Arkinen maksimekko.

Nappasin tämän mukaani Gt:stä vähän ennen Kaunasiin lähtöä.
Se osittautui oikein mukavaksi matkaseuraksi ja oli miellyttävän kevyt päällä. Suojasi myös vähäsen jalkojani täydeltä hyttystuholta lentokentän taksijonossa, missä oikeasti oli ennätysmäärä niitä pieniä lentäviä pirulaisia.
 

 

 

 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan, niin monikäyttöinen ja mukava mekko, että ehkä sorrun hakemaan toisen värin. Värivaihtoehtoja taisi olla peräti kahdeksan, mutta valkopuna ja sinivalko raidallisten ollessa poissa laskuista jäljelle jää ruskea, pinkki, musta, vaaleansininen, tai tummansisinen. Hintaa oli n.14€ joten ei tässä konkurssiin mennä.

 

Kommentit (8)

 1. Senja
  klo 09:10

  voi miten hyvältä toi näyttää sun päällä! itekkin oon ihan rakastunut makseihin. just tommosiin rentoihin ja mahdollisimman koruttamiin. sen lisäksi että ne on rentoja, ne myös yksinkertaisuudessaan vaan näyttää hyvältä. (haha olen sua varmaan yli 10 cm lyhyempi, mutta whatever, lyhyetkin ihmiset saa nauttia näistä muodin antimista:D)kannattaa käydä tsekkaamassa forumin H&M ! kävin eilen ja siinä heti sisääntulleessa on paljon erilaisia makseja 7 eurolla alennuksessa! ite löysin yhen söpöt punaisen peacemerkillä varustetun:)

 2. Anonymous
  klo 11:57

  Löysin juuri blogisi ja tää on aivan paras! Kirjoitat niin hyvin, oot hurjan kaunis ja aivan ihania kuvia 🙂

 3. Julia
  klo 13:01

  Senja,Hei, kiitos vinkistä! Täytyy käydä katsomassa jos mullekkin löytyisi sieltä jotain kivaa :)Maksimekot on mun mielestä aina näyttänyt kivoilta lyhyemmilläkin ihmisillä, varsinkin nämä yksinkertaiset ja rennot. Ihania!Anonyymi,:) Ihana, kiitos!

 4. Life On Plate
  klo 18:18

  Tosi nätti mekko, mulla olis myös hankintalistalla moinen 🙂

 5. Anonymous
  klo 18:53

  sulla on jonkin verran noita mainoksia täällä blogissa niin paljonko saat suunnilleen kuukaudessä tän pitämisestä?:) anteeks kun kysyn tällästä:D oot ihana ja kaunis ja tykkääät yyberisti sun blogista! jatka nainen samaan malliin!:)

 6. Julia
  klo 21:41

  Life On Plate,On kyllä ihana ja monikäyttöinen. Varmasti kannattava hankinta.Anonyymi,Mainoksista tulevat ansiot ovat todella epäsäännöllisiä, joten on vaikea lähteä heittelemään summia. Sanotaan nyt, että noin muutama satanen. Tiedän, että monet ovat blogin mainoksia vastaan, mutta en usko että se on niin paljon heiltä oikeasti pois, mitä sivupalkissa on. Minulle ainakaan mainokset tai blogista tulevat ansiot eivät ole se pointti tässä hommassa ollenkaan, eikä mainonta ole koskaan vaikuttanut mitenkään blogini sisältöön.

 7. Life On Plate
  klo 17:39

  Mä nyt sit päädyin hakemaan Gt:stä tän mekon ja just love it. Huomasin vaan että pesuohjeessa sanotaan että venytettävä märkänä. Ootko jo ehtinyt pesemään mekkoasi, pitääkö sitä venytellä ihan huolella ? Mulle on nimittäin käynyt aika usein näiden Gt:n ja Hennesin toppien kanssa niin että pesun jälkeen mulla on jäljellä tosi lyhyt ja leveä toppi eikä siihen oo mitkään venytykset auttaneet…

 8. Julia
  klo 01:32

  Life on plate,En ole ehtinyt pestä, mutta todella hyvä, että tulit kertomaan tosta venytyksestä! En nimittäin itse katsonut ollenkaan pesuohjetta ja mekko olisi varmaan lyhentynyt topiksi! KIITOS tästä, nyt tiedän venytellä sitä, toivottavasti auttaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.