Kun kaikki menee vähän pieleen..

 

Mutta, ei se haittaa. Ihan mukava seikkailu on ollut. 
Onneksi matkaseuraon yhtä stressitöntä, kuin minä ja täällä me ollaan vaan naurettu kippurassa,tapettu aikaa jonoissa keksimällä ihmisille nimiä ja juostu kilpaaterminaalista toiseen.
 
Losin lennolle ei sitten yllättäen ehditty. Yritys muuttui todella haastavaksisiinä vaiheessa kun Finnairin lentomme laskeutui myöhässä New Yorkiin jamahdottomaksi, kun jouduimme odottamaan koneesta ulos pääsyä ikuisuuden porttiongelmientakia. Lopulta kun vihdoin olimme JFK:n kentällä, olisi meillä ollutruhtinaalliset viisitoista minuuttia aikaa jatkolennollemme. Emmekä edes saaneetoranssia pikapassia jonojen ohi, vaan jouduimme jonottamaan passintarkastukseenkaksi tuntia. 
 
Terminaaleissa meitä ohjailtiin puolelta toiselle. Junalla kasista,ykköseen ja ykkösestä taas neloseen. Lopulta löysimme Virgin American tiskille,missä saimme paikat illan viimeiselle Losin lennolle, JOS lennolla olisi tilaa.Meille ei siis voitu taata paikkoja (syystä, jota en väsymykseltäni jaksanutkäsittää) Kone oli viittä vaille täynnä, joten jouduimme jännittämään senlähtöön asti pääsemmekö vai emme. 
 
Lopulta pääsimme. Monien mutkien kautta. Ensin oli tilaa vain yhdelle,sitten oli matkalaukku ongelmia, sitten järjestelmä kaatui, olimme liian myöhässäja lopulta kaikki olikin ok. 
 
Nyt istun täällä koneessa, missä on hassu violetti valaistus. Leinaistuu jossain tuolla toisessa päässä, mutta ei se mitään, tilasin itsellenijuustolautasen, lasillisen viiniä ja kymmenen dollaria maksavan lennon aikaisenwifin.
 
Losiin saavumme aikataulusta vain reilu kolme tuntia myöhässä. Eihaittaa enää tämän seikkailun jälkeen. Paitsi ehkä Jannaa, joka (toivottavasti)on siellä alkuperäisen aikataulumme mukaisesti.
Toivottavasti tästä matka jatkuu helpommin, jos ei muuta niin ainakinhyvät naurut on naurettu tähän mennessä.

 

 

 
Kiitos teille kun jaksatte seurata mukana. On ihan mielettömän kotoisafiilis lukea kommenttejanne täältä kaukaa ilmasta käsin 🙂

Kommentit (38)

 1. Kiira
  klo 07:24

  Juuri oikea asenne ja onneksi olette lomalla ja teillä on monta päivää aikaa ettei niin haittaa vaikka vähän aikataulut heittää (toista se on työmatkoilla kun kaikki aikataulutettu minuutilleen….)Ja oikesti kaiken tuon jälkeen 3 tuntia myöhässä on todella vähän ja parempihan tuo suora lento kuin Saksan kautta koukkaaminen. Mutta teidäb väsymyksen määrää en osaa edes arvata. Huoh.Jokatapauksessa kivaa lomaa 🙂

 2. Ida
  klo 07:36

  haha, ihana kun saa nauraa ihan kippurassa täällä ruudun toisellakin puolella! 😀 jään seuraamaan mitä seuraavaksi tapahtuu! Hyvää matkaa!

 3. Hera
  klo 08:19

  Hei! Kiitos ihanasta blogista, vaikutat todella fiksulta ja järkevältä naiselta. 🙂 Tuli mieleen kysyä, että hoitaako lentoyhtiö nuo uudet lentoliput, jos myöhästyy? Vaikuttaako myöhästymisen syy tähän? Itse lennän keväällä Barcelonaan Pariisin kautta, ja vaihtoaikaa on 25 minuuttia… 😀 Lennot ostettu eBookersilta, liittyykö lippujen ostopaikka korvattavuuuteen? AirFrance yhtiönä. 🙂

 4. Anonymous
  klo 08:27

  Toivottavasti teidän loppureissu sujuu ilman enempiä ongelmia! Onneksi jaksat olla noin positiivinen 🙂

 5. tiia
  klo 08:44

  mut seikkailuhan on toisaalta ihan mukavaa :—D ihanaa matkaa teille, toivottavasti kaikki nyt sit lähtee sujumaan !

