Hiusvesi

Uutteita; Neem-puun lehtien uutetta, nokkosuutetta, koivunkuoriuutetta, takiaisuutetta?
Olisiko pitänyt aikaisemmin keksiä että juuri tämä on se resepti mikä tekee päänahkani onnelliseksi. Ihan oikeasti, takiaisuutetta? Mistä ne keksii repiä näitä ideoita.

Jokatapauksessa, se päänahka. Se on tykännyt aina oikkuilla. Ihan pienestä pitäen. – Kuiva, kutiava, rasvoittuva ja kaikkea kivaa. Välillä pahempi, välillä ei mitään. Talvisin aivan kamala.

Viime viikkoina se on ollut taas kamala. Kutiseva ja kuiva. Meni hermot, ei auttanut vaikka mitä teki tai jätti tekemättä.
Hädän keskellä silmiin osui sitten jossain lehdessä maininta Dr.Hauschkan Neem hiusvedestä mikä kuulemma tekee ihmeitä. Tuli vielä sen verran hyvät arvostelut vastaan putiloa googlettaessani, että piti oikein juosta Stockmannille ja ostaa tuote.

Arvatkaa mitä se teki? No, luultavasti niitä ihmeitä. Ja jo ensimmäisestä kerrasta. Olin niin äimänkäkenä, että teki mieli juoda koko pullo. Se olisi luultavasti parantanut kaikki vaivani. Ehkä myös koko maailman jos sekoitettaisiin vaikka kaikkien juomaveteen?

Pää ei sitten ensimmäisen käyttökerran jälkeen ole oikeasti enää kutissut, ei ole ollut kuiva, eikä mitään muutakaan. Voiko joku uutevesi oikeasti olla näin tehokas? Onko muilla kokemuksia?

Hiusvesi elvyttää hiuspohjan verenkiertoa ja tasapainottaa ihoa. Tuote sopii erityisesti hilseongelmista sekä rasvoittuvista ja elottomista hiuksista kärsiville henkilöille. Dr.Hauschka Neem hiusvesi sisältää Neem-puun lehtien uutetta, nokkosuutetta, koivunkuoriuutetta ja takiaisuutetta. Uutteet elvyttävät ja vahvistavat hiuspohjaa ja hiuksia. Tuloksena on kiiltävät, terveet, vahvat ja elinvoimaiset hiukset. Hiusvesi:
– normalisoi hiuspohjan seebumin tuotantoa

– tuheuttaa hentoja hiuksia
– ehkäisee hilsettä ja hiustenlähtöä
Käyttö:
Hierotaan päänahkaan hiusten pesun jälkeen. Ei huuhdota pois.
17-24€

Kommentit (53)

 1. Janet
  klo 07:20

  Jaahas, tää kuulostaa juurikin siltä ihmetuotteelta joka pelastais myös mun päänahan! Minkäs hintaista tää ihmetavara sitten on?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:25

   Stokkalta muistaakseni 24€ mutta huomasin että esim. Verkkoapteekki.fi:sä löytyy hintaan 16,80 🙂

 2. Seve
  klo 08:15

  Täh? Ei ole kanssa käynyt pienessä mielessäkään, että pitäisi jotain muutakin vettä kuin kraanavettä alkaa hiuksiin sivelemään. Pitää ehkä tämänkin käydä kyseinen tuote kotiuttamassa, jos vaikka auttaisi noihin jatkuvasti irtoaviin hiuksiinkin? Laitetaanko tuotetta pesun jälkeen, vai tekeekö se hiuksista rasvaiset?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:27

   Hierotaan pesun jälkeen päänahkaan ja ei huuhdella pois. Ei tee hiuksia yhtään rasvaisiksi 🙂

   Luin joistain käyttökokemuksia ja siellä sanottiin että olisi paksuntanut tukkaa kivasti, eli luultavast voisi auttaakin!

 3. Ninni
  klo 08:37

  ! Sait ylipuhuttua, nyt haluun itellenikin tollaista ihmeainetta. Mulla on myös ollut kautta aikain todella vaikea hiuspohja, tällä hetkellä kärsii kuivuudesta ja rasvaisuudesta vuorotellen… Paljon toi puteli maksaa?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:27

   No sitten kyllä suosittelen kokeilemaan tätä. Kuulostaa niin tutulta. Stokkalta 24€

 4. s
  klo 08:45

  Tuo vois itellekin olla hyvä talveksi! Minkä hintainen puteli on kyseessä?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:28

   Mä olen kyllä niin toivoton tapaus. Pälätän ummet ja lammet jostain tuotteesta, mutta unohdan esim , kertoa paljonko se maksaa! 😀

   Eli, Stokkalta muistaakseni 24€ mutta netistä saa halvemmalla (n.17eurolla)

