Arki

Voisin melkein liittää viimeiset kolme postausta yhteen. Kaikki näyttävät samoilta. Syystausta, ruokaa minä ja taas vähän syystaustaa.
Minkäs teet.

Olen nyt testannut Cafe engelin melkein jokaisen aamiaisen ja ylpeä suoristuksestani. Vielä on yksi aamiainen kokeiltavana ja sitten voin julistaa itselleni voittajan ja syödä sitä koko loppuelämäni.
Elämäni on hieman yksinkertaista.

Eilen testauksessa oli mysliaamiainen. Annokseen kuului; jogurttia, mysliä, tuoretta omenamehua, kahvi, ruisleipää, juustoa ja hedelmiä – paljon hedelmiä, niistä plussaa. Myslikin oli hyvää, mutta leipä kuivahkoa. mysliaamiainen ei ole voittaja. Kärkisijaa pitää edelleen ranskalainen aamiainen.

Pienten aamiaisilojeni ohella arki on yhtä tasapaksua. Syksy on tavallaan aika tylsää aikaa. Ei mitään värikästä sirkusta, paitsi luultavasti maanantaina kun juhlitaan Leinan synttäreitä. Oletan että rauhallinen arkeni järkkyy ainakin muutamaksi päiväksi. En ole juhlinut aikoihin.

Ne sanoo, että näytän kiinalaiselta kun nauran.

Kommentit (15)

 1. Maria
  klo 11:35

  Mistä oot noin ihanan takin löytäny? 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 11:46

   Hurjan eksoottisesti H&M:stä 🙂 Taisin ostaa tämän n. reilu kuukausi sitten.

 2. Kärty
  klo 13:56

  Hitto soikoon, siinä se nyt on! Tuo takki, jonka olisin eileen ostanu hennesin nettisivuilta, oli LOPPU omasta koostani ja siinä se nyt komeilee! (Koska varmasti juurikin tuo yksilö olis tullut mulle.. :D)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 15:05

   Voi eeei, tuo on niin ärsyttävää! Minulle käy aina niin että haluan jotain, se on loppu ja sitten törmään siihen seuraavana päivänä jollain toisella 😀

 3. minna
  klo 14:53

  Kiinnostaa vain tietää että mistä sulla on varaa tuohon kaikkeen matkustelet, asut helsingissä kalliisti, syöt joka päivä ravintolassa? 🙂 en kysy pahalla, mietin vain 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 15:13

   No ei siinä mitenkään erikoisen varakas täydy olla 😀 Jaetaan asumismenot poikaystävän kanssa puoliksi, eli maksan vähemmän vuokraa kuin mm. mekein kaikki ystäväni. Ravintoloissa syöminen (en kuitenkaan syö siellä joka päivä) ja matkustelu on puolestaan valintoja mihin mielelläni laitan rahaa ja säästän stten joissain muissa asioissa että näin pystyn tehdä.

   Rahat tulee töistä ja kaiken maksa itse 🙂 Ei sen kummempaa.

 4. Lintski
  klo 17:19

  Heipähei! Tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oon pohtinu et menisin tässä joulun alla käymään Berliinissä! Muistin sit et kävit siellä ja luin ne sun Berliini-postaukset. Muutama asia jäi mietityttämään, ja aattelin et josko osaisit vastata? c: ehkä. Sanoit et matkustitte S-bahnilla. Oliks se kuinka kallista tai mitenkä hankalaa? Ite mietin sitä lipun ”leimaamista”, et kuinka se tapahtuu ja löytyykö ohjeet enkuks? Ymmärtääkö saksalaiset ylipäänsä enkkua? Oliks KaDeWe käymisen arvoinen?
  Oon ihan täpinöissäni lähössä ja tsiigailinki kaikilta keskustelufoorumeilta Berliinistä mut yritä niistä ottaa selvää kun siellä on aina joku kapinallinen jauhamassa aiheen ohi ja aiheuttamassa pahennusta joten se siitä sitten.. Voi miten pitkä kommentti.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:23

   S-Bahn oli kätevä ja helppo. En muista tarkalleen lipun hintaa, mutta ei ollut mitenkään erityisen kallis. Me ostettiin aina kertaliput (tosin ei tajuttu ensin että ne pitää leimauttaa :D) Kun tajuttiin niin ihan helppoa sekin oli ja englanniksi löytyy ohjeet 🙂
   Minusta Saksalaiset puhui hyvin englantia ja oli avuliaita 🙂

   KaDeWe:ssä käytiin kerran. Ei ollut minusta mikään niiiiin erityinen paikka. Kuin iso Stockmann – hieman hienompi. Palloiltiin siellä hetki, mutta ei taidettu ostaa mitään. Kattavaia osastoja siellä oli mm. luksusmerkkejä, kosmettiikkaa ja ruokajutut oli kanssa ihan hienoja.

   Toivottavasti sinulle tulee ihana reissu! 🙂 Tykkäsin itse Berliinistä varsinkin kattavan ruokavalikoiman takia, eli syö hyvin sitten jooko! 🙂

 5. Katja
  klo 18:50

  Tulee niin hyvä fiilis kun lukee sun postauksia! Ne sanoo, että näytän kiinalaiselta kun nauran. Ihana olet ja niiiiiiiiiin kaunis <3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:24

   Kiitos. Olet itse oikein ihana <3

 6. Adele
  klo 21:57

  Mistä olet löytänyt nuo housut? Upea väri!:)

 7. Adele
  klo 21:57

  Mistä olet löytänyt nuo housut? Upea väri!:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:19

   Vilasta 🙂

 8. Nipsu
  klo 21:31

  Ihana takki! Sainkin jo aiemmista kommenteista vastauksen, mistä noita saa (tai ainakin sai…). 🙂

 9. Czech Blondýn
  klo 17:10

  Amazing!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.