Ei hyvä.

Nyt on syntynyt viha-rakkaussuhde tätä laukkua kohtaan.
Kivahan se on edelleen, mutta muuntautuu typerännäköiseksi siinä vaiheessa, kun sisälle laittaa vähääkään enemmän tavaraa.
Kaiken sisällä olevan kun pitäisi olla litteää ja mieluiten neliskanttista. Tätä ei ole mm. kamera, ylipaksu lompakkoni, meikkilaukku, vasara jne. (Oikeasti minua kiusattiin koulussa laittamalla salaa reppuuni päivän päätteeksi vasaroita, kiviä, raamattuja. Huomasin ne aina vasta kotona/harrastuksissa. Lopulta kyllästyin ja päätin laittaa vasarat itse valmiiksi reppuuni).
Silloinkin, kun saan sen suht litteäksi, olo on kuin postelijoonilla. Asiaa ei helpottanut nähdä laukku odotetussa -50% alennuksessa.
 

Olemme jälleen kerran viettäneet aikaa Engelinaukiolla, tietysti noudattaen tuttua- salaatit four seasonsista ja puistoon- kaavaa.
Ranskalaisilla jäbillä on ollut kiire kesän myötä, sen huomaa. Lasagne ja salaatit vetää kansaa, kuin poro rekeä.
Olin kerran rohkea ja vaihdoin tutun lasagnen vartaisiin. Ei hyvä, ei.

 

 

 

 

 

 

 

Maussa ei ollut mitään vikaa, mutta koostumuksessa kyllä. Tai sitten purukalustoni on todella tehotonta.
Minuuttien jauhamisen jälkeen vartaan liha kun ei näyttänyt minkäänlaisia hajoamisen merkkejä. Loppupeleissä nielaiset ison klönön, mitä lie lihaa olikaan ja meinaat tukehtua. Joka kerta. Silti söin kaiken.

 

 

 

 

 

 

Olipas mielenkiintoinen sisältö postauksellani tänään. Totuus on se, että oikeasti en ole tehnyt juurikaan mitään mainittavan arvoista, joten näillä hömpötyksillä nyt mennään.
Hauskaa lauantaita!

 

Kommentit (10)

 1. Elina
  klo 10:53

  Minä voin kotiuttaa tuon laukun jos et käytä sitä ;–) Oon ihaillu tota miljoonasti mutta se hinta on hirvittänyt! Ja nyt pidän peukkuja, että mokoma löytyisi Tukholmasta ale-hinnalla – tahdon!

 2. Anonymous
  klo 11:47

  Ihana kesäasu! Pidän tyylisi vaihtuvuudesta ja siitä, miten helppo siihen on samaistua. Jatka samaan malliin, tästä on tullut uusi suosikki blogini (:

 3. Senja
  klo 12:19

  ihana kesäpostaus 🙂 sun kirjoitustyyli on kiva, persoonallinen.

 4. Victoria
  klo 12:24

  Mukavaa lauantaita! 🙂

 5. Julia
  klo 12:44

  Elina,Pidän mielessä jos siitä luovun 🙂 Toivottavasti Tukholmassa nappaa!Anonyymi,Ihana kuulla, kiitos!Senja,Ja vähän sekava 😀 Kiitti.Victoria,Lämmintä sellaista. Huh, tuolla on kuuma!

 6. Anonymous
  klo 14:58

  Huomasin taas blogiasi lukiessani lohduttautuvani ajatuksella ett… ääähhh eihän tietenkään kirjoittaja ja kuvien stunning ilmestys ole sama ihminen … kuvien tyttö ei osaa kirjoittaa muuta hauskaa kuin saippuakauppias väärinpäin ja kirjoittajaa taas ei erota lähimarketin juureshyllyjen edestä (kuvaus itsestäni). Kaiken maailman salaliittoteoriota tämä keski-ikäisen naisen mieli teettää. Ja ihan ohimennen mutisten, sun lookki ja jutut on ihan omaa luokkaansa! ihanaa kesää toivoo taas täti-ihminen

 7. RagDoll
  klo 22:26

  Hitsinpimpulat! Tilaisin yhdet tuollaiset vatsalihakset kiitos! Saattaa myös mielen perukoilla harmittaa tämän päiväinen kahden kakkupalan herkuttelu.. ;)Mistä nuo shortsit on? =)

 8. CHIC
  klo 17:48

  RRrrrrrrrrrrrrrrrakastan tota asua 🙂 Loves it! Älä suutu jos kopsaan 🙂

 9. Milla
  klo 23:08

  Täytyypä käydä kokeilemassa tuota ruokapaikkaa! millamainen.blogspot.com

 10. Julia
  klo 18:00

  Anonyymi,Hahahaha 😀 Minusta sinun pitäisi kirjoittaa blogia (ellet jo kirjoita ja jos kirjoitan, niin kerro missä!) Hauska kommentti, kiitän siitä.RagDoll,En tiedä mistä puhut, en nimittäin nää pienintäkään lihasta tämän turvotuksen alta! 😀 Shortsit on gt:stä. Ylläri.Chic,Hölmö, otan suurella kohteliaisuudella jos kopsaat 🙂 kiitos.Milla,Käy 🙂 tietääkseni martta on kesälomalla heinäkuun, mutta sen jälkeen taas pääsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.