huonoja ja hyviä elokuvia

Pahoittelen hetken hiljaisuutta. Olen yrittänyt saada kaikennäköisiä asioita hoidettua,
(huomatkaa sana yrittänyt).
Ainut irtiotto kiireestä on ollut torstain elokuva. Käytiin tennispalatsissa katsomassa Unelmien pelikirja. Olin ostanut mukaani mustikkamuffinssin, voisilmäpullan ja ison kasan karkkia. Ajattelin että tästä tulee hyvä elokuvahetki.

No, ei tullut. Rohmusin pullani ja muffinssin jo mainosten aikana joidenka jälkeen olin niin ähkynä että karkkipussia en halunnut edes avata ja leffa osoittautui meille aika huonoksi valinnaksi. Minusta se oli pelkkää riitelyä ja Laurikin kinui haluavansa lähteä jo ensimmäisen tunnin aikana kesken elokuvan pois. Sanoin, etten kehtaa mutta myönnyin puolentunnin jälkeen kun elokuva ei ottanut parantuakseen. Meinasin kompastua pimeässä jonkun jalkoihin ja uudestaan portaissa.

Huomasin siinä lähtiessäni tennispalatsin seinällä Sugarman elokuvasta mainoksen. Sixto Rodriguez elämänkerta-dokumenttielokuva. (Kertoo Amerikassa asuvasta artistista joka oli tietämättään todella kuuluisa Etlelä-Afrikassa).
Ollessamme Etelä-Afrikassa elokuva oli tietysti  jo dvd:llä ja katsoimme sen siellä eräs sateinen päivä.
Se oli uskomattoman hieno tarina ja vielä hienompaa oli se, että Saara ja Ryan pääsivät Rodriguezin keikalle Kapkaupungissa viime keskiviikkona! Se oli kuulemma mahtava, enkä yhtään epäile. Olisin kovasti halunnut olla siellä.

Seuraavaksi haluan katsoa sen kehutun ranskalaisen elokuvan nimeltä koskemattomat. Se ei voi olla huono, eihän?

Kommentit (24)

 1. Sofia
  klo 13:57

  Koskemattomat oli todella hyvä, suosittelen! Oon miettinyt jopa, että kävisin katsomassa sen uudelleen :).

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:51

   Näin arvelinkin! Mahtavaa 🙂

 2. riiri
  klo 13:57

  Koskemattomat on ihana! oon kuullut siitä vain kehuja + ranskalaset tekee hyviä leffoja.

 3. mirella
  klo 14:19

  Itse pääsin eilen jo toista kertaa tällä viikolla elokuviin ja 21 tapaa pilata avioliitto oli todella hyvä, suosittelen ! Tein blogiin kevään leffakatsauksenkin ja Pitch Perfect täytyy kyllä mennä katsomaan ehdottomasti. Noin paljon eväitä ei leffaan kannata ottaa, ei sinne mennä syömään.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:49

   Mun elokuvissa käynnin kohokohta on juuri se herkkujen syöminen siellä 😀

 4. susanna
  klo 14:29

  tosi makeet housut tossa tokassa kuvassa! mistäs ne on ?:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:50

   Zarasta 🙂 juuri ostettu, eli löytyy varmasti vielä!

 5. Emma
  klo 14:41

  Unelmien pelikirja parani loppua kohden, ensimmäinen tunti oli kieltämättä heikkoa mutta loppu tosiaan kuitenkin oli ihan okei – ainakin sai koko rahalle vastinetta kun sen katsoi looouun eikä jäänyt huono mielikään!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:50

   Niin arvelinkin ja jäin vähän miettimään, että mitenköhän se loppui 😀

 6. lisa
  klo 14:54

  Mäkin tykkäsin kovasti Koskemattomat-elokuvasta! En ole nauranut pitkään aikaan elokuvissa niin paljon kuin juuri kyseisessä leffassa. 😀