 6. Nina
  klo 08:54

  Haha, ihana! Juuri tuollaisella asenteella noista selviää 🙂 Hyvä tietysti minunkin täällä neuvoa, koska itsehän olen niin älytön stressierkki että olisin varmaan jo pillahtanut itkuun moneen otteeseen 😀

 7. sandi
  klo 09:55

  Hah, voi mitä seikkailua:-D Olisimpa mäkin noin stressaamaton ihminen, mä nimittäin olisin varmaan ollut hermoromahduksen partaalla about viiskymmentä kertaa tossa kohtaa ! Hyvää reissua teille !

 8. Soile
  klo 10:17

  No huhhuh, onneksi huumori ei ole teiltä loppunut. Multa olis saattanut loppua… Jouduitteko ostamaan uudet lennot vai saitteko vaan ne? Kun muistelen sun lentopostauksesta että ostat usein kunkin lennon erillisenä?

 9. Anonymous
  klo 10:18

  Wau mitä naisia! Muuttujia matkassa ihan pari ja jaksatte edelleen nauraa. Silti kyllä toivon että loppulomanne sujuisi hieman helpommin.. Odotan niin innolla tulevia päivityksiä ihanista kohteistanne! Blogiasi on todella ”kotoisaa” lukea ja olet samaistuttavan oloinen ihminen! Juuri se, mikä minut blogiisi hetki sitten koukuttikin, on aitoutesi :)Nauti!

 10. Anonymous
  klo 10:36

  Mitä kuvssa olevassa tatuoinnissasi lukee? Onko se uusi? En ole sitä muistaakseni ennen nähnyt 🙂

 11. Lotta
  klo 11:10

  Tosi kiva kun jaksat sieltä reissun päältäkin postailla 🙂 Toivottavasti loppuloma sujuu ilman paria muuttujaa!

 12. Elina
  klo 11:36

  Meikäläinen on kyllä niin tykästyny sun blogiin ja tosi lyhyes ajassa ! 🙂

 13. Riikka
  klo 11:37

  No hyvä että pääsette sentään perille! Kiva tollanen pieni seikkailu matkan alkuun 🙂 Ihanaa lomaa, toivottavasti muuten kaikki menee suunnitelmien mukaisesti!

 14. janskiu
  klo 12:56

  Mä olisin tossa vaiheessa varmaan jo ihan hermoromahduksen partaalla ja luovuttanut 😀

 15. Salli
  klo 12:56

  Aikamoista menoa siis ollut heti alusta alkaen! Oot kyllä niin oikealla asenteella matkustamassa. Toki sitä voisi heittäytyä lattialle itkemään, kiroilemaan ja takoa nyrkeillä lattiaa kun kaikki ei mene putkeen, mutta ei se tilannetta yhtään muuttaisi. Joten huumorilla ja pitkällä pinnalla selviää helpommalla. Mutta oikein hyvää loman alkua nyt kaikista kommelluksista huolimatta!

 16. sofia
  klo 13:22

  ihan loistavaa että jaksatte ottaa huumorilla tollaset mutkat matkassa, hermoromahdus tuskin hirveesti edesauttais mitään 😀 kivaa reissua teille, oon ihan kateellisena täällä koto Suomessa! http://replaymymemories.blogspot.com/

 17. Anonymous
  klo 13:23

  Huh! Ois itellä ollu pinna melko kireällä, hiki otassa ja varmasti itkukin herkässä! Vähemmän matkustaneena oon miettiny pitääkö maksaa jos myöhästyy jatkolennolta aikaisemman lennon vuoksi jos vaihtoaika on katsottu kentän suositusten mukaan. Eli jouduitteko maksamaan lisää?Kiva seurata matkapostauksiasi, lisää vaan :)Fiipi

 18. Anonymous
  klo 13:37

  voi apua mitä seikkailua! 😀 mutta varmasti hauskaa ajateltavaa jälkikäteen kun olette kuitenkin päässyt lopulta perille 🙂 Joudutteko maksamaan noista ”uusista” lennoista vai kelpaako vanhat liput?

 19. Anonymous
  klo 15:14

  mistä ton tytön nahkatakki on ostettu ja toi harmaa huppari & paita 😀 heh

 20. nea
  klo 15:36

  Voi teitä, kun joudutte tolla tavalla kokoajan paikasta toiseen ja mikään ei meinaakkaan toimia ja sitten toimiikin! Onneks otat ton jutun stressittömästi, sun asenne on ihailtavaa:)Itse olisin varmaan julkisesti nolaamassa itseni raivoamassa pitkin lentokenttää potkien roskiksia.. Noh, kolmen viikon päästä Berliinin, toivottavasti kaikki sujuu hyvin. Hyvää matkanjatkoa sinulle!

