Lauantain ruokataivas

On The old biscuit millin ruokamarkkinat Woodstockissa CapeTownissa. On siellä aika kuuma ja todella ruuhkaista, mutta on siellä myös ruokaa, juomaa ja paljon valinnan vaikeutta. Kojut toisensa perään valmistavat herkullisia annoksia uuniperunoista oistereihin. Ihmiset istuvat pitkien pöytien äärellä syöden itsensä ähkyyn ja juoden päänsä humalan partaalle. Tunnelma on aika kiva.

Sain käsityksen, että ruokamarkkinat ovat vain lauantaisin. Pitää ehkä mennä joka lauantai. Otin uuniperunan ja se oli taivaallista. Siihen sai valita kymmenistä täytevalinnoista mitä vain! Kuinka mahtavaa se on. Haluan suomeen jonkun uuniperunabaarin kiitos.

Ostin tuon viininpunaisen hameen jostain täältä. Maksoi ehkä seitsemän euroa.

Kommentit (15)

 1. Saaraaria
  klo 19:06

  Ihania kuvia!:) Nätti tuo hame!

 2. J
  klo 19:26

  Tuo viininpunainen hame ja kellertävänsävyinen nahkavyö muodostaa todella kivan kokonaisuuden. Olet tyrmäävän sädehtivä ilmestys.

  Etelä-Afrikka kiehtoo. Näyttää kaikin puolin todella kauniilta ja mielenkiintoiselta kohteelta lomailla. Onkohan sinne turvallista lähteä yksin naisena? Varmaan tyhmä kysymys, olenhan nuorempana reissannut yksin eri puolilla Aasiaakin, mutta jotenkin näin vähän vanhempana alkaa huolehtimaan enemmän tällaisia turvallisuusasioita. Tyhmää. Pidin enemmän siitä, että antoi vaan mennä. Sama juttu vauhdissa ja korkeissa paikoissakin. Ennen rakastin niitä, mutta nyt olen alkanut tuntea pientä pelkoa ja levottomuutta vauhdikkaiden ja korkealla tapahtuvien harrasteiden parissa. En pidä tästä vanhenemisesta sitten yhtään!

  Oikein ihanaa ja antoisaa loman jatkoa teille sinne! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:47

   Mielestäni CapeTown on turvallinen. Varsinkin turistialueilla ja maalaisjärjen kanssa. Tiedän monia naisia jotka ovat tänne yksin matkustaneet ja pärjänneet oikein hyvin 🙂

   Minulla on ihan sama juttu. Mitä enemmän kakussa on kynttilöitä sitä enemmän pelkään korkeita paikkoja ja tulen varovaisemmaksi. Ennen mikän korkeus, vauhti tai vaara ei estänyt. Nyt ihan nysverö 😀

  2. Tellu
   klo 23:50

   Näin vuoden Etelä-Afrikassa asuneena ja siellä sen jälkeenkin vierailleena voisin tuumata, että Etelä-Afrikka on enimmäkseen sangen turvallinen.

   Etenkin Kapkaupungin seutu on turvallista, ja juurikin turistialueet. Maalaisjärkeä käyttämällä selviää hyvin pitkälle. Johannesburgissa en lähtisi yksinäni kuljeskelemaan pitkin katuja.

   Auto tuossa maassa on lähestulkoon välttämätön, julkiset yhteydet ovat mielestäni heikot. Mutta vasemman puoleiseen liikenteeseen onneksi tottuu nopeasti.

   Ihana maa, suosittelen lämpimästi!

 3. tiia
  klo 19:44

  oih, tuon jälkeen voisin kuolla niin onnellisena. ihan mieletöntä, miks suomessa ei oo taivaallisia ruokamarkkinoita ??

 4. Rosa
  klo 20:52

  Oot niin kaunis! ja namm mitä ruokaa 😀

 5. amanda
  klo 21:17

  Hei haluun tonne (enkä vaan uuniperunoita syömään)!! Voitko palattuas tehä semmosen postauksen jossa on kaikkee infoo hintatasosta, mitä just kannattais kokee, yms! 🙂 OOT NII KAUNIS, NAUTI LOMASTA!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:47

   Yritän 🙂 Kiitos.

 6. Mimmi
  klo 08:28

  Kerrothan terkkuja ystävällesi, että nuo hänen hiuksensa on ihan mielettömän hienot! Uskaltaisikohan itsekin leikata tuollaisen rennon lyhyen mallin, näyttää niin hyvältä 🙂

  1. Sini
   klo 16:24

   Siis voit kertoa myös toiset terveiset samasta aiheesta! Toi värjäys on aivan ihana ja malli on niin täydellinen, ooooh 🙂

   Oon tosi onnellinen sun puolesta, oot aurinkoinen ihminen ja sovit ihanasti tommoseen paikkaan, hih! Ihanaa että pystyt ja jaksat postailla sieltä paratiisista, piristää aina päivää näin täällä pakkasen ja pimeyden keskellä <3 (Mutta muista myös pitää oikeita lomapäiviä!)

   1. JULIA Toivola Kirjoittaja
    klo 12:48

    Saara tuli iloiseksi kommenteistanne ja kiittää kovasti 🙂

 7. JULIA Toivola Kirjoittaja
  klo 17:35

  Hei kaikki vastailen kommentteihin tarkemmin heti kun saan toimivan netin 🙂

 8. Nimetön
  klo 20:25

  Siis apua musta tuntuu et oon rakastunu suhun 😀 Löysin sun blogis puol vahingossa ja nyt oon viimeset pari tuntia lukenut tätä pidemmälle ja pidemmälle. Alku vaikutelma mitä sain nii kauniin nuoren naisen blogi näitä on tää internetin ihmeellinen maailma pullollaa voisin alkaa lukemaankin semi kiva tyyli ja mielenkiintosta lukee ulkomaanmatkoista jne. mutta auta ku löysin itteni lukemasta sun blogi tekstejä nii helvetti oli irti en päässy näistä ihan helpolla eroon! Olen itse super huono blogien seuraaja koska minua valokuvaajana ja visualisena ihmisenä jaksaa kiinnostaa vaan ja ainoastaan blogien kuvat ja ulkoasu plus tietty muotiblogeissa ihmisen tyyli mutta jätän aina pitkät tekstit lukematta tai pompin ne iha harhaillen läpi ja koitan saada yleis kuvaa höpötyksistä mutta ekaa kertaa jaksoin kunnolla lukee ja juttuihis on super helppo samaistua ja ne on mielenkiintosesti kirjotettu ja saat tyhmänki tai turhalta tuntuvan jutun kerrottua nii että se tosiaan on iha blogi arvonen ja sen voi julkasta tänne 😀 kiva kiitos aamen ku pidät blogia jatka samaan malliin ja minut ainakii löytää tästä lähtien lukioista :))

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 12:50

   haahah, ihana <3
   Kylläpäs tuli kiva mieli tästä kommentista. Kiitos että jäät seuraamaan ja kiitos piristävästä kommentista. Tuntuu että tekee jotain oikein 🙂

 9. AnneMatti
  klo 18:14

  Kaunista tuolla Afrikassa! Ystäväsi on nätti ellen sanoisi jopa kaunis, tsemppiä molemmille puolin ja toisin päiväntasaajaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.