että sinne riittää pienikin lomabudjetti. Jo eurolla saa kattavan aterian ja muutenkin paikallisten kulkuvälineiden käyttö on edullista. Hotellitkin ovat edullisia vaikkapa Suomeen verrattuna.
Mua kiinnostaisi hirveästi nähdä ainakin jokin paikallinen temppeli, teeplantaasi, käydä vaeltamassa ja nähdä eläimiä vaikkapa safarilla tai luonnonpuistossa. Tämä tulee olemaan todellinen aktiivi-matka, josta ei varmasti kommelluksia ja menoa puutu. Ja täytyy sanoa, että matkaseura on niin kertakaikkisen loistavaa, että tästäkin reissusta tulee takuulla ikimuistoinen!

Reissua voit seurata somessa:
Ig Janni
Snapchat Janni: @jannihussi
Ig Eevi
Snapchat Eevi: @eeviteittinen
Eevin blogi
Edit: Peillä ollaan ja kaikki hyvin! 🙂

Kommentit (4)

 1. mmmai
  klo 16:23

  uskonnollisissa kohteissa kannattaa muistaa konservatiivinen pukeutuminen.

 2. Johanna
  klo 17:39

  Tissasta pääsee kätevästi Yalan safarille jos sellainen kiinnostaa 🙂 tsemppiä Adam’s peakille 😀 biitseistä kannattaa tsekata myös Tangalle, oli ainakin kolme vuotta sitten melko rauhallinen paikka vielä.

 3. Reetta
  klo 09:23

  Ihan asiaan kuulumaton kysymys 😎 Mitkä ovat merkiltään/malliltaan nuo sinun aurinkolasit? Älyttömän makeat! Mukavaa reissua!

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 14:06

   Oi kiitos! 🙂 Ne oli jostain Espanjalaisesta putiikista, ei taida olla minkään merkkiset 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.