Kävelyterapiaa!

Kun pääsiäisen lämpimimpänä päivänä kaikki ystäväni korkkasivat terassikauden, mitäs me (60v) pariskunta päätetään tehdä? No, lähteä seurasaareen tietysti!
 

Kuvataidetta
Tiedän, että boheemi 70-luku on nyt muotia, mutta minä olen 50-luvulla!

 

 

 

 

 

 

 

 
Yritin leikkiä luontokuvaajaa, mutta toi ankka tuli melkein päälle! (tiedän ettei se ole ankka)
Itse kauhistelen kun nuoret tytöt kävelevät kaupungilla jo pelkissä topeissaan, mutta kukas urpo se siellä hyppelee meren keskellä puolialasti?

Onneksi meillä oli oikein hauskaa ja reissu varmasti toivottavasti poisti seurasaari traumojani. (Kyllä ihmisillä voi olla sellaisia!)
Kävin siellä viimeksi luokkaretkellä. Muistan kuinka kaikki olivat niin hurjan innoissaan siitä, että pääsivät syöttämään oravia. Kappas vaan kun minä en nähnyt yhtäkään elävää (saati kuollutta) oravaa koko saaressa. Luokkakaverit puolestaan kerskuivat oravien nyt olevan tyyliin heidän uusia bestiksiään.
Paluumatkalla takaisin koululle, olin katkera, eikä huvittanut kävellä. Nokkelana tyttönä otin bussin. Oravatytöt kantelivat ja jäin koko loppupäiväksi jälki-istuntoon.

Kommentit (10)

 1. Anonymous
  klo 10:05

  Muistan kun ensimmäisen kerran tulin blogiisi (Bali-reissusi aikana) ja heti ensinäkemältä tuomitsin sinut jotenkin, hmm..sellaiseksi biletytötksi joka ei oikeen mistään muusta välitä. Jäin kuitenkin seuraamaan, ja tämä on hyvä esimerkki siitä, että ihmisiä ei saisi tuomita heppoisin perustein (ja ihankuin siinä bilettämises olisi muka jotain väärää). Kirjoitat nimittäin aivan ihanasti (nytkin hekottelin täällä itsekseni) ja vaikutat älykkäältä nuorelta naiselta! Nyt lähinnä itseäni hävettää että minulla oli heti sellainen tuomitseva asenne! -LauraP.S. Sori, en yleensä kirjoita mitään negatiivista ihmisten blogeihin, mutta tää oli semmonen negatiivinen mielipide, joka muuttu superhyväksi mielikuvaksi 🙂

 2. Iina
  klo 15:13

  Ihana trauma 😀

 3. Anonymous
  klo 17:35

  Mistä löydät parhaiten sopivia rintsikoita? Kun tuossa joku aika sitten puhuit ihan avoimesti tisseistä, niin ajattelimpa kysästä nyt samoin avoimesti 😀 Mulla on pieni ympärys ja iso kuppikoko, ja se vaikeuttaa rintsikkametsästystä kovin, ainakin mun paikkakunnallani. Joten mistä löydät omasi?

 4. Sanni
  klo 17:35

  Voihan seurasaarikokemus! haha, pikkutytot osaa sitten olla julmia. Siella nayttaa aika kivalta, siis etta tarkenee. Toivottavasti saat pysyy lampimana, ja lampenee viel lisaa siihen mennessa ku tuun kotona kaymaan! 🙂

 5. Anonymous
  klo 17:40

  Ihana kun kaikki ihmiset ei oo pelkkiä biletyyppejä! Sä ja Lauri oote ihan parhaat!!:) Muutenkin ihana blogi!

 6. Oc
  klo 18:18

  Laura,Noh, ei se ole sinun vikasi vaan minun 😀 Tiedän millaista kuvaa annan ulkonököni ja ensivaikutelman perusteella. Jostain syystä en kyllä halua tehdä asialle mitään 😀 Kiitos paljon ihanasta kommentista!Iina, :DAnonyymi,Ostan alusvaatteeni Lindexiltä ja h&m:stä ym. Useimmiten kokoani ei ole, koska ympärysmitta juuri on niin pieni. Joten tyydyn siihen mitä on ja ihan hyviltä tuntuu. Ehkä en edes tiedä oikeasti omia tarkkoja mittojani :DSanni,On! 😀 TOivottavasti lämpenee. Jos tulee takatalvi niin tämä tyttö pakkaa matkalaukkunsa!Anonyymi,Noh, mä vielä yritän. Lauri juo ehkä vaan muutaman kerran vuodessa, se on jo outoa! Kiitos paljon 🙂

 7. Peaches
  klo 20:41

  Voi kun söpöjä kuvia 😀 Ja muutenkin sun blogista välittyy jotenki tosi hyvä fiilis ni on kiva lukea sun juttujas 🙂 Oon seurannu sun blogia vasta vähän aikaa mut tää kyl iskee iha täysillä!

 8. Oc
  klo 09:46

  Peaches,Kiva kuulla! Kiitos paljon 🙂

 9. Anonymous
  klo 20:12

  Mistä toi sun ihana hame on?Ja kysyinkin jo muutama postaus takaperin, että minkä kokoisina ostit ginasta ne korkeavyötäröiset beesit housut?:)

 10. Oc
  klo 21:50

  Anonyymi,Voihan harmi. Olin täysin unohtanut vastata! Anteeksi, aina unohdan vahingossa jonkun kommentin jos en tiedä siihen vastausta ja jään miettimään. Housut ovat kokoa 26 ja hame h&m 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.