Lähtökiireitä

Apua, luulin että tämä päivä olisi riittänyt loppujen vaatekaappien järjestämiseen, pakkaamiseen ja kodin siivoamiseen, mutta ei! Kello on jo kohta kuusi ja minä en ole saanut mitään muuta aikaiseksi kun isoja vaatekasoja ympäri asuntoa.

Ehkä tämä sekasorto tästä kohta helpottaa, itsepähän ajattelin että on niin hyvä idea tässä pakkailun ohella siivota samalla kaikki kaapit. Osa vaatteista mukaan matkalle, osa kirppikselle, jotkut siskolle, suurin osa hyväntekeväisyyteen. 

itse matkalaukussahan ei ole tosiaan vielä mitään ja nälkäkin kurnii, joten ei kai auta pidempään tässä koneella nyt istuskella. Nopeasti vain keittiön kautta jotain ruokaa ja pää takaisin vaatekasoihin.

Lento lähtee huomenna ja vaikka nämä lumiset kuvat ovat olleet mielestäni ihania, niin en malta odottaa että pääsen näyttämään teille vähän aurinkoa!

 

Ja jos aurinko ei kiinnosta, niin olen saanut myös saanut ajastettua teille muita postauksia; reseptejä, ravintolavinkkejä, meikkijuttuja ja vihdoin niitä viimeisiä vastauksiakin.

 

Nähdään Kapkaupungin puolella 🙂

Kommentit (13)

 1. taru
  klo 18:23

  Täällä ollaan myös tammikuun puoleen väliin asti, katotaan törmätäänkö jossain Kapkaupungin kaduilla 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:36

   Oi! Ihanaa! Tule ehdottomasti moikkaamaan jos kävisi niin hauska sattuma, että törmättäisiin 🙂

 2. Jogo
  klo 19:01

  Lennättekö Istanbulin kautta?:)

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:37

   Lennetään Heathrown kautta 🙂

 3. kiki
  klo 05:38

  Monelta lentonne lähtee? 🙂 Itse matkustan Heathrown kautta Colomboon.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 09:56

   Oi, Colomboon, ihanaa matkaa!

   Lentomme lähtee n. klo 17 aikoihin 🙂

 4. Kiki
  klo 10:12

  Kiitos! Ihanaa matkaa teillekin ja hyvää uutta vuotta! 🙂

 5. Puppe
  klo 10:51

  Hyvää matkaa! 🙂 Täällä on innokas lukija aina ihan liekeissä, kun lähdette jonnekin matkoille ja pääsen taas ihailemaan mielettömiä matkakuvia. Rakastan matkustamista ja muiden matkakuvat ja -kertomukset ovat ihania.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:28

   Ihana kuulla <3 Ei muuta kun ahkerasti sitten vaan matkapostauksia tänne lisää 🙂 Itsekin tykkään katsella juuri niitä eniten muiden blogeista.

 6. Annabel
  klo 18:08

  Ihanaa Afrikan matkaa, kauniita kuvia luvassa 😉 Itekin lahjoitin ison säkillisen vaatteita UFF:n keräykseen, menee vissiin Afrikkaan. Mitäpä vaatteilla tekee joita en oo vuoteen edes nähnyt, kaapit vaan siistiksi 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:30

   Kiitos 🙂
   Jep, ihan samaa mieltä! Tänä vuonna lahjoitan kaiken ylimääräisen pois 🙂

 7. Nimetön
  klo 23:50

  Kävin tänä vuonnä jo kaks kertaa Kapkaupungissa ja silti kun kuulen että joku on lähdössä sinne niin ensimmäinen ajatus on että vitsi kun pääsisi taas itsekin! 😀

 8. Nimetön
  klo 23:51

  Kävin tänä vuonnä jo kaks kertaa Kapkaupungissa ja silti kun kuulen että joku on lähdössä sinne niin ensimmäinen ajatus on että vitsi kun pääsisi taas itsekin! 😀 Loistavaa reissua teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.