Outo pitsanhajuinen hierontaPalasimme Eevin kanssa kuluneella viikolla Sri Lankalta kymmenen päivän reissulta takaisin rakkaaseen kotimaahan. Reissun aikana vaihdomme useamman kerran paikkaa ja rinkkaa tulikin kannettua ihan kiitettävän hanakkaan harteilla. Niinpä tuli käytyä useamman kerran myös hieronnassa.
Koin matkalla varmastikin elämäni erikoisimmat hieronnat. Otin jokaisella kerralla kokovartalohieronnan, jotka kulkivat kaikki eri nimikkeillä. Ensimmäinen niistä oli Sri Lankan massage, toinen full body massage ja kolmas deep tissue massage. Ainoa ero minkä rehellisyyden nimissä näissä huomasin, oli ensimmäisen hierontapaikan öljy, joka tuoksui kurkumalle. Nämä kaksi muuta kärysivät pitsamausteelle.
Hieronnat alkoivat istuma-asennosta jakkaralla. Minut kiedottiin huiviin, aivan kuin äiti olisi kapaloinut lapsensa. Sen jälkeen tukka auki ja kunnon loraus öljyä päähän! Ja sitä öljyä todella tuli sen verran, että tunsin sen valuvan pitkin päänahkaa kauhealla vauhdilla kohti niskaa. Sen jälkeen alkoi päähieronta, joka muistutti enemmän pään rapsuttamista. Samanlaista liikehdintää olen nähnyt myös koirallani Harrilla, kun korvan takaa kutittaa.

Päähieronnan jälkeen alkoi niskan hipsuttelu. Se tuntui rentouttavalta silittelyltä. Ihan sama kuinka hanakasti yritit pyytää enemmän painetta, sanasi kaikuivat kuuroille korville. Niskan jälkeen siirryttiinkin sitten makuuasentoon ja päästiin muun vartalon kimppuun.
Hieronta toteutui kokonaisuudessaan hyvin erikoisella hierontaotteella. Siinä ikäänkuin vedettiin kahdella kädellä toisiaan vasten, niin että kädet kohtasivat liikkeen keskivaiheessa. Öljyä kului niin paljon, että  minut olisi voinut heittää suoraan sata-asteiselle paistinpannulle, ilman että mikään kohta olisi palanut tai tarttunut kiinni. Ja tuo öljy todellakin haisi pitsamausteelle! 😀
Pakaroiden kohdalla alkoi sitten jo vähän jännittää. Yltäpäältä öljyssä olevat kannikat kun tuppaavat olemaan suhteellisen liukkaat. Tässä kohtaa hieronta muuttui peukalo-otteeksi ja sain todellakin pidättää hengitystä alituiseen muljahtelevalta liikkeeltä ja sen pysymiseltä pakaroissa ilman sivu-lipsahdusta.


Myös vatsa hierottiin ja se oli hiukan tuskaista kun oli kauhea pissahätä. Siinä kysyttiin todella pidätystaitoja. Tämän jälkeen päälläni ollut liina nostettiin kokonaan pois ja rinnat hierottiin alusta loppuun. Ensimmäisessä hieronnassa menin todella hämilleni. Minua alkoi naurattaa ja menin todella vaikeaksi 😀 Muilla kerroilla olin onneksi jo osannut varautua tähän. Tissi-hieronta ei onneksi kauaa kestänyt, sillä se tuntui todella koomiselta. 😀
Hieronnan loppuun hieroja onneksi pyyhki suurimmat öljyt pois päältä. Pitsanhajua se ei kuitenkaan poistanut. Tai sitä faktaa, että mulla oli puolilitraa öljyä päässä. Näytin hyvin pitkälti siltä, etten ollut pessyt  hiuksiani kuukauteen pahimmassa puberteetti-iässä.
Nämä hieronnat jäävät kyllä elämään mieleen varmaan loppuiäksi 😀 Hieronnat olivat halpoja, keskimäärin n. 15€ kappale. Vaikka mitään kunnon lihasjumeja ei näillä auki saanutkaan, niin suurimmat matkustuksesta kertyneet nesteet ne kuitenkin laittoi oikein passelisti liikkeelle!

Kommentit (9)

 1. Sarita
  klo 21:10

  Pakko kysyä että oliko mies vai nais hierojia? 😱😁

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 13:22

   Nainen onneksi 😀 😀

 2. Ultsi
  klo 22:53

  Pissat meinasi tulla housuun kun nauratti niin tää sun teksti! 😂 melkoista hierontaa!

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 13:23

   Hahahah! 😀 Kokemuskin oli hyvin koominen!

 3. Dee
  klo 23:09

  Apua!!! Mä en ois varmaan pystyny jäämään tossa tissinhierontaosiossa enää paikalle. Huh! 😅

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 13:23

   No kyllä siinä vaiheessa tuli monta ajatusta mieleen että jäädäkö vaiko lähteä. 😀

 4. Haigi
  klo 00:57

  Oliko kyseessä mies hieroja 😀

  1. jannihussi Kirjoittaja
   klo 13:22

   Onneksi oli nainen! 😀

 5. Nata
  klo 15:20

  Itselle kävi ihan sama juttu tissien hieronnan kanssa. Menin niin hämilleni, etten voinut pidättää naurua ja repeilin koko ajan. Tilanne taisi olla vaikea molemmille osapuolille. Hieronta päättyi jonkinlaiseen tissien läpsyttelyepisodiin, joka tuntui sekin erikoiselta. 😀 Onneksi minunkin tapauksessani kyseessä oli naishieroja. Ps. Aloin nauramaan ääneen huikealle paistinpannuvertauksellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.