Joulupalmu

Siinä kohtaa missä meillä tasan vuosi sitten oli tekojoulukuusi on nyt palmu. Vuosi sitten juoksin myös hypistelemässä jouluosastoilla koristeita ja kynttilöitä, lahjapapereita ja pipareita. Nyt surffailen netissä etsimässä bikineitä ja sain juuri ja juuri aikaiseksi työnnettyä koko vuoden parvekkeellamme olleiden jouluvalojen pistokkeen pistorasiaan. Vuosi sitten omistin myös suklaakalenterin, mitä innoissani, kuin kersana konsanaan availin joka aamu. Nyt joka aamuinen rutiini on laskea vain montako päivää on lähtöömme jäljellä.
Tykkään tästä Afrikkalaisesta joulustamme.
 

 

 

 

Housut,sormus:gt. Toppi:Lindex. Kengät:Blanco. Jakku:hm

Ja niinkuin monelle ilmeisesti jäi epäselväksi miksi emme vietä joulua tänävuonna, niin syy on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että emme ole Suomessa. Ei ole lunta, eikä sukulaisia, laatikoista ja rosollista puhumattakaan. Joulu on tosi kiva, mutta en ota sitä niin vakavasti, ettenko voisi viettää yhtä antijouluista joulukuuta.
Ensivuonna sitten taas perinteinen jouluhässäkkä on tervetullut 🙂

 

Kommentit (9)

 1. Anonymous
  klo 20:50

  Ihana asu 🙂 Eihän sitä joulua tarvii joka vuosi viettää. En ymmärrä itsekkään sitä kaikkea jouluhössötystä!-Aino

 2. Ansku
  klo 22:43

  Voi että, raaskisinkoha itse olla viettämättä joulua 😀 Hassu ajatus 😉

 3. Reetta
  klo 01:50

  Todella upea asu sulla ollut taas! 🙂 Mun mielestä olis todella outoa olla Suomesta pois jouluaattoa, mutta joulupäivänä voisin istua jo onnellisesti lentokoneessa jonnekkin lämpimään 😀

 4. Jenny Vee
  klo 02:32

  Vaikka toi muovikuusi tuolla olkkarissa onkin..Jouluvalot kehissä.. Ja oli ihana fiilistellä glögi lasi kädessä jne..Niin kyllä tuo Afrikkalainenkin joulu kuulostaa HYVÄLTÄ 🙂 Että kelpais. Joulu on taas ensi vuonna, eli perus hässäkkäjoulua ehtii viettää vielä monta kertaa!

 5. Anonymous
  klo 20:54

  Saanko kysyä, mistä tuo sun laukku on ? (:

 6. karoliina
  klo 12:35

  Rakastan tuota sun toppisi väriä =)!

 7. Anonymous
  klo 16:12

  hei ihana tuo lipasto mistä se on ostettu…rakastuin<3

 8. Julia
  klo 16:26

  Anonyymi,Laukku on Friis & companyn.Anonyymi,Se on poikaystäväni. Muistaakseni aikoja sitten ostettu kodin ykkösestä :)Kiitos kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.