Hangessa.

Tuolla lumikinoksien keskellä rusketuksen rippeet ja huonolaatuinen aurinkopuuteri antaa kasvoilleni kauniin läikykkään oranssin hehkun. Hiukseni puolestaan aurinko on haalentanut lähestulkoon harmaiksi ja olenhan muutenkin huolehtinut niistä yhtä hyvin kuin esm. rikkaharjastani.
Onneksi keskiviikkona on aika kampaajalle ja olen jopa menossa kasvohoitoon lähiaikoina. Olen viimeksi käynyt kasvohoidossa kuusi vuotta sitten ja sekin oli ensimmäienn kertani.
Aika jännää.
 

 

 

Siihen asti voinkin nukkua pitkään ja välttää lumikinoksista päiväsaikaan hehkuvan armottoman sporttivalaistuksen.

 

Kommentit (26)

 1. Anonymous
  klo 18:13

  Sä pystyt jotenki olemaan tosi kaunis ja fiksu, olematta pätkääkään ärsyttävä! Jotenki sellanen nokkela hyväjätkäfiilis jää, vaik pidätki semi muotiblogii. Siistii!

 2. Sofiina
  klo 19:34

  Ihania kuvia, ja ihana asusi! Ja tästä muistuikin mieleen että olisi itsellenikin jo kiireen vilkkaa varattava aika kosmetologille .)

 3. Anonymous
  klo 20:46

  Miten pystyt olemaan pahoinpitelijän kanssa??!!!?! Kertoo aika paljon Laurin luonteesta kun tollei hakkaa ja potkii ihmisiä!

 4. Anonymous
  klo 21:27

  Kun olet baarissa töissä ja törmäilet monen näköisiin ihmisiin humaltuneena niin rupeeko sinua kyrsimään promillepitoiset heput? Mm jos on toodella sekaisin??Huomaatko muuten koskaa

 5. Anonymous
  klo 21:29

  Jatkoa edelliseen: havaitsetko useesti totaalisia alaikäisiä baarissa? Mitä mieltä ylipäätään olet sellaisista?

 6. Tiia
  klo 22:33

  Kasvohoito ja kampaaja kuulostaa hyvältä 😛 Minulla on myös muutama vuosi vierähtänyt siitä kun olen viimeksi molemmissa käynyt 😀

 7. Anonymous
  klo 23:04

  Missä käyt kampaajalla? 🙂

 8. Anonymous
  klo 23:38

  Tekisitkö siitä hius ” huulipunasta ” vai mikä hiusraja värijuttu onkaan, niin postauksen 🙂

 9. Joanna
  klo 01:27

  No joo.. Vuosia yhdeksäntoista ja kasvohoitojen lukumäärä nolla. Kyllä mä itte koitan aina hoivata, vaan mikähän siinä on ettei koskaan tuu lähdettyä ammattilaiselle asti?Noi korvikset on tosi kauniit! :>

 10. Ida-Jessica
  klo 01:49

  Pakko komppaa tätä kommenttia, oon täysin samaa mieltä :-)Mult meni kyl ohi läpät harmaista yms koska mun mielestä sun hiukset on överiupeet!

 11. Anonymous
  klo 04:28

  Kaunis neule – mahtaakohan vielä olla saatavilla? 🙂

 12. Anonymous
  klo 06:16

  Graah, rakastan sun tyyliä, ulkonäköä ja juttuja! Iha mahtava meininki täs blogissa! Jatka samaan mallii ja toivottavasti jaksat päivitellä yhtä usein.:)

 13. Anonymous
  klo 12:16

  sun blogi on paras! 🙂 inspiroiva ja tulee aina niin hyvälle tuulelle kun lukee tätä!

 14. Anonymous
  klo 12:41

  tykkään blogistasi aivan mielettömästi ja tulee aina niin hyvä fiilis kun tätä lukee! kysyisin sulta apua yhteen ongelmaan. olen itse nyt lukion toisella ja jättämässä sen kesken. kun sä keskeytit lukion niin mitä tarkalleen teit sitte sen jälkeen ennen ku menit opiskelemaan ammattiopistoon ja miten ihmiset suhtautui sun keskeyttämispäätökseen? mulla on itellä ihan kysymysmerkkinä että mitä tehdä ennen kuin ammatillinen koulutus syksyllä alkaa(jos pääsen sinne sisään) ja siksi ajattelin kysäistä sulta jos löytyis neuvoja 🙂

 15. Heini
  klo 17:18

  tämä ei nyt kuulu aiheeseen mutta mikä kamera sulla on? 🙂

 16. Julia
  klo 17:32

  hahaaha, ihania. Kiitos 🙂

 17. Julia
  klo 17:36

  No ei oikeastaan, siihen on jo tottunut. Ärsyttävimpiä on yleensä ne ”nousuhumalassa” olevat :DAlaikäisiä en ole pahemmin nähnyt. Tai sitten ne on jäänyt vain huomaamatta, koska monet osaavat näyttää todella paljon vanhemmilta.

 18. Julia
  klo 17:37

  Nyt menen uuteen paikkaan, mutta kirjoitan siitä sitten 🙂 Toivottavsti on hyvä.

 19. Julia
  klo 17:38

  Olin ajatellut tekeväni sen muiden koskmetiikkatuotteiden kanssa samassa postauksessa. Lupaan toteuttaa ensiviikolla tämän 🙂

 20. Julia
  klo 17:39

  Viimevuotinen valitettavasti, mutta vastaavia varmasti löytyy. Muistelisin ainakin nähneeni ponchoneuleita muutaman hm:llä.

 21. Julia
  klo 17:39

  Kiva kuulla 🙂 Kiitos erittäin paljon.

 22. Julia
  klo 17:41

  Näistä kommenteista vasta hyvälle tuulelle tuleekin. Kiitos 🙂

 23. Julia
  klo 17:53

  Kävin steiner lukiota, mikä suoritetaan neljässä vuodessa, joten aika moni siellä jätti leikin kesken, tai siirtyi toiseen lukioon. Se oli aika normaalia, joten kaikki suhtautuivat ihan hyvin.Keskeyttämisen jälkeen olin hetken tekemättä mitään. Kävin Balilla ja pähkäilin mitä tehdä, olin myös töissä jonkinverran ja sitten suoritinkin jo toisen tutkintoni, minkä jälkeen palasin takaisin työelämään.Se mitä tehdä nyt tietysti riippuu ihan taloudellisesta tilanteesta ja omasta itsestään. Töitä ja matkustelua sopi minulle ainakin mainiosti, jonka jäkeen koulukin taas tuntui helpommalta 🙂

 24. Julia
  klo 17:53

  Sony nex 🙂

 25. Anonymous
  klo 23:59

  Mistä on toi sun poncho/neule vai mikä onkaan?`Se on just ihana!

 26. sanna
  klo 23:38

  Sulle sopis ihanasti sellaset vähän lyhkäsemmät hiukset esim ,polkka malli. 🙂 hiukset on onneks kasvava luonnonvara,niillä voi leikkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.