Alelammikossa

Tiedättekö niitä metritolkulla jatkuvia vaaterekkejä, missä paitaa ja pöksyä roikkuu tiiviisti toisissaan kiinni jatkuvassa jonossa? Hyvä kun sormeasi saat henkareiden väliin – helppo siinä on sitten vaatteita selailla. Sellainen vaaterekki on kuin synkkä lampi minne ei halua sukeltaa. Ja usein näissä tapauksissa se on se alennusmyyntilampi.

Joo, en pidä alennusmyynneistä. Sen olenkin täällä jo varmasti usein kertonut.
Silti, edelleen vuosi toisensa jälkeen niihin eksyn ja teen jopa ostoksia! En ikinä tosin niitä mitä minulla oli tarkoituksena kaupasta hakea, mutta yllätyksekseni viime kerralla jopa sellaisia mitä olin joskus aiemminkin katsellut – nyt sain vain bonuksena myös sen -50% alea.


Kengät: Zara


Takki: BikBok  Paita: Mango


Sandaalit: Zara

Tunika: Zara

Kameralaukku: Zara

Okei, tuo on vain tavallinen laukku, mutta bongasin sen jo kaukaa todella kameraystävällisen kokoisena. Jos muistatte, miten harmittelin kivojen kameralaukkujen olemassaolon puutetta? Eihän sen tarvitse olla sieltä elktroniikkaliikkeestä kun kaikennäköistä kassia löytyy vaatekaupastakin.

 

Sellaiset lähti siis alelammesta mukaan, mutta koska ruoho on vihreämpää normaalilla puolella, piti tonkia normaalihintaisetkin tavarat. Varsinkin nähtyäni tämän pitkän kimonon, mitä ihastelin Kiran päällä Bodrumissa.

Kimono: Lindex

 Kaulahuivi: Acne

Ja viimeisenä kiitos Alexan Acne huivi –postauksen ja tämän ihanan kolean sään, en voinut olla marssimatta Gaudeteen kuultuani Canada huivien hyllylle paluusta. 

Kommentit (8)

 1. Kira
  klo 13:21

  Haha ostin just ton saman Bik Bok trenssin 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:45

   hahah, hyvä me 😀

 2. Nimetön
  klo 15:23

  Täällä on myös eräs joka ei kauheasti välitä alennusmyynneistä. 😀 Kerran erehdyin menemään heti aamusta olettaen ettei siellä olisi ketään, mutta olin väärässä. Jonot pukukopeilla olivat jo todella pitkät. Yleensä menenkin käymään alennusmyynneissä vasta muutama päivä sen pahimman rysän jälkeen ja toivon, että jtn olisi vielä jäljellä. 🙂 Juhannuksen jälkeisissä alennusmyynneissäkin kävin vasta tänään ja onnistuin tekemäänkin ihan kivoja löytöjä. 🙂

  Samaistuin myös hyvin sinuun tuossa, että mikään ei voisi olla luotaan työntävämpää kuin täpötäysi vaaterekki. 😀 Tykkään kyllä ostaa vaatteita, mutta helposti kierrän kaukaa tuollaiset täydet vaaterekit, sillä en vain jaksa millään alkaa yksitellen käydä läpi niitä vaatteita.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:45

   haha, aivan . edes aamu ei pelasta! 😀

 3. Heidi
  klo 11:12

  Saako tiedustella, mistä nuo tikkaat on ostettu?
  Kiitos!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:42

   toki:) Ne on Kodin 1:stä Ruoholahdesta 🙂

 4. Nanuska
  klo 22:42

  Ja tää haluis tietää mistä toi jalkalamppu on 🙂 Haluaisin juuri tuollaisen täydellisen varjostimen omaani!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:53

   Ikea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.