 7. Heinz
  klo 15:17

  Minä kanssa suosittelen Koskemattomat-elokuvaa. Siinä saa rätkättää välillä ihan kunnolla, ja vielä asioille joille luulis ettei sais nauraa 🙂 Aito tarina, hyvät näyttelijät.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:52

   Pitää koittaa katsoa ehkä jo tänä iltana! 🙂

 8. lotta
  klo 15:22

  No jos et koskemattomista tykkään, en ole varma voinko enää lukea blogiasi :DD Se on nimittäin aivan ihana, roolisuoritukset täyttä kultaa ja sai nauraa vedet silmissä ja muutenkin ehkä vähän vetistellä 🙂 Suosittelen!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 16:51

   Hahahah, olen siis aivan varma, että rakastan sitä! 😀

 9. Riikka
  klo 19:00

  Noi housut on niin täydelliset!

 10. Nata
  klo 20:24

  Kävin katsomassa kans ton Unelmien pelikirjan, aivan surkea! Tunnin jälkeen tuntu ettei se lopu ikinä 😀 no onneksi loppui! Olet muuten aivan upea, ja vaikutat aivan ihanalta luonteelta 🙂 olispa sunlaisia bloggareita enemmän. Hyvää viikonloppua 🙂

 11. Linda
  klo 20:56

  Mulla on aina ihan sama juttu! Itekkin syön aina karkit/popparit tms melkein kokonaan ennen koko elokuvan alkua 😀 En tiiä miten pääsisin tosta tavasta eroon, alkaa ärsyttää jo pikkuhiljaa, kun teen sen aina melkeimpä tietämättäni! ANYWAY, oot muuten tosi kaunis, ei mul muuta 🙂

  hih

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 02:48

   Se on yllättävän hankalaa olla syömättä niitä! Yleensä aloitan vielä jo heti kun olen maksanut ne karkit/poppaarit, että hyvä kun kestää sinne mainoksiin asti 😀

 12. Suvi
  klo 21:11

  Suosittelen kanssa tota Intouchables-leffaa, katottiin se joku vuosi sitten ja huvittais mennä uudestaan kattomaan ihan teatteriin! Yks parhaista leffoista mitä oon nähnyt I am Samin lisäksi 🙂 toi Unelmien pelikirja todellakin paranee loppua kohti erittäin paljon! Mulle jäi leffasta hyvät fiilikset just sen loppupuolen ansiosta, joten suosittelen joskus kattomaan loppuun!

 13. S
  klo 10:59

  On tuskaa istua leffateatterissa katsomassa oikeasti huonoa elokuvaa. En oo vielä kehdannut lähteä kesken pois mutta ehkä vielä joskus jos oikeen surkea leffa eteen sattuu. 😀

  http://1beautybox.blogspot.fi/

 14. ruuu
  klo 17:18

  11 Oscarin ehdokas Piin elämä kannattaa kattoo:) en tiedä onko 2D:nä niin hieno, mutta tarina on upea, vaikka ei se minua saanut jumalaan uskomaan.

 15. jon
  klo 09:26

  mitääää, mun mielestä unelmien pelikirja oli just hyvä! 😀 koskemattomat taas aika teennäinen, ei läheskään niin hyvä kun luulin mut ihan ok.

 16. Emmi L.
  klo 10:56

  Mun mielestä se Unelmien Pelikirja oli kyllä ihan kamalan huono alusta loppuun, ja loppuratkaisu oli juuri sitä mitä varmaan epäilitkin 😀 Loppu hyvin, kaikki hyvin kamaa! Onneksi en maksanut penniäkään tuosta elämyksestä, ja sanoinkin mun miehelle, että onneksi ei menty yhdessä, koska olis varmaan käynyt just niin kun teilläkin, että se olis kyllästynyt heti alkuunsa 😀

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 17. hmm
  klo 13:33

  Intouchables – Siinä leffa joka ei vaan voi tuottaa pettymystä! Aivan loistava, en kyennyt ajattelemaan elokuvan jälkeen mitään muuta kuin sen loistavuutta. Suosittelen! :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.