Bocca

Se ravintola, jota odotin reissultamme eniten. Ravintola joka taitaa olla myös yksi Tallinnan tunnetuinpia (ainakin näin meidän suomalaisten keskuudessa, kiitos mm. viimevuotisen Masterchefin, vai oliko se Topchefin- en edelleenkään erota).
Odotukset siis liiankin korkealla kyseisen ravintolan suhteen ja mites kävikään.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikään ei ollut niin suurenmoista kuin odotin. Alkuruoat oli hyviä (tomaatti-mozzarellasalaatti ja tomaattikeitto) mutta pääruoastani lohesta vodkakastikkeessa oli tainnut unohtua kaikki mausteet, nimittäin se ei tosiaan maistunut miltään. Kaikki muu oli kohdallaan esillepanosta lohen kypsyyteen. Lauri tosin tykkäsi lasagnestaan, mutta minusta sekin maistui vain tavalliselta lasagnelta.

En nyt halua kuitenkaan lähteä ihan kokonaan dumaamaan tätä paikkaa, mikä oli kuitenkin moderni ja viihtyisä, palvelu pelasi ja hinta/laatu suhteeltaan erinomainen (alkuruokamme maksoivat 8-10€ ja pääruoat 12-15€) Joten syytetään vaikka vääriä annosvalintoja.

 

Kommentit (3)

 1. Anonymous
  klo 15:57

  Siis missä Bocca on?

 2. Julia
  klo 16:08

  Tallinnan vanhassakaupungissa.

 3. Anonymous
  klo 20:00

  Hei. Me kävimme jo muutama vuosi sitten Boccassa syömässä silloisen poikakaverini kanssa ja muistan listalta tuon sinun lohi annoksesi (vodkakastike pisti silmään). Voikohan olla, että listaa ei ole muutettu todella pitkään aikaan, tai sitten tämä on ns. klassikkoannos. Tiedä nyt tuosta, mutta vähän samat kokemukset oli meilläkin silloin. Hyvää, muttei mitenkään erikoista. -N

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.