 21. Anonymous
  klo 16:17

  Tsekkaa nellyltä jeffreyn uudet kengät !

 22. Kissaämmä!
  klo 16:30

  Tällä hetkellä itse Delhissä ja kovasti yritän imeä itseeni asennettasi. 😀 Ihan sekopääkaupunki ja taidan seota täällä itsekin, otin tänään ihan ex tempore-tatuoinnin käsivarteen. Nooh, matkamuisto pitää olla 😀 Mukavaa reissua teille ja ainiin, onnea Indiedaysista, hieno juttu!

 23. souphie
  klo 16:50

  Onks lennoilla nykyään Wifi?? Justhan mä lentin eikä sellaista ollut? Oonko ollut ihan pihalla? Hyvä että olette saaneet naurut, mulla ois varmaan menny hermo kauan sitten :D! Pitäkää hauskaa meidän kaikkien täällä suomessa jäätyvien puolesta!http://souphie.wordpress.com/

 24. Aino
  klo 17:23

  Sori kun vastaan tähän, mutta Julia voi varmaan korjata jos annan virheellistä infoa. ;)Ei vaikuta ostopaikka korvattavuuteen. Pääsääntöisesti lentoyhtiö korvaa uudet lennot ja mahdollisesti myös tarvittavan hotellimajoituksen (jos siis joutuu vaikka yön yli jossain uutta lentoa ootteleen). Toki jos myöhästyy tyyliin syystä ”olin tax freessä liian kauan”, niin silloin menee uusi lento tietysti omasta pussista. En itse ostaisi alle tunnin vaihtoajalla olevia lentoja, varsinkaan jos kenttä on iso… ja Pariisin CDG nyt tunnetusti on yksi Euroopan isoimmista.

 25. Anonymous
  klo 18:19

  Eipäs liity nyt mitenkään tähän aiheeseen, mutta tuli mieleeni kysyä millon sulla on synttärit? :D-anna

 26. Julia
  klo 21:08

  Oikein 🙂 yleensä siis korvataan. Riippuu tietysti yhtiöstä. Me maksoimme viimeisestä virgin airin lennosta 25€ ( matkatvara maksu ) ja sekin siksi, että emme ehtineet ennen kahta tuntia ilmoittaa ettemme ehdi koneeseen. Meillä kuitenkin vaihtui alkuperäisistä lennoista kaikki kolme ja parhaansa mukaan kaikki etsivät meille uusia lentoja ilmaiseksi.

 27. SiljaT
  klo 21:56

  Hei muuten onks Leinalla blogia, tuli mieleen??? 😀

 28. Anonymous
  klo 23:58

  Jengillä hermot ihan riekaleina täällä, missä ootte kuin kävi……?? :DD -spede-

 29. Laura
  klo 00:19

  Oi ihanaa kun jaksat päivitellä reissustakin! Ja vielä näin useasti. 🙂 Kivaa reissua!

 30. Garmen
  klo 11:28

  Kivaa reissua! Ihana päästä seurailemaan matkaasi USAssa, jonne ollaan myös tyttöporukan kanssa lähössä ensi vuonna :o)

 31. Anonymous
  klo 13:09

  Kuulostaa ihan mun ja mun kaverin jenkkien reissulta samanlaista sekoilua 🙂 🙂 löysin vasta sun blogin, kirjoitat tosi ihanasti, ja kivaa luettavaa! laita paljon kuvia vaateista teidän matkalla:) Seurusteleeko muuten sun kaveri BTW sen komeen tatskatun ison kundin kanssa, ne ostaa aina välillä mun töistä lattea….:) :)ihanaa matkaa!! Minimay

 32. sarkku
  klo 19:30

  Kyllä nyt täytyy antaa sulle tunnustusta. Sulla, jos joku voi mennä pieleen välillä, niin se myös menee 😀 mut hyvä hoitaa noi ”sekoilut” tähän alkuun niin loppumatkasta kaikki menee ihan putkeen 🙂

 33. Julia
  klo 20:14

  Se on Leinan käsi, ei minun 🙂

 34. Julia
  klo 20:16

  Vautsi! Laita kuvia sitten siitä 🙂 Tsemppiä Delhiin.

 35. Julia
  klo 20:17

  Riippuu lentoyhtiöstä. Muutamalla millä olen lentänyt on ollut joko ilmainen, tai maksullinen 🙂

 36. Julia
  klo 20:19

  Ei ole, mutta ehkä joskus 🙂

 37. Julia
  klo 20:20

  Kiitos paljon kaikille ihanista kommenteista 🙂 Haluaisin vastata jokaiseen, mutta aikaa on niin vähän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.