5 x RANDOM THINGS

 

Imdbdnad?
En koskaan, tarkennan KOSKAAN muista imdb –lyhennettä oikein. Siis sitä sivustoa, missä on parhaat leffa-arvostelut. Aina kun olemme vuokraamassa elokuvaa, pyydän poikaystävääni tsekkaamaan sieltä ”imdpldvd” sivustolta arvosanan.

Munanräjähdys
En todellakaan tiennyt, että jos laitat jo keitetyn ja kuoritun kananmunan kokonaisena mikroon, se räjähtää todella kovaa. Minun tuurillani vielä tietenkin suoraan päin naamaani. Tästä klipistä näette vastaavan tilanteen.
Tämä oli se hetki, kun luulin kuolevani kananmunaan.

Keyes to my bank
Ärsyttävin asia minkä tiedän (varsinkin Nordean verkkopankkitunnuksien) on avainlukulista, missä tunnusluvut menevät järjestyksessä ja käytetty pitää aina yliviivata, niin että tietää missä kohtaa mennään. Koska minulla ei ole ikinä kynää mukana, kastan kielellä kynnenpääni ja raaputan käytetyn tunnusluvun kynnellä kuluneeksi.
Koko lappu onkin sitten yhtä epämääräistä raapimisjälkeä.

Kaverini Koivunmahla
Uudet ystäväni eivät koskaan usko kun kerron olleeni ennen todella ujo.
Ja tarkoitan nyt sellaista ujousastetta, etten pienenä esim. Uskaltanut jutella naapureille ilman, että olin vetänyt pipon kauttaaltaan kasvojeni peitoksi ja ainut kaverini taisi olla pihakouivu, minkä juuressa istuin päivät pitkät keräämässä mahlaa mielikuvitusystäväni Gidan kanssa. Tätä jatkui pitkälle teini-ikään asti, vaikkakin ilman koivua, Gidaa tai pipoa minkä läpi mumista.

Tuliaisia suomesta!
Olen saanut naureskella kuriiripalveluilleni nyt jo useampana vuonna Etleä-Afrikkaan matkatessa.
Ystäväni osaa aina yllättää tuliaispyynnöillään ja matkalaukkuni sisältö onkin koostunut milloin juustohöylistä Sini tripla ikkunanpesijäsettiin. Myös Oltermanni ja Saarioisten iso vaalea karjalanpiirakka (mikään muu ei kelpaa) on aina listalla. 

Kommentit (7)

 1. Pankkineuvoja
  klo 18:56

  Kannattaa ladata Nordean tunnuslukusovellus! Säkin somenäppäränä saat sen itsellesi ladattua kun lataat tunnuslukusovelluksen puhelimeen ja aktivointivaiheessa tilaat koodin verkkopankkiin 🙂 asennus on vähän härdelli, mutta sen jälkeen toimii kun unelma ja yliviivauksen voi unohtaa! Itse rakastan kyseistä sovellusta ;D saa maksettua laskut ja kaikki vaikka junassa ihan vaan puhelimella! Paperinen taulukko muutenkin poistuu ensi kesään mennessä.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:15

   WHAT!? En ole koskaan ennen kuullutkaan! Ihan huippua! Kiitos paljon vinkistä. Pitää heti latailla kun pääsen kotiin 🙂

 2. Jenna-Michaela
  klo 13:44

  Siis, luin monta kertaa, uudelleen ja uudelleet, että kastat kielellä kyynerpään ja raaputat tunnusluvun kynnellä. Miettisin jopa, että hauskoja juttuja olen ennenkin blogistasi lukenut, mutta tämä menee ihan top vitoseen! Miten kyynerpään kastaminen vaikuttaa siihen numeroiden raaputtamuseen :’DD

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:16

   HAHAHA eikä 😀 😀 Nauroin täällä ääneen mielikuvalle 😀 😀

 3. Lilli
  klo 13:51

  hahahaha, ihanaa että en ole ainoa, jolle on käynyt kanamunaräjähdys. yritin kypsentää hieman liian raakaa kananmunaa mikrossa. Kun otin sen ulos se räjähti koko keittiöön lattiasta kattoon. sitä hämmennyksen ja järkytyksen määrää. Siinä sitten raaputin munaa irti, joka paikasta. Oisinpa saanut ikuistettua videolle.

  Ja niin, nordealla on mobiilisovellus/ tunnuslukusovellus, jota varten ei tarvitse avainkortti. Tunnuslukusovellus aktivoidaan kerran ja sitten homma hoituu simppelisti. Maailman paras keksintö, kun viivakoodit voi kuvata ja maksaa luurilla ! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 08:20

   JES !!! En tiedä ketään muuta munaräjähdysuhria hahahah 😀

 4. J
  klo 22:38

  Purskahdin nauruun lauseelle ”luulin kuolevani kananmunaan” ja tää kävi nyt taas kun kirjotin ton :DD siis mielikuva kananmunaan kuolemisesta kun se kimpoo ottaan ja täystyrmäys. En tiedä onks tän tarkotus olla näin hupaisaa vai onko väsymyksellä osansa asiaan mutta kiitos perjantai illan piristyksestä ! :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.