Day with..

Yanna!
Yanna on ihana. Ihan vaan jo sen takia, että se omistaa samanlaisen mustanhuumorin kuin minä.
Kun me kaksi päästään oikein vauhtiin on se jutun laatu vaan valitettavasti jo sellaista, että mummoja tippuu tuoleiltaan.

 

 

Älkää antako kiltin ulkonäön hämätä! 😀    

                                    

 

 

 

Vietimme siis aurinkoista päivää kaupungilla nauraen ja shoppaillen.

 

 

Etsimme jotain kaikkea päällepantavaa vapuksi, mutta mukaan lähti tietysti jotain ihan muuta ja vappureleet on vielä ainakin toistaiseksi hakusessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikesta riehumisesta näläisinä lähdimme etsimään ravintolaa mihin istahtaa hetkeksi tankkaamaan ja mitä löysimmekään! (tosi iso löytö, kun se on keskellä kaupunkia) virgin oilin terassi! En muista tässä viimevuonna olleen terassia?

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokatapauksessa, mahtavaa! Terassilta käsin pystyi tilaamaan myös ruokaa ja pienen valinnanvaikeuden jälkeen päädyimme

Risottoon boilerinfileellä:

 

 

Parma Chicken, Grillattua broilerinfileetä, ilmakuivattua kinkkua, tomaattista pinaattirisottoa, hunaja-balsamicokastiketta.

Sekä kanapastaan:

 

 

Chicken Fulmini, Grillattua broilerinfileetä, kermaista chilimaustettua Linguine-pastaa, yrttiöljyä, parmesanjuustoa ja pinjansiemeniä.

Olin onnessani, koska risottoni kanalla oli niin hyvää! Söin jokaisen murun ja yanna nuoli lautaseni samalla, kun minä varastin loput hänen pastastaan. Todella onnistunut ravintolavalinta. Hyvää ruokaa, kiva aurinkoinen terassi, nopea palvelu ja vielä edullinenkin! tänne tulen ehdottomasti uudestaan syömään ja istuskelemaan terassille. Suosittelen!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

 1. Anonymous
  klo 10:28

  On siinä ollu terassi ennenkin, ihanaa ruokaa! 🙂

 2. AnsQ
  klo 12:03

  Tollaset päivät on täydellisiä. Mahtavaa tietää, että Virgin oilin terassi on auki! Harmi jos tänään alkaa satamaan,kuten on luvattu. Muuten olisin mennyt suoraa töistä terassille 😛

 3. Oc
  klo 13:26

  Anonyymi,Mä muistelin, että siinä olis ollut joku pienempi ehkä. No oli miten oli. Kiva terde ja ihanaa ruokaa, kyllä :)AnsQ,Vielä aikankin aurinko paistaa! 🙂

 4. yanna
  klo 14:05

  Oiii! Sinä olet ihana! Kivoja kuvia 🙂 Ja oli iiihana tyttöjenpäivä <3

 5. Anonymous
  klo 16:03

  Hei ihana ravintolavinkki! Oon ettiny keskustasta aurinkoista terassia, mistä saa hyvää ruokaa. Tämä näyttää nyt todella hyvälätä, pakko kokeilla heti!

 6. Sanni
  klo 18:10

  Ihana aurinkoinen Helsinki! Taytyy kayda katsastamassa toi virgin oilin terassi kesakuussa.

 7. Oc
  klo 20:17

  Yanna,:) pitää mennä uudestaan!Anonyymi,Minunkin täytyy käydä kokeilemassa eri annoksia, salaattia ehkä seuraavalla kerralla 🙂 Toivottavasti yhtä hyvää kun risottoni.Sanni,Niin on 🙂

 8. Anonymous
  klo 20:45

  Tiedätkö saako tuolta hyviä salaatteja? Olisi ihanaa löytää teatterin kalatinen terassi, missä voi mussutella hyviä salaatteja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.