Kuori

Olen juuri niitä ihmisiä, jotka hukkaavat puhelimensa ties minne.
Aina se löytyy sängyn alta, hyllyn takaa, kerran jopa jääkaapista. Puhelin on myös kokenut ääriolosuhteita pakkasessa lumihankeen unohtuneena, laukun pohjallani teräesineiden seassa (kyllä kannan mm. vasaraa käsilaukussani) tai kimpoillessaan käsistäni vaikka konepellin kautta asfaltille.
Huolimattomuuteni rakasta esinettä kohtaan on jostain ihmeen syystä jättänyt jälkeensä vain naarmuja- tosin aika paljon.

Vähän aikaa sitten Mirablingin tarjoutuessa antamaan käyttööni kaksi iPhone kuorta ja järjestämään teille kilpailun ei siis tullut mieleenkään kieltäytyä. Eihän se mikään pommisuoja puhelimelle ole, mutta kätevä minimaalisoimaan ainakin niitä naarmuja.

Valikoima nettisivuilla oli laaja ja jouduinkin selailemaan pitkän tovin kuorien parissa kunnes päädyin näihin kahteen:
 

                                                                   iPhone3 Snake ja Bottega dark brown

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen ollut kuoriin todella tyytyväinen. Pysyvät tukevasti puhelimessa, tuntuvat mukavalta kädessä ja mikä parasta eivät paksunna puhelinta sellaiseksi kumipalloksi, mitä useat kuoret tekevät (jos ehkä ymmärrätte  mitä tarkoitan)

Ja siihen kilpailuun (tai pikeemminkin arvontaan). Jos sieltä löytyy yhtä holtittomia iPhonen omistajia, niin käykää valitsemassa mieleisenne 17-35€ maksava kuori iPhone3:seen TÄÄLTÄ, tai iPhone4:seen TÄÄLTÄ.
kirjoittakaa kommenttiboksiin mikä on mieleisin kuori ja sähköpostiosoitteenne. Arvon maanantaina joukosta yhden voittajan, jolle Mirabling lähettää tuotteen sitten kotiovelle 🙂