Kestävä meikkipohja

Toisinaan mulla on kummallisia meikkikikkoja hihassa huonojen naamapäivien varalle ja uusimman selllaisen oivalsin tuossa eräs päivä vähän vahingossa.

Aikaisemmin mainitsinkin kahdesta uudesta meikkivoidesuosikistani. Dior Forever ja Lumene Blurista.
Eräs ilta päädyin sitten vahingossa laittamaan näitä molempia ikään kuin päällekkäin naamaani ja sain siitä sen verran kestävän pohjan aikaiseksi, että ”vahinko” on jäänyt käyttöön. 

Olen vähän sellainen meikkaaja, että jos ei ole kiire, niin annan meikkivoiteen ”kuivua” sillä välin kun teen jotain muuta, ja saatan unohtaa kokonaan mitä olen jo naamaani laittanut.

Tällä kertaa alla oli jo kosteusvoide, SmashBoxin meikinpohjustusvoidetta, sekä pieni määrä Beauty Blender -sienen avulla levitettyä Lumene Blur meikkivoidetta (sävy 3).

Tähän päälle olin tehnyt vielä korostuksia ja varjostuksia käyttäen korostukseen Joe Blascon special yellow –korostusväriä ja varjostuksiin Lorealin Glam Bronze aurinkopuuteria.
 

Tässä kohtaa telkkarista taisi sitten tulla jotain mielenkiintoista, tai saatoin mennä näpyttelemään koneelle sähköposteja, nimittäin palatessani peilin eteen, otin ihan ajatuksissani Diorin Forver meikkivoidetta ja levitin sitä sormin pienen määrän kaiken tuon päälle luullen, että naamassani ei ole vielä mitään muuta meikkiä. Tyypillistä sähläämistä, mutta yllätyin peilikuvasta! lopputulos ei näyttänytkään kirjavalta kerroskakulta, vaan yllättävän tasaiselta ja luonnolliselta. Päätin antaa pohjan olla naamallani ja viimeistelin sen Lumenen irtopuuterilla. Lopuksi vielä hipaisin Diorin aurinkopuuteria hieman otsaan, poskipäiden alle ja leukaan ja lähdin juhlistamaan ystäväni syntymäpäiviä.

 

Illan mittaan kuulin kehuja tasaisesta ihostani ja mietin oliko salaisuus kahden meikkivoiteen sekoituksessa vai tuossa kerrostamisessa? En tiedä, mutta kun saavuin kotiin pitkien juhlien jälkeen yömyöhään ja olin pesemässä kasvojani, oli peilikuvassa ihmettelemistä. Iho näytti melkein tismalleen samalta kuin lähtiessänikin.

 

 

Kyllähän se saattaa kuulostaa paljolta; meikkivoide, peiteväri, varjostukset, toinen meikkivoide, puuteri ja aurinkopuuteri, mutta maltillisella kädellä itselläni ainakin toimi.

Kommentit (6)

 1. Mirka
  klo 21:47

  Heippa! Tuli mieleen sellainen, että millä tuotteella peset meikit pois?

  Musta tuntuu, että mä en ole millään puhdistustuotteella onnistunut saamaan kasvoja täysin puhtaaksi meikin jäljiltä (etenkin jos meikkiä on ollut yhtään enemmän). Aina kasvovesipumpuliin jää meikinjämiä ja se jotenkin häiritsee mua. Etenkin, kun on muutenkin epäpuhtauksiin taipuvainen iho, niin haluaisin puhdistaa sen aina mahdollisimman huolellisesti.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:51

   Hei mulla on jo ollut pitkään käytössä Kiehlsin putsari (tosi hyvää!), mutta nyt testailen Acon uutta sekaihon puhdistusvaahtoa ja on ollut positiivinen yllättäjä 🙂

 2. maija
  klo 22:50

  Moikka! Ensinnäkin tykkään lukea sin böogia, etenkin jos aiheena on kosmetiikka 🙂 mutta nyt kysymykseen, mitä sävyy käytät dior foreverii?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:23

   Kiva kuulla 🙂 Käytän sävyä 030 🙂

 3. Jonna
  klo 09:39

  Hei! Olisiko mahdollistaa havainnollistaa asiaa kuvin, esim. vertailukuva perusmeikistä ja ”sepermeikistä”? Kiitos 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:23

   Voin koittaa ottaa ensi kerralla kuvan kun teen tämän ”supermeikin” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.