Kuninkaallinen likööri minulle kiitos

Wennercon ja Indiedaysin kampanjan myötä pääsin Kämpin Cristal Barissa Chambordin järjestämään kuninkaallisten after workiin. (Vaikka ajatus kuninkaallisuudesta houkuttaisikin, after workin nimi tulee harmikseni vain siitä, että tätä vadelmaa, karhunvatukkaa ja vaniljaa sisältävää likööriä on siemaillut mm. Ranskan kuningas Louis XIV jo 1600 –luvulla).

Luulisi, että vanhana baarimikkona olisin innoissani mennyt testaamaan erilaisia drinkkejä, mutta tosiasiahan on se että en oikein pidä drinkeistä. Se mistä ajattelin pitäväni kyllä olisivat Sauli Kemppaisen tilaisuuteen kokkaamat ruuat.

Mutta arvatkaa miten oikeasti kävi? Toki ruokakin oli hyvää, mutta keskityinkin mieluummin maistelemaan niitä drinkkejä. En osannut kuvitella että niinkin yksinkertainen yhdistelmä, kuin sooda ja Chambord olisi aivan ihanan raikasta ja samoin Chambord Royale (kuohuviiniä ja Chambordia). Tätä kuulemma juotiinKate ja Williamin häissäkin, tosin kuohuviini oli tietysti Shamppanjaa.
Päätinkin melkein ensimmäisestä kulauksesta, että ainakin se soodapullo on saatava jääkaappiin ja Chambord viinakappiin odottamaan lämpimiä kesäiltoja ja parvekkeella hengausta ystävien kanssa.

Tilaisuus oli muutenkin kaikin puolin hyvin onnistunut. Kämpin Cristal Baari oli tunnelmallinen ja hieno. Sieltä pääsi myös parvekkeelle katselemaan aurinkoista espaa. Casey ja Joanna olivat mahtavaa seuraa ja jos minulta oltaisiin kysytty, olisin voinut viettää siellä Chambord drinkki kädessä vaikka koko illan.

Jos Kaipailet uusia drinkkireseptejä kesäiltoja raikastamaan, niin kurkkaa bändisivuille – siellä on ihanan kuuloisia vaihtoehtoja! Lisäksi samaisilta sivuilta löytyy mahtava kilpailu, missä valitsemalla suosikkidrinkkisi voit voittaa kahdelle hengelle yön Glo hotelli Kluuvissa ja illallisen Glogatan 4 –ravintolassa.
Kilpailuun pääset osallistumaan tästä.

Kommentit (7)

 1. Roosa
  klo 22:02

  Täydellisen värinen hame! Onko se maksimittainen? Mistä se on ostettu? : ) En meinaa löytää mistään itselleni tarpeeksi pitkää maksihametta kun olen 176cm pitkä.. -R

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:08

   Kyllä on ja Bershkasta ostettu 🙂 Pitkäkin on, kun meinaan aina kompastua helmaan 😀

 2. Jonna
  klo 22:45

  Hei, mitä toi kerroskiisselin näkönen juttu on?! ne näyttää nimittäin yliyli hyvännäkösiltä ja aivan varmasti ois herkullisia! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:09

   Voi, en valitettavasti muista mitä siinä oli 🙁

 3. Veera E.
  klo 23:14

  Glo hotel Kluuvikadun aamupala on paras aamiainen ikinä, minkä olen syönyt! En ole muuten aikaisemmin tiennyt, että lentokentälläkin on Glo hotel, viime perjantaina ”eksyin” sinne vahingossa, kun etsin parkkihallista autoani. 😉

  Mukavia päiviä Barcelonaan!

  t. Veera

 4. milla
  klo 09:55

  Vitsi näyttää herkulliselta noi! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.