En malta odottaa että pääsen osaksi elämääsi

Kaupallinen yhteistyö Lidl*

 

EN MALTA MILLÄÄN ODOTTAA, ETTÄ PÄÄSEN OSAKSI ELÄMÄÄSI
– luki valkokeltaisin kirjaimin kotikatumme katutason ikkunassa.

 

Ihan oman elämäni Sherlock Holmesina, ratkaisin nopeasti kirjainarvoituksen edes kunnolla sitä lukematta. Tunnistin kirjaimien fontista ja väristä heti, että tähän aukeaa Lidl kauppa! (Hurraa huutoja).

Muistatteko joskus kun kerroin snäpissä ostaneeni tismalleen samat ostokset ensin normi kaupasta ja sen jälkeen Lidlistä? Loppusumman ero oli sen verran huima, että tuon pikku testini jälkeen olen ylpeänä kulkenut ihan Lidl-fanina.

 

Minäkään en siis malttanut, että Lidl pääsee osaksi elämääni. Laskimme itse asiassa poikaystäväni kanssa päiviä kaupan avajaisiin ja päätimme, ettemme koskaan muuta pois tältä kadulta.
Sen verran innoissamme olimme uudesta tulokkaasta.

Kauppa tuli ehdottomasti oikeaan ositteeseen, mutta niin tuli myös meili missä sain yllätyksekseni kuulla lisää hyviä Lidl-uutisia: Lidl on starttaamassa isoa muotikampanjaa ja yhteistyössä Heidi Klumin kanssa on nyt syksyllä tulossa #LETSWOW –vaatemallisto. Mikä parasta, saan myös itse olla hieman tässä kampanjassa mukana! Muutama innokas hyppy pääsi toimistolla kun kuulin mitä kaikkea on luvassa. Paljastaa en saa vielä oikein muuta, mutta pysykää mukana – veikkaan että tästä tulee huikea matka 🙂

 

 

Korkealaatuista muotia edulliseen hintaan. Malli, suunnittelija ja trendsetteri Heidi Klumin kädenjälki näkyy tunnistettavasti mallistossa ja yhdessä Lidlin kanssa he halusivat luoda malliston mikä on myös kaikkien saatavilla. Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin maanantaina 18.9.2017, mutta sitä odotellessa, tässä hieman sneek peakia tulevasta – osaattekin ehkä jo arvata mikä kuvissa näkyvistä vaatteista on tästä mallistosta?

 

 

Takki! Tehän tiedätte, että rakastan takkeja. Varsinkin nahkatakkeja. Luottovaate mikä menee asun kuin asun kanssa ja siksi iskinkin silmäni heti tähän ruskeaan mokkanahkaiseen takkiin. Se tuoksuu ihanalta, tuntuu ihanalta ja näyttää kivalta lähes kaiken kanssa. Mallistossa on paljon helposti yhdisteltäviä vaatteita, sekä muutama wow-tuote millä piristää asukokonaisuuksia. Lidlin muotitarjonta on kyllä pian ihan uudella tasolla 🙂

 

 

Jacket – Esmara by Heidi Klum
Dress – Nelly
Shoes – Zalando
Earrings – H&M
Photos: Mona Salminen / Edit by me

Kommentit (11)

 1. Vierailija
  klo 10:21

  Lidl ei kuulu suosikkikauppoihini, ainakin minun lähi-Lidl:ssä ei ole kovin hyvä valikoima ja se on muutenkin tosi ankea 🙁 mutta tuo takki näyttää ihanalta, toivotaan että niitä tulee syksyllä tuonne meidänkin Lidliin!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:13

   Voi ei höh :/ Meidän lähi-Lidl on taas niin uusi ja fresh, että ei ole tullut käytyä enää muissa lähikaupoissa ollenkaan 😀 Valikoima on myös ihan älyttömän hyvä, vaikka ei mikään isoin Lidl olekaan 🙂

   Toivotaan että tämä mallisto saapuu rikastuttumaan sitä teidän Lidlin tarjonaa 🙂

 2. Liz
  klo 12:45

  Missä maassa tuon malliston vaatteet valmistetaan? Takki näyttää päälläsi upealta!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:21

   Hei, hyvä kysymys 🙂 Esmara vaatteet ja kengät valmistetaan Lidlin pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden tehtailla Kaakkois-Aasiassa, Kiinassa ja Bangladeshissa.

   Lidl on BSCI:n jäsen ja edellyttää kaikilta alihankkijoiltansa ja tavarantoimittajilta sitoutumista eettisiin toimintaohjeisiin.

 3. Vierailija
  klo 16:33

  Itse suosin Prismaa valikoiman, kotimaisuuden ja läheisyyden takia – eikä hinnat ole kovin kaukana Lidlistä. Toki Lidlissäkin kävisin välillä, jos sellainen olisi lähettyivillä

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:22

   Olen kuullut hyvää Prisman valikoimasta 🙂 Itsekin ostanut sielät yhdet bikinit – oli super edulliset ja kivat!

 4. Maria
  klo 12:58

  Valitettavasti Lidl:stä ei saa ihan kaikkia ruokatuotteita joita meillä käytetään, mutta muuten käyn ruokaostoksilla Lidl:ssä. Todellakin huomaa lompakossa että on käyty edullisemmassa kaupassa. Tosin minulla on hieman ”viha-rakkaus”suhde paistopisteeseen. Älyttömän hyviä ja edullisia mutta onko se sitten hyvä ostaa jokaisella kauppakäynnillä jotain kahvin kanssa. Tai täytyy vaan pidentää lenkkejä. Ihan parhaan neuletakin olen ostanut Lidl:stä. Maksoiko se 9,95€ ja se on ollut käytössä ihan älyttömästi. Eikä nukan nukkaa. Niin pehmeä päällä.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:24

   Hahaha, ymmärrän täysin tuskasi paistopisteen kanssa 😀 Sitä on vaikea ohitella 😀

   Meidän Lidilissä on onneksi todella hyvä valikoima, vaikka se ei ole mikään isoin kauppa ja vielä kertaakaan ei ole pitänyt lähteä hakemaan esim. mausteita ym yrttejä jostain toisesta kaupasta (voi tosin olla, että myös siksi kun on jo sen verran kaapit täynnä näitä purnukoita:)

 5. Vierailija
  klo 18:29

  Kiva kun olet alkanut näyttämään kasvojasi enemmän kuvissasi 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:26

   Yritän 😀

   Joskus on vaan helpompi katsoa pois kamerasta (kuvien onnistumisprosentti kasvaa huimasti haha :D) ja tässä vuosien varrella oma naama on myös alkanut niin paljon kyllästyttämään, että ei tule edes valittua tänne niitä kasvokuvia 😀

 6. Vierailija
  klo 12:16

  Moikka! Tulevatko vaatteet kaikkiin Suomen Lidleihin myyntiin vai vaan pk-seudulle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.