Isosiskon blogi

Kieltämättä olin vähän yllättynyt kun Oona hieman ujosti linkkasi eräs päivä minulle bloginsa osoitteen. Olin toki patistanut Oonaa(kin) blogin pariin jo useaan otteeseen, mutta en jotenkin silti uskonut blogin näkevän päivänvaloa vielä vähään aikaan.
En myöskään yhtään tiennyt mitä odottaa! Oona ei koskaan ole ollut kameran edessä eniten viihtyvää tyyppiä, kuvaaminenkaan ei kuulunut harrastuksiin, enkä koskaan ole nähnyt Oonan mitään kirjoittavankaan. Sitten tajusin; ihan samanlainen tapaus kuin minä ennen kuin aloitin blogini. Ihan hiljaa ja sieltä se sitten jostain vain tuli. Joku blogiJulia ihan puskista.

BlogiOonakin on nyt tullut ja Kanadan puskista vielä. Olen innoissani ja ylpeä! Blogi on hauska ja mielenkiintoinen. Matka uuteen kaupunkiin, raikkaiden kuvien kera. 

 

          

   

Oona on vahva ja upea. Kokenut elämässä kovia, mutta jatkanut rohkeana eteenpäin. En voisi olla onnellisempi minne siskon polku on nyt vienyt ja kuinka onnelliselta hän vaikuttaa.

 

”Sometimes you just have to let go and see what happens.”

  Welcome to my website. Here comes the not so usual story about moving to the other side of the world. My intention was to come to Canada for a holiday and visit my Finnish friend who lives here but I made a surprising decision. I never used my return ticket back to Finland and decided to make a go of it out here in the ”Great White North”. At the time I wasn’t really happy with how things were going in Finland so I decided to turn a page in my life and haven’t looked back since.

I fell in love with the country as well as a man named Zach and am currently living happily with him, his dog Butters and cat Eddie here in Calgary. Presently I’m trying to get permanent residence status in Canada which is a long drawn out process and I’m hoping that everything goes smoothly.

My blog is a place for me to write about traveling, funny mishaps, fashion and everything that life brings to me. Hope you enjoy reading it as much as I enjoyed writing it!

        
                                                                                   WWW.OONATOIVOLA.COM

Kommentit (10)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:17

   🙂

 1. Annukkaah
  klo 14:32

  Eikö se PihlaJade tms oo kanssa sun sisko :)? Miksi et ole hänen blogia mainostanut? Mielestäni ihan mainisemisen arvoinen sekin!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:17

   On 🙂 Ja olenhan minä täällä Pihlastakin monesti maininnut jo 🙂 Tottakai on mainitsemisen arvoinen, Pihlalla on myös persoonallinen ja hauska blogi <3

 2. Janina
  klo 15:37

  Rupesin seuraamaan 🙂 teissä on aikas paljon samaa näköä !

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:17

   On vai 🙂 Hauska kuulla, kiva kun seuraat 🙂

 3. Saara Ilona
  klo 21:36

  Ihana Oona!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:25

   🙂 <3

 4. Sazu
  klo 23:11

  Mahtavaa Oona! Ehdottomasti menee lukulistalle.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 13:17

   Kiva kuulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.