100 euron lahjakortti Nellylle.

Ihanaa! Pääsen arpomaan Nellyn lahjakortin teidän lukijoiden kesken ja on jo sen verran mukavalla summallakin varustettu kortti (aktivoitava koodinpätkä siis), että sillähän saa vaikka mitä! Minä haluaisin kaikki alla olevat ja luultavasti yli puolet Nellyn valikoimasa ylipäätänsä. Mitä sinä haluaisit? Kirjoittele kommenttiboksiin siitä jotain kivaa ja muista täyttää sähköpostikenttä. Aikaa olisi maanantaihin klo 23.59 asti.

Vaikka itse seilailin taas pienoisen ikuisuuden Nellyn mekkotaivaassa tiesin kyllä heti mihin oman lahjakorttini käyttäisin. Jeffrey Campbell kenkiin ylläripylläri. On kauhean huono homma valmistaa niin mukavia kenkiä. Eihän tässä kohta muilla enää kävelläkään.

Odottelin noiden keksimmäisten mustien Jeffrey Campbell Foxy sandaalien tuloa Nellylle silmä kovana ja kun tänään niitä vihdoin oli tullut lisää klikkasin korkkarit nanosekunnissa koriini ja taputtelin käsiäni onnellisena. Taisin saada viimeisen parin.

 

Kommentit (843)

 1. Lissukka
  klo 15:01

  Kuvan PINKKI epäsymmetrishelmainen mekko!!! <3

 2. ansu88
  klo 15:19

  Ehdottomasti kesämekon!

 3. Herminica
  klo 16:06

  Hmm 🙂 Mitä Nellyltä nyt ei haluaisi? Kesää vasten olisi kuitenkin niin ihanaa pukeutua väreihin! Siispä, haluaisin mintun väriset/korallit/keltaiset ihanat mokkaiset korkkarit joita voisi hiekalla kävellessä riiputella sormista ja kun ne sitten laittaisi jalkaan saisi sen ylvään ja onnellisen kauniin fiiliksen minkä korkkarit aina tuo. Pitkän lämpimässä tuulessa hulmuavan maximekon haluaisin pienelle varrelleni, en kuitenkaan liian suurta helmaa ettei tuuli mua pois puhaltaisi kuin höyhenenkevyttä sulkaa 🙂 Pitsimekko olisi taas aivan ihana niille nuotioilloille, festareille ja terasseille kesää tuomaan 🙂

 4. Lende
  klo 16:45

  Mekko olisi mukava saada kesän juhliin ja tietenkin uudet bikinit! 🙂

 5. Janica
  klo 16:59

  varmaan lily lolon mineraalimeikkivoiteen ja jonkun kivan kesämekkosen 8)

 6. Deliah
  klo 17:14

  uudet korkkarit olis enemmän kuin jees!

 7. Säde
  klo 17:30

  OOHH!! Olis ihanaa saada toi lahjakortti nellylle 🙂 Ei oo vielä yhtään kesävaatteita tullu hommattua ja pitäis muutenki saada jotain vähän juhlallisempaa kesän juhliin, joten lahjakortti auttais tässä. Todellaki ottaisin ton pinkin mekon. Ihanaa päivää ja kesää ja kaikkea sulle 🙂

 8. Maija
  klo 17:39

  Käytän paljon mekkoja, joten niitä lisää!

 9. viivi
  klo 17:39

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti Jeffrey Campbellin Lita -kenkiin! Olen himoinnut Litoja niiin pitkään, sillä mukavia korkeakorkoisia kenkiä on lähes mahdoton löytää, eikä lisäsenteistä olisi haittaa tällaiselle lyhyelle naiselle;) Myös Litojen ulkomuoto on enemmän kuin mieleinen, joten ainoa este niiden ostolle on lähes 200 euron hinta, joka on liikaa opiskelijan budjetille.

 10. Anni
  klo 17:44

  Rakastuin ensisilmäyskellä Jeffrey Campbellin Lita shoe kenkiin. Olisi mahtavaa voittaa 100 euron lahjakortin Nellyyn 😀

 11. -satsuma-
  klo 17:44

  Kesämekkokokoelma kaipaa jonkin ihanan uutuusmekon joukkoonsa!

 12. Anniinainen
  klo 18:16

  Mä hommaisin olkaimettomat Wonderbrat. Mä oon tuhlannu elämäni aikana varmaan kolmien Wonderbra-liivien verran rahaa huonoihin ja surkeisiin olkaimettomiin, joten nyt voisin sit käyttää tän korvaamaan vähän menetettyjä rahoja. Ja osasyynä myös se, että siskon häihin oon hommannu ihanan mekon, joka vaatii seurakseen kunnon liivejä! 🙂

 13. annika
  klo 18:27

  olisi niin mukava voitta tuo lahjakortti Nellylle! Sulla on kyllä ihana blogi ja oon seurannu kohta jo vuoden 🙂 Nellyllä on hirveesti kaikkia hienoja kenkiä ja mekkoja ja bikineitä, todennäköisesti tilaisin jonkun kesäisen kivan mekon ja bikinit! 🙂

 14. Ramona
  klo 18:43

  Vau, mikä palkinto, ja ahh niin houkuttava tässä kesän kynnyksellä!

  Viime aikoina olen tutkinut vaatekaappiani ja todennut, että kesävaatevarastoni vaatisivat pikaista uusimista. Kaikki kaapista löytyvät vaatekappaleet ovat jo niin nähtyjä ja puhkikulutettuja parin vuoden ahkeran käytön jäljiltä, joten uudet ihanuudet olisivat enemmän kuin tervetulleita.

  Tänä keväänä olen innostunut kesämuodista enemmän kuin koskaan! Kaupat pursuavat mitä upeampia kuteita ja Nellyn sivustokin on tullut monta kertaa rullailtua läpi. Ehdottomalla must have -listallani on tällähetkellä muunmuassa kivat, hyvinistuvat sortsit, ohuita ja värikkäitä toppeja sekä köykäinen kukkamekko kesäiltoihin. Eli lahjakortille löytyisi varmasti käyttöä!

 15. jarmo
  klo 18:51

  Meillä saisi naisväki päättää

 16. Virvel
  klo 19:01

  Ostaisin kesäisen mekon, sille sopivat korkkarit ja jos vielä summa sallii niin uudet värikkäät bikinit! Ai ihana kesä <3

 17. rozbe
  klo 19:55

  Ylppäreiden päätteeksi lähdetään kaverin kanssa etelän lämpöön ,jonne olis ihana saada näyttävät ja käveltävät kengät =)Lisäksi vielä viimeisiin ”himoshoppailuihin” ennen kurjaa opiskelijaelämää !

 18. summmer
  klo 20:42

  uudet ihanat farkut tarttisin kesäksi ja korkkarit myös kaverin valmistujaisiin! 🙂

 19. caroliinus
  klo 20:47

  Valkoiset conssit olisivat mieleen 🙂

 20. nelli
  klo 20:59

  Hankkisin jotakin selorihenkistä, kuten kaikki minun vaatteeni.. Punaiset kengät olisi hakusessa… ja siniset…

 21. Milleele
  klo 21:00

  Ostaisin maailman kauneimman mekon, joka tuntuisi maailman parhaimmalta päällä. Se voisi olla joko ihanan lennokas maksimekko tai sitten vartaloa myötäilevä pikkumusta.
  Se raha, mitä siitä jäisi (jos jäisi) ostaisin jotkut kivat kopi kopi kengät tai sitten jotain perus sälää; biksut, paitoja, shortsit…..

  Huono tuurihan minulla on näissä aina, mutta ei se kiellä osallistumasta;)

 22. heidil
  klo 21:25

  Mekko kesän juliin olisi ihanaa

 23. Roosa
  klo 21:34

  ehdottomasti kesämekkoja !

 24. reeta
  klo 21:54

  Kesällä on monet juhlat tiedossa ja nellyllä on lukematon määrä ihania ja upeita mekkoja!

 25. sepi
  klo 21:56

  Vielä ehdin mukaan. Kyllä olisi käyttöä lahjakortille.

 26. Minde
  klo 22:35

  Oi oi oi! Tuolla lahjakortilla saisin juhlakengät ylioppilasjuhliini. 🙂

 27. Lellu
  klo 22:37

  Oi! Tää ois just täydellinen valmistujaislahja:D! Sais ostaa itselleen jotain kivaa sen kunniaks:)

 28. Henna
  klo 22:50

  Voi että, Nellyltä löytyis vaikka mitä kivaa!

 29. mikko
  klo 23:21

  Osallistun

 30. nikol
  klo 23:28

  Vielä kerkesin mukaan

 31. Nimetön
  klo 23:57

  Pitsimekko !!

 32. Essi
  klo 23:58

  Panostaisin johonkin kivaan mekkoon, paniikki kesän juhlien kanssa. Loppurahalla lähtis kesäkengät 🙂 Kesäkesä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.