 5. tearcandy
  klo 09:17

  paljonko hintaa kyseisellä putilolla oli? kuullostaa siltä, että tuota olisi käytävä ostamassa:)

 6. Laura
  klo 09:34

  Toi kuulostaa hyvältä! Varsinkin kun mun hiukset on päättäneet näemmä elää murkkuiän uudellee (luen: nopeasti rasvoittuvat etc)ja en edes halua tietä mitä talvi tuo tullessaan :DD

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:29

   Kannattaa kokeilla, mulla ihan samanlainen murkkupää! 😀

 7. nanna
  klo 09:36

  Muuten kuulostaisi unelmatuotteelta, mutta incissä alkoholi heti veden jälkeen vois olla aika kuivattavaa hiuksille..

 8. RagDoll
  klo 09:48

  Hyvinkin mahdollista, että ensimmäinen kertakin tuottaa jo tulosta!
  Tuosta kyseisestä tuotteesta en osaa sanoa, mutta kotimaisen system 4 hiusvesi tekee kyllä ihmeitä. =) Käytän sitä silloin kun päänahka on talvella pahimmillaan, aina hiustenpesun jälkeen päänahkaan, eikä enää hilseillyt ja kutittanut samalla tavalla. Helpotti myös päänahan psoria, josta kärsin viime vuonna.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:31

   Ja minä kun en edes tiennyt että hiusvesiä on olemassa! 😀 System 4 muita tuotteita on tullutkin käytettyä, ne on tosi hyviä!

 9. Elena
  klo 09:53

  Vaikuttaa aika loistotuotteelta, pidän mielessä jos sama vaiva yllättää! 🙂

 10. riiri
  klo 09:56

  Ooh kuulostaapa hyvältä! Pitääpä laitta harkintaan:)

 11. Nimetön
  klo 10:04

  Paljonko tollanen makso? :O

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:31

   17-24€ (stokkalta 24)

 12. Nimetön
  klo 10:18

  Oma suosikki on Goldwellin Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Soothing Lotion. Samantyyppinen tuote, tosin tää on geelimäisempi ja mun mielestä sen takia helpompi ja mukavampi käyttää, ei tee hiuksia rasvaisiksi kuivuttuaan.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:32

   Kuulosta ahyvältä 🙂
   Tämäkään ei tee ollenkaan rasvaiseksi.

 13. Essie
  klo 12:37

  Mulla on kanssa aina ollut tosi vaikea päänahka, mutta sain avun ihan markeetituotteesta: XX Suklaa vanilja, rauhoittava shampoo. Kannattaa kokeilla!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:43

   Hei, olen itseasissa kokeillut 🙂 Sitä on tälläkin hetkellä suihkukaapissa, mutta valitettavasti ei tehoa ihan tarpeeksi hyvin 🙁 Silloin kun ongelma ei ole niin paha, niin on kyllä hyvä tuote.

 14. Essie
  klo 12:38

  XZ siis ^

 15. Fiipi
  klo 12:42

  Tää onkin mielenkiintoinen tuote, saiskohan tätä naapuri-Kicksistä.
  Oon joskus aikaisemminkin kirjoitellu täällä että päänahkaongelmat on tuttuja. Kävin kuitenkin ihotautilääkärillä kesällä ja sain hoidoksi paria litkua päähän ja apteekin shampoota. Ne on kyllä auttaneet kuuriluontoisesti, nyt toinen kuuri menossa. Melkosta hommaa se on joka aamu ja ilta lätkiä niitä päänahkaan mutta onneksi auttaa. Ihotautilääkäri sano että tulehtunut päänahka on heille jokapäiväistä eli todella moni kärsii siitä, onneksi on siis myös käsikauppatavaraa mikä vois auttaa 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:44

   En tiedä.. En ole ainakaan nähnyt 🙁 Sokoksella, Stokkalla ja netistä ainakin saa 🙂

 16. Saara
  klo 13:06

  hihi nauroin tolle nimelle: tohtori Hauska :))
  mut kuullostaa tosi hyvältä tuotteelta. itselläni päänahka ei kuivu, mutta sitäkin enemmän syksyisin muu iho.. :/

 17. E
  klo 13:57

  Moi. Mulla aivan samat oireet päänahassa. Minulla todettiin teininä (10v sitten) hiivan liikakasvu päänahassa. Sain ihotautilääkäriltä määräyksen pestä hiukset joka päivä, tämä pitää liikakasvua aisoissa. Minulla on juuri niin että kesällä hyvä, syksyllä se alkaa kun päänahka ensin kuivuu, kutisee, tulee verisiä haavoja ja tulee aivan märkäiseksi/kosteaksi (siis näin oli ennen kun sain hoito-ohjeita, koska silloin kun päänahka kuivui niin lulin että pesen liikaa..tästä seurasi se että kun vältin pesemistä, tilanne paheni).

