4V & A21

Viime torstaina mentiin seitsemän lautasen kautta saaristoon ravintola A21:ssä. Ei siinä cocktailbaarissa, vaikka samaa lafkaa onkin ja cocktailejakin löytyi. Tämä on se A21 ruokaravintola Kalevankadulla. Pieni ja tunnelmallinen. Kiva vessakin ja hyvä palvelu.

Laurin isä vei meidät sinne syömään seitsemän ruokalajin teemamenun. Ja olinhan tietty aivan haltioissani. Mikään ei ole mahtavampaa kuin mahdollisimman monta lautasta eri ruokia!

Menu – saaristoretki, alkoi keittiön tervehdyksellä, minkä jälkeen pöydässä vieraili; muikkua, vasikankieltä, kampasimpukkaa, siikaa, karitsaa, mustikkamaitoa ja suklaakakkua!
Yllätyksekseni taisin pitää vasikankielestä eniten. Hassua, mutta nautin kyllä muutenkin jokaisesta haarukallisesta.

Ajoitus illallisemme oli loistava. Olimme juuri edellisenä iltana juhlistaneet Laurin kanssa neljä vuotta kestänyttä virallista seurustelutaivaltamme ja syöneet sen kunniaksi hurjan hienosti alle kymmenen euron sushilounaan.
Järkeiltiin, että mitäs sitä nyt kahtena iltana peräkkäin porskuttaisi hienoissa ravintoloissa. Sen sijaan käytiin kävelyllä (vanhukset), kiertelemässä kaupungilla ja illalla ajauduttiin juhlimaan ystäviemme kanssa vielä myöhään yöhön (teinit).
Eipä muuten käyty ostamassa mitään Louis Vuittoneita eikä edes kukkia. Päätimme jo aikoja sitten, että kesäbudjettimme menee tänä kesänä elämiseen, ei materiaan.
Joku siinä huolettomassa päivässämme tuntui aidommalta näin. Ehkä sitten ensi vuonna – viiden vuoden kunniaksi jotain muuta, mutta katsotaan sitä sitten vuoden päästä 🙂

Mekko – Nanso by Katri Niskasen
Kengät – Zara
Laukku – Mulberry

Kommentit (8)

 1. Laura K.
  klo 17:12

  Onnea neljän vuoden johdosta ja toivotan teille kymmeniä onnellisia vuosia yhdessä, olette kaunis pari :)!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 23:18

   Kiitos paljon meidän molempien puolesta 🙂

 2. Veera
  klo 21:23

  Onnea vuosipäivän johdosta! Mulla ja miekkosella tuli viikonloppuna 10 vuotta yhteistä taivalta täyteen ilman, että edes muistettiin koko asiaa. Äskeinen kahdenkeskinen ex-tempore piknik taisikin sitten olla meidän kahdenkeskinen ”juhlaillallinen”. Eli ei lahjoja tai muita huomionosoituksia täälläkään. 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 23:20

   Ei sitä tosiaan aina tarvitsekaan 🙂
   Hurjasti onnea myös teille 10 vuoden johdosta!

 3. mk
  klo 19:14

  oot niin aito ja ihana:)! ihana lukea blogia jossa on muutakin kun materiaali hehkutusta:)!!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 23:21

   Kiva kuulla, kiitos (:

 4. pretty classy
  klo 12:04

  Olitpa kauniina liikenteessä! Kuullostatte kyllä Laurin kanssa niin järkevältä ja suloiselta pariskunnalta. Aidolta 🙂

  ♡: pretty classy

 5. Saby
  klo 22:15

  Onnea 4 vuoden johdosta. 🙂 aika hassu yhteensattuma, minulla ja omalla miehellä tuli myös eilen 4 vuotta täyteen virallista seurustelua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.