Kiillosta mattaa

Lumene lähetti uutuuksia. Olen edelleen suuri lumenen ystävä, mutta taidan tällä hetkellä tuon paketin muutaman todella hyvän uutuuden myötä olla vielä parempi sellainen.

Ensimmäinen iloinen yllätys oli Lumenen uuden LAB -apteekkisarjan kosteuttava ja hoitava puhdistusvaahto! En tiedä millaista kuravettä edellinen meikinpoistajani sisälsi, mutta oli ihanaa tämän uuden jälkeen huomata että ne pestyt meikit tosiaan valui sieltä viemäristä alas, eikä siirtyneet suoraan kasvoiltani pyyhkeeseen ruskeaksi läiskäksi.

Toinen mahtavuus oli triple stay matta meikkivoide ja Lumene touch of radiance valopuuteri. Molemmilla luvataan peittää ihon kiiltoa ja lopputulokseksi luonnollista mattaihoa koko päiväksi.
Jaa – Hieman epäilin toimisiko ne tähän pärstään mikä muistuttaa kiiltävyys asteeltaan vähintään hylkeennahkaa kun ei mikään muukaan mahtava mattalupaus ole siihen oikein viime aikoina tehonnut

No, mutta toimi! En tiedä onko yhtä tehokkaita yksinään, mutta ensimmäistä kertaa pitkähköön aikaan nämä kaksi yhdessä tosiaan pitivät ihoni mattaisena ennätyspitkään. Huh, kiitos ja kumarrus.

Mukana oli myös rasvoja, hiusjuttuja ja kynsilakkoja. Lakat on tietysti taas mitä herkullisimmissa väreissä, mutta harmikseni kokeilemani punainen, naarmuuntui jo päivässä (lieneekö syy minun sohimiseni, tai niin räikeän värin että siinä pienikin viiru näkyy kauas, mutta kovin montaa päivää puna ei sormenpäissäni pysynyt).

Rasvoista ja hiusjutuista puolestaan voi löpistä enemmän sitten kun niitä on ehtinyt käyttää pidemmän aikaa ja tietää paremmin vaikutuksen tehon.

Mutta joka tapauksessa jos kiiltoa haluaa kuriin niin voin suositella näillä kokemuksen eväillä tuon uuden meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmää. Saapuvat kauppoihin marraskuussa ja hintaa puuterilla n.14€, sekä meikkivoiteella n.16€. Ei joudu edes konkurssiin.

Kommentit (8)

 1. anneaulikki
  klo 23:24

  Ikävä kyllä Lumenen kynsilakat on tosi surkeita kestoltaan 🙁

 2. Maria
  klo 01:03

  Lumenen kynsilakat on tosi huonoja.Ne rapistuu ihan hetkessä pois.

  1. Nimetön
   klo 12:08

   Hei, oletko kokeillut noita uusia kynsilakkoja? Ei rapise:) !!

 3. SP
  klo 10:04

  moi! voisitko toteuttaa videopostauksen? 🙂 olen blogiasi yli vuoden ahkerasti seurannut ja en ole sellaiseen mielestäni törmännyt. voisit myös tehdä sinusta ja laurista postauksen! en halua olla töykeä ja tarkoitan tätä todella hyvällä, mutta usein postauksesi ovat kovin samanlaisia ja mielestäni ne olivat ennen monipuolisempia ja parempia. ymmärrän että elämäsi blogin ulkopuolella vie varmasti aikaasi kirjoitella täällä blogissa(ja että sulla on sitä muuta elämää). se oli mielestäni erittäin hauska postaus, jossa oli vanhoja kuviasi! nyt hiukan luovuutta julia, tiedän että pystyt siihen!! 🙂 videopostaus todella olisi vaihtelua 🙂 olen 16 vuotias tyttö ja blogisi on ollut alusta asti ehdoton suosikkini! 🙂 olet myös minulle jonkinlainen roolimalli, pukeutumisen ja muun elämän saralta…:) tulipas pitkät lörpötykset, no mutta toivottelen sulle hyvää syksyä! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 15:17

   En tiedä onko kyse niinkään paljon siitä luovuuden puutteesta vaan ehkä enemmän siitä että en halua tehdä postauksia mukavuusalueeni ulkopuolelta. Esim. videopostaukset eivät luonnistu minulta millään ja tunnen itseni ihan typeräksi niitä tehdeessä 😀 Ennen olin myös avoimempi ja mm. Lauri vieraili useammin postauksissa. Jossain vaiheessa kuitenkin blogin lukijamäärän kasvettua tuli mukana myös kaikenmaailman sekopäitä ja kynnys jakaa elämääni tuhansille ihmisille on pakostakin noussut.
   Tietysti voin yrittää silloin tällöin kirjoittaa mukaan muutaman erilaisenkin postauksen, mutta enimmäkseen pysyttelen edelleen aiheissa; ruoka, ravintolat, matkailu, arki, juhla, muoti, kauneus, urheilu jne.

   Ihanaa syksyä myös sinulle 🙂

 4. Laura
  klo 12:32

  Mulla on kans aika huonoja kokemuksia noista Lumenen kynsilakoista. Eivät mullakaan tahdo pysyä. Muuten mulla ei olekkaan mitään pahaa sanottavaa Lumenesta. Itse käytän meikeissä/ihon huollossa melkein ainoastaan vain Lumenea 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 15:17

   Harmi 🙁 Minulla muitaakseni muutama on pysynyt ihan hyvin, mutta jotkut taas sitten ei! Hassua.

 5. a
  klo 00:39

  Dermosilillä on myös tuollaista puhdistusvaahtoa ja ah, en voi pestä naamaani millään muulla kuin sillä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.