  Lääkäri määräsi silloin jotain apteekissa sekoitettavaa aqualan-pohjaista naamiota päänahkaan sekä http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops

  Tuo jälkimmäinen toimii minulla nykyään yksinään apuna. Jos päänahka pahasti oireilee, pesen kerran pari tuolla. Talviaikaan olen huomannut että joudun välillä välttämään hattujen/pipojen käyttöä ”jotta päänahka saa ilmaa”.

  Kiitos tuosta vinkistä, voisinpa joskus kokeilla tuotakin jos vielä ongelmia tulee.

  Hyvää syksyä!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:46

   Hei, kiitos tuosta vinkistä!
   Oikkuilevia nuo päänahat! 😀 Olen myös kuullut että pipot pahentaa asiaa, onneksi olen niin huono muutenkin niitä käyttämään 😀

 18. Minkki
  klo 14:42

  Mainonnan uhrina juoksin sokokselle ostamaan tätä hiusvettä 🙂 Toivottavasti rasvoittuva päänahkani tästä rauhoittuu ja saan jättää kuivashampoopullon vähäksi aikaa rauhaan!
  Kiitti vinkistä 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:46

   Toivotaan että auttaa! 🙂

 19. Hannah
  klo 15:10

  Todella hyvään aikaan sattui tämä postaus, kun itse olen jo tovin etsinyt jotain tököttiä mitä voisin päähäni lorottaa. Se on nimenomaan kuiva ja kutiseva. Nyt on menossa joku hyvä kausi kun se kutisee vain tosi vähän hetkittäin, sieltä sun täältä. Päänahkaani ilmestyy myös välillä kauheita rupia, enkö vain tajua että raavin sitä vai teenkö sitä unissani (teen kaikkea hyvin paljon kummallisempaakin unissani..)? Mutta jos kerran kokemuksesi mukaan jo ensimmäinen käyttökerta auttoi, niin ei muuta kuin ostoslistalle! Uskoisin että tämä toimisi minullakin, se mitä olet päänahastasi kirjoittanut, kuulostaa siltä että minulla on melko lievä sinun päähäsi verrattuna. Tsemppiä!

  Minullahan on vielä kaikenlisäksi se oikein ”suomalainen tukka”, ohut ja liukas, mikä tarkoittaa sitä että lempituotteeni on kuivashampoo/hiuspuuteri. Ei todellakaan kuivan päänahan paras kaveri..

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:47

   Ne ruvet tulevat kyllä helposti, vaikka tuntuisi ettei raapisi yhtään!
   Kannattaa kokeilal tuota, varmasti toimii sinullekin 🙂

 20. p
  klo 16:33

  miljoona kiitosta tästä vinkistä ! tuota täytyy päästä hakemaan, josko se pelastais minut ja päänahkanikin.:-)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:48

   Toivotaan näin 🙂
   Ole hyvä.

 21. Nimetön
  klo 16:45

  Eli laitetaan pesun jälkeen, mutta pitääkö hiuksien olla pyyhekuivat vai märät vai kuivat ja voiko föönata laittamisen jälkeen ja paljonko tarvitsee laittaa ? 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:49

   Hmm, minä olen laittanut sekä että. Puuhekuivaan ja joskus kokonaan kuivaan. Vedän jakauksia ja tiputtelen vettä jakauksen pituudelta, hieron sormilla päänahkaa ja vedän taas toisen jakauksen. Hiukset muuttuvat tästä kosteiksi, mutta kuivuvat ihan yhtä lailla kuin vedenkin jälkeen, eli ei jätä rasvaisuutta, vaikka hetki meneekin että tuote kuivuu 🙂

 22. tamsin.
  klo 17:11

  Ihan pari kertaa jouduin lukemaan tuon otsikon uusiksi, hiusvesi? siis hiusvesi? mietin jo että silmissä harottaa, siinä täytyy lukea hajuvesi. 😀 Mutta postauksen luettua niin pakko todeta että tuo tuote kyllä kuulostaa täydelliseltä omallekkin päänahalle! Talvea kohden kutittaa, aina rasvoittuu liikaa ja päänahka tuntuu olevan hieman tuulella käyvä, välillä menee hyvin, välillä huonosti. 😀 Pitää ihan pistää ostoslistalle tämä.

 23. Mate
  klo 19:17

  Aaa, pakko saada! Mun päänahka on aivan samanlainen ja kerran kävin sen takia jopa lääkärillä. Silloin päänahka sattui kuitenkin olemaan täydellisessä kunnossa, joten lääkäri suositteli ongelmatilanteissa hilseshampoota…. Oikeasti.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:50

   haha, oli varmasti palkitseva lääkärikäynti 😀

 24. Tanja
  klo 21:06

  Tuo Neem-hiusvesi on ihan huippu. Alkoholia siinä on vain vähän ja sehän toimii luonnonkosmetiikassa säilöntäaineena. Ei kuivata. Tasapainottaa päänahan toiminnan. Dr. Hauschka oon lunnonkosmetiikan selektiivisin sarja. Todella laadukkaita tuotteita ja jos käyttää oikein esimerkiksi sarjan ihonhoitotuotteita, iho hehkuu ja voi hyvin. 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:51

   Tämän jälkeen tosiaan pisteet Dr.Hauschkaan nousseet niin paljon että pakko katsoa jos sieltä löytysi vaikka joku ihan mahtava kasvorasva tms.

 25. Milla
  klo 23:15

  Jokos sait sen hiustuotepaketin tutkittavaksi? 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:52

   Sain kyllä, mutta en tiedä onko se sama 🙁 Minulla oli siellä shampoo, hoitoaine, lakka, muotovaahto ja lömpö/kiiltosuihke. Tosi hyviltä vaikuttaa!

 26. Kat NYC
  klo 02:54

  Juu, minulla myos hyvin oikkuileva ja inhottavan ilkea paanahka joka kutisee ja on kuiva ja arsyyntynyt suurimman osan ajasta. Tutustuin neem-kasviin noin vuosi sitten ja ostin neem-shamppoota ja hoitoainetta Organix Southilta (en tieda saako Suomesta, tuskin). Sen jalkeen aitini kylpparista loysin taman samaisen hiusveden ja kokeilin ja ihmeitahan se teki! Kotiin paastyani ostin heti ja olen kayttanyt noin 6kk kerran viikossa. Love it!!!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:53

   Ihan mahtava kuulla! 🙂 Hyvä tietää että muillakin toimii. Kiitos tästä.

 27. Nimetön
  klo 09:06

  Kiitos vinkistä! Tilaukseen meni saman tien 🙂

 28. Kertu
  klo 11:01

  Nyt tuli kyllä ihan uus juttu mulle! Täytyy kyllä kiikuttaa yks pullo omaankin hyllyyn ja testailla, saattaa olla tämänki pitkän tukan pelastus. 🙂

 29. Janni
  klo 17:09

  http://www.bigbrother.fi/uutiset.shtml/leina-%20haki-joukon-huomiota-lap… eikö sua hävetä toi leinan touhu? mennä nyt jonnekin bb-taloon kerjäämään huomiota ja julkisuutta!!! iltalehtikin väärällään juttuja siitä kenen kanssa leina on pannut yms? ainakin ittellä tuli sellane myötähäpeä ku katteli niitä leinan touhuja, huhhuh…… kyllä aika yksinäistä ja yksinkertasta elämä on jos pitää mennä bb-taloon kyselemään että onko seksikäs/kaunis yms!! huhhuh mitä ihmiset tekevätkään julkisuuden vuoksi…..

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:59

   Minua hävettää enimmäkseen vaan omat tekoni, tai jonkun muun, jos ne koskettavat minua jollain panavammalla tapaa, tai hän tekee jotain todella väärin. Muuhun en jaksa tuhlata energiaani. Kaikilla on oma elämänsä. Se mitä Leina tekee talossa on hänen asiansa. Minä olen Leinan ystävä, koska hän on todella kiltti, luotettava, ja sydämmellinen ystävä, ei muulla ole niin väliä. Meitä on niin moneen junaan 🙂

 30. Adi
  klo 17:30

  Itse vannon Bio+ -tuotteiden nimiin. Kyseisellä merkillä useita hoitonesteitä hiuspohjalle.

 31. janette
  klo 20:12

  btw, onko sun kaveri leina niin bb:ssä ? 😀

 32. ässä
  klo 09:07

  Pakko vielä mainita kun itsekin olen vuosia etsinyt sellaista shampoota joka ei kutita hiuspohjaa niin head&shouldersin se citrus-juttu on toiminut nyt ehkä vuoden verran. Nuorempana käytin XZ:n sitä suklaa-shampoota vuosia, kunnes päänahka sai tarpeekseen.

 33. Reetta
  klo 11:06

  Ja jos joku ei halua pistää rahojaan noihin kauppojen hiusvesiin niin suosittelen tekee ite niitä :p helppoja valmistaa ja toimii ihan yhtä hyvin, kuin kaupoista ostetutkin 🙂 Mä en pysty käyttää samaa shampoota tai hoitoainettakaan putkeen kauaa tai sen teho vähenee samantei. En ymmärrä mikä siinä on! Ja sama koskee oikeestaan mitä tahansa hiustenhoitotuotteita.. Joten kaiken minkä pystyy tekemään itse niin kannattaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.