I Hangö

Ennen Prahan reissua vierailimme tyttöjen kanssa Hangon regatassa.
Kerrankin säät suosi ja hiki virtasi. Ihmisiä oli paljon ja alasti.
 

Tiedättekö pelin, missä luetellaan vaikkapa bändien nimiä vuorotellen ja sillä kirjaimella mihin edellisen bändin nimi on loppunut täytyy seuraavan keksiä uusi. No, täten julistan, että minusta kaikkien pitäisi tietää, että mm. Zorro bändi on olemassa (ihan varmasti on, googletin sen) Pelini loppuu aina tähän Z kirjaimeen ja alan jo turhautua.
Zorrot, tehkää itsestänne kuuluisampia!

Hukutan teidät nyt kuviin, koska mitään järkevää sanottavaa selvästikkään ei ole. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oli mukavaa- syötiin, juotiin, istuttiin terassilla ja tanssittiin pitkälle yöhön asti.
Ravintola, missä olimme yön pikkutunneille asti oli aivan täynnä, tukossa, tulvillaan ja sekaisin. Jono oli pitkä ja kaoottinen. Kuulin villiä huhua, että joku tyttö raukka oli yrittänyt kiivetä aidan yli, mutta lipsunut ja näin onnistunut lävistämään –miten tämän nyt sanoisi kauniisti– genitaalialueensa.
Auts.

Itsekkin monia monia vuosia sitten, ollenssani vielä nuori ja "nokkela" kiipesin samaisen aidan yli välttääkseni jonottamishässäkän (olen tästä pahoillani) ja tiedän siis millaisista piikeistä aidan päällä on kyse.
En enää ikinä kiipeä mistään.

 

Kommentit (8)

 1. Anonymous
  klo 16:00

  Ihania kesäkuvia! Naureskelin tuolle pelille, mekin pelaamme sitä usein ja juuri nuo vaikeat kirjaimet kuten Z päättävät aina pelini 🙂 Kamala tuo aita juttu, hui!

 2. AnsQ
  klo 16:09

  Hyi luoja mulla meni kylmät väreet kun luin tuosta tapaturma-huhusta. Kyllä täytyi SATTUA.

 3. Anonymous
  klo 17:32

  Zen Cafe 🙂

 4. Anonymous
  klo 18:48

  Haha mulleki tuli heti mielee Zen Cafe, mutta joku ehti ensin 😀 Ihania kuvia ja oot tosi kaunis 🙂

 5. Anonymous
  klo 20:21

  Mulle tuli mieleen tohon laulupeliin ZZ Top. Noi farkkushortsit on muuten aivan ihanat 🙂

 6. Anonymous
  klo 00:13

  Nyt täytyy ensimmäisen kerran ryhdistäytyä ja pistää palautetta hyvän blogin kirjoittajalle. Löysin blogisi tänään sattumalta selaillessani blogeja muotiblogit sivustolla. Yövuoron jäljiltä päivä on mennyt loikoillessa ja löhötessä koneen ääressä, mikäs sen parempaa kuin perehtyä blogiisi. Lukasin postaukset tonne viime maaliskuulle asti siltä istumalta!On kyllä kerrassaan mukaansa tempaava blogi. Todella kivoja ruokapostauksia ja muissakaan ei todellakaan ole vikaa. Vaikutat kovin ”jalat maassa ihmiseltä”, mitä sitten tarkoittaneekin. Hyvälle mielelle tulee kun tätä lueskelee ja inspirio monella tapaa. Kirjotustyyli on tosi huomoristinen ja kevyt, minuun ainakin iskee. Postauksissa on välitön tunnelma, tällä tarkotan sitä ettet yritä olla yhtään mitään enempää kuin tosiasiassa olet, vaan kirjotat aidosti. Pisteet myös postauksesta missä kerrot vaihtaneesi auton renkaat jo ala-ikäisenä yms. Kuvan kaunis nainen, muttei millään muotoa hemmoteltu tai itsekeskeinen.. Näin ainakin lukijana uskon. Toivottavasti jaksat jatkaa samaan malliin. Huomenna meillä syödään täytettyjä paprikoita, mitä ei jostain syystä ole tullut vielä kokeiltua. Kiitos ja ihanaa kesän jatkoa!:)-lotta

 7. Julia
  klo 01:00

  Anonyymi,Jep, harjoittelen nyt kaikki Z:lla alkavat bändit ulkoa, niin ensikerralla voin loistaa! :DAnsQ,Sattuu jo pelkkä ajatteleminen!Anonyymi,Miksi sitä ei ikinä muista kun on tosi kyseessä? 😀 Ei käynyt mielessäkään.Anonyymi,Kiitos paljon :)Anonyymi,Hmm zz top.. En muista kuulleeni sitä ennen, mutt lisään muisti listaani nyt ensi kertaa varten, kiitos.Souphie, Vanhoista farkuista on kätevä tehdä kaikkea. Itse tosin onnistun aina leikkaamaan liian lyhyiksi.Lotta,Oi että miten ihana kommentti! Nämä on näitä minkä avulla tosiaan jaksaa/haluaa/innostuu tekemään enemmän kirjoituksia, kiitos siitä! 🙂 Toivottavasti paprikoista tulee hyviä ja mukavaa kesän jatkoa myös sinne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.