400€ BikBok shoppailuilta?

Keneltäkään ei varmaan ole mennyt ohi, että heti kun BikBok rantautui lähettyvilleni minusta tuli sen innokas kanta-asiakas. Ehkä vähän liiankin, nimittäin en voi kieltää ettenkö joskus olisi mm. ajanut Jumboon ihan vaan siellä sijaitsevan isomman BikBok -liikkeen takia, tai ehkä itäkeskukseen oman kokoni perässä jne.
Nyt kun liikkeitä on avattu myös maaliskuun alkupuolella Turun Skanssiin, Tampereen Koskikeskukseen ja Lappeenrantaan Weeraan (Sekä Hyvinkäälle 14.3) luultavasti eksyn joskus niihinkin. Tai ainakin minua lämmittää suuresti tieto, että ne ovat siellä jos joskus niitä tarvitsen.

Pidän siis tuosta vaateketjusta aika paljon ja pidän vielä enemmän siitä, että olen mukana BikBokin ja Indiedaysin kampanjassa, missä Indiedaysin bloggaajia (Magicpoks, Concoction Sofia ja Annika O.) on ollut avajaishumuissa mukana. Minun kohdallani ei ole avajaisiltaa vaan shoppailuilta Itäkeskuksessa.
Indiedaysin kampanjasivuilla pyörii nimittäin kilpailu, missä voi voittaa 400euron arvoisen shoppailuillan lauantaina 16.3 minun kanssani. (Ja ei en suinkaan ole se pääpalkinto siinä vaan se lahjakortti). Minä olen siellä mukana jos haluaa kysyä neuvoja tai mielipiteitä.

En siis edes kysy miltä kuulostaisi 400euron lahjakortti BikBokiin, nimittäin tiedän että sen ottaisi ilomielin vastaan meistä varmasti jokainen. Kehotan vain osallistumaan kilpailuun. Sinne pääset TÄSTÄ. Kilpailuaikaa on jäljellä enää muutama päivä joten ei kannata turhia pähkäillä. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan myös 4 kpl 50€ lahjakortteja ja kilpailu tosiaan päättyy 13.3. klo 23.59

Minun shoppailuiltana olen Itäkeskuksen liikkeessä 16.3 Lauantaina  klo 11-15. Silloin tarjotaan -25% alennus niille, jotka mainitsevat kassalla tulleensa liikkeeseen moikkaamaan minua tai ovat nähneet tiedon tästä alennuksesta Indiedaysissa. Joten kaikki muutkin kuin voittaja on enemmän kuin tervetulleita hyödyntämään tuota tarjousta ja minä olisin todella iloinen jos tulette sanomaan minulle vaikka moi, tai ihan mitä tahansa 🙂

BikBokin uusimpia trendiuutisia valuu hyvää tahtia myös heidän Facebook – ja Instagram (@bikbokofficiell) sivuillensa, joten kannattaa käydä tykkäilemässä myös niitä jos haluaa pysyä ajan hermoilla.
Itse huomasin juuri Instagrammissa Kampin BikBokiin tulleen rakastamiani pitsishortseja. Jos en olisi täällä Meksikossa olisin jo siellä sovituskopissa.

Nähdään toivottavasti lauantaina 16.3 klo 11-15 Itäkeskuksen BikBokissa!

Kommentit (12)

 1. ebeth
  klo 02:24

  Postaukseen täysin liittymättä pakko kommentoida yleisesti sun blogia. ”Löysin” tän vasta pari viikkoa sitten ja siitä asti oon intohimoisesti selaillu vanhoja postauksiasi ja tulinkin nyt kiittämään blogistasi (joka pääsi ehdottomasti ykköseksi lukulistalleni!):) Vaikutat niin jalat maassa -olevalta tyypiltä, ja tän blogin pariin on aina kiva palata. Ja tietenkin itsekin ainaista tatska- ja matkakuumetta kärsivänä on kiva lueskella niihinkin liittyviä postauksia.

  Eli kiitos, sait musta ehdottomasti vakilukijan! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 06:39

   Ihana kuulla 🙂 Kiitos että luet.
   Tatska -ja matkajuttuja varmasti jatkossa tulee paljon vielä 🙂

 2. Tinski
  klo 09:41

  Ooo, huippua! Asun täällä hevonhitonkuusessa ja juuri tulossa viikonlopuksi Helsinkiin siskoni luo. Näemme varmasti! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 06:41

   Noniin, hyvä 🙂 sinulla on juuri oikea ajankohta Helsinki vierailulle siis!:)

 3. SSS
  klo 09:59

  Wau!! Niiin haluaisin!

 4. niina
  klo 15:47

  olen uusi lukija blogissasi ja minua alkoi heti kiinnostaa mikä on steiner koulu ? :oo

 5. Nymfimaatti
  klo 18:29

  Osallistuin kisaan heti kun kuulin siitä!
  Bikbok on ollut yksi suosikkiliikkeistäni jo ennen Suomeen rantautumista, ihanaa että nyt niitä vaatteita voi shoppailla täälläkin 🙂

 6. Sonja
  klo 19:20

  Tuo ois joku niiiiiii unelma, mutta ku asuu tääl kaukana ni ei oo mitää mahollisuuksia :(! Mutta sä oot iha uskomattoman hyvä bloggaaja ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä 🙂

 7. Nina
  klo 20:56

  Emmää täältä susirajalta ehkä kehtaa lähteä hiihtämään Helsinkiin asti, ja meille Bikbok aukeaa vasta huhtikuussa. Ikinä en ole mokomassa käynyt, oma maailma kun rajoittuu viiden kilometrin säteelle. 😀
  Mutta huippua shoppailuiltaa vaan.

  xoxo Nina

 8. uuno
  klo 21:27

  Mä ihmettelin miks sun blogi on ollut niin hiljainen kun blogger näytti mulle että viimisin päivitys olis tullut kaks viikkoa sitten. No ihan mielenkiinnosta satuin sit käymään tässä varsinaisessa osoitteessa ja härregyd täällähän on päivityksiä ties miten paljon! Eli siis kahden viikon takaiset päivitykset eivät näy bloggerissa, käääk?!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 06:43

   Sama ongelma oon llut bloglovinin kanssa. Liittyy varmaan tuhon http osoitteen vanhenemiseen. Yritän korjata asian 🙂

   (p.s en ikinä ole yli kahta päivää postaamatta, eli jos minusta ei mitään kuulu niin tule vaan kurkkimaan suoraan sivuille. Varmasti on joku uusi postaus tullut :))

   1. uuno
    klo 09:07

    Hyvä homma! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.