Liian mukava haalari.

Yhtenä kesäisenä päivänä sