Bravuria.

Lauantaina Saaran kanssa käytiin testaamassa uusi ravintola narikkatorin kupeessa, kun huomattiin, että entisen Chicosin tilalle oli tullut Bravuria niminen ravintola.

Katsoimme listan olevan pullollaan hyvännäköisiä pastahiilarivaihtoehtoja ja astuimme sisään.
Paikka oli kaikkea muuta mitä odotin.
Ensimmäisenä häkellyin, kun tarjoilia tulee iloisesti kysymään olemmeko ensimmäistä kertaa käymässä ja hölmistyneistä ilmeistämme taisi päätellä, että vastaus on kyllä.
Tarjoilija antoi meille menut ja punaiset kortit (olin edelleen häkeltyneenä)  ja selitti miten homma toimii.

Ensin voit käydä valitsemassa itsellesi mieleisen pöydän. Jos siinä istuu jo joku, niin pyydä heitä ystävällisesti poistumaan (no ei).
Tämän jälkeen menet kortin kanssa suoraan kokin luo tilauspisteeseen. Kokit työskentelevät pitkässä avokeittiössä ja tilaat annoksesi siis suoraan kokilta.
Kortti laitetaan kortinlukijaan (ihan niinkuin bussissa!) ja kokki lisää tilauksesi jonnekkin ihmeelliseen järjestelmään.
Homma on sillä selvä ja ruokasi valmistumista odotellessa voit kävellä baari-osioon, missä voit tilata viiniä tai virvokkeita ym, taas samalla kortinlukija tavalla.

Baarissa oli todella mukavaa ja asiantuntevaa henkilökuntaa. Tarjoilija- joka hoki kokoajan sanoja "si" ja "brilliante"  kysyi mitä aijomme syödä ja suositteli sitä mukaa viinivaihtoehtoja.
Palattuamme viinien kanssa pöytään oli alkuruokamme jo valmiit ja kävimme noutamassa ne kokilta.

 

 

 

 

 

Söimme alkupaloiksi, Crostini di salmone 6,70€ Lämminsavulohicrostini, limekastiketta ja basilikaa.
Sekä, Carppaccio 11,50€ Häränfileetä, parmesaania, luomuoliiviöljyä, rucolaa.

Alkupalat olivat loistavia! Hotkaisimme ne hetkessä ja ihmettelimme miten ne olivat niin hyvänmakuisia. Myönnän, että olin hieman ennakkoluuloinen tällaista uutta itsepalvelukonseptia kohtaan. Luokittelin paikan automaattisesti pikaruokalan tapaiseksi, mutta alkupalat löivät kyllä ällikällä.

 

 

 

 

Alkupalojen jälkeen marssin taas korttini kanssa kokin puheille ja tilasin pääruoka pastamme.
Kokki kyseli millä pastalla (vaihtoehtoja oli: Caserecce, Pipe, Tagliatelle tai Spaghetti) haluamme annoksemme ja valitsin molemmat pipe-pastalla, jonka jälkeen kokki kyseli vielä hiukan mausteista- valitsin kaikki mausteet.
Kokki ilmoitti ruoan olevan valmis parin minuutin kuluttua.
Nopeaa!

 

 

Tilasimme: Pollo, Broileria, lehtipinaattia, sinihomejuustokastiketta 13,60€ 
Sekä, Salmone: Savulohta, sipulia, basilikaa,  kermakastiketta 13,60€

 

 

Pidin molemmista todella paljon. Enemmän makuuni oli lohipastani, mutta broileri oli myös hyvää.
Pastat olivat todella täyttäviä ja vaikka olin jo haaveillut jälkiruoasta, ei sille voinut kyllä mitenkään löytää tilaa.

Loppupeleissä olimme molemmat yllättyneitä ja tyytyväisiä ravintolavalintaamme.
Koko homma toimi ravintolassa kuin rasvattu, vaikka paikka oli kahta pöytää vaille täynnä. Ja tosiaan ruoan saaminen kesti ihan vain muutaman hassun minuutin!
Jos siis etsit ravintolaa, mistä saat hyvää ruokaa ennätysnopeasti, tämä taitaa olla oikea valinta.
Pitää itse tulla kokeilemaan myös listan salaatti- ja pizzavaihtoehdot vielä joskus.

 

 

 

 

 

Kommentit (14)

  1. Anonymous
    klo 11:24

    oliko toi s-ryhmän paikka?

  2. Victoria
    klo 13:45

    Ooho, aika uskomatonta ettei ruoan valmistusta tarvitse odottaa puolta tuntia 😀 täytyy ehdottomasti mennä kokeilemaan! 🙂

  3. Oc
    klo 13:49

    Anonyymi,On HOK-elannon paikka, kyllä 🙂

  4. Anonymous
    klo 16:06

    Olin viime syksynä Saksassa, jossa oli samalla periaatteella toimiva ravintola. Tykästyin siihen tosi paljon silloin, ihanaa jos Suomeenkin on saatu vastaava! Saisi tulla samanlainen myös tänne Tampereelle 🙂

  5. Anonymous
    klo 16:09

    Kiva postaus ja kiitos taas hyvästä vinkistä! Olenkin miettinyt mikä tämä uusi bravuria on (:

  6. Anonymous
    klo 18:12

    Eikö tämä ravintola ole lähellä tennispalatsia? Jos sieltä saa nopeasti annokset, niin sehän on kätevä paikka illastaa ennen elokuvia. Ei tarvitse pelätä, että myöhästyy näytöksestä 😀 (kokemusta on) Aurinkoista alkuviikkoa sinulle, kiitos loistavasta blogista.-annee

  7. Oc
    klo 18:55

    Victoria,Sitä mekin ihmeteltiin! Katsotaan onko ensikerralla yhtä nopeaa :)Anonyymi,Ehkä tämä tästä laajenee vielä, jos toimii. Toivottavasti toimii. Suomi kaipaa uusia ravintolajuttuja :DAnonyymi,Ole hyvä vain :)Annee,On kyllä ja sinäpä sen sanoit! Loistava valinta ennen elokuvaa.Kiitos paljon ja ihanaa viikkoa myös sinne 🙂

  8. J
    klo 19:06

    Pitääpä ehdottomasti kokeilla! Yksi kysymys: Miten tiesitte, että alkoruoka-ja pääruoka olivat valmiit (koska ne piti itse hakea)? Ilmoittiko tarjoilija siitä vai näkyikö tilaus jossain taululla tms? kiitos! herkullisen näköisiä kuvia!

  9. Oc
    klo 19:15

    J,Sitä mekin ihmettelimme, mutta tarjoilija kertoi, että ruoka haetaan itse. Kokki ilmoittaa kauan valmistamisessa menee ja kun se arvioitu aika on kulunut voi ruveta tähyilemään avokeittiölle päin- annokset nostetaan valmistuttuaan kokin edessä olevalle tasanteelle. Olisi muuten pitänyt ottaa kuva ravintolasta! Kuulostaa kauhean sekavalta touhulta, mutta ihan hyvin se toimi 🙂

  10. yanna
    klo 20:43

    Iinan mutsi just yks päivä ihmetteli tota et sinne pitäis mennä testailee safkoja! Ja superhyviltä näyttää annokset! Ja onpas edullista! Vaude!

  11. Anonymous
    klo 21:56

    Siiis.. Mikä idea tolla kortin lukemisella oikein oli?? Näytettiinkö se lopussa kassalla, niin ne osas veloittaa oikein vai?

  12. Oc
    klo 22:36

    Yanna,Try! Joko me osattiin valita just oikeet annokset, tai sit siel vaan on oikeesti hyvät safkat! :DAnonyymi,Sinne kirjataan kaikki ”ostokset” ja syömisen jälkeen mennään kassalle sen kanssa ja maksetaan.

  13. Anonymous
    klo 23:47

    pasta ja antipasto annokset saa heti odotellessa 3-5min mukaan. tarkoitus olisi ettei asiakas lähtisi tiskiltä kun vasta annos mukanaan. pitsasta saa mukaan piipparin joka rupee pöydässä hälyyttämään kun ruoka on valmista.odotus aikaa pitsalle tulee yleesä noin 10-15min

  14. Julia
    klo 09:45

    Anonyymi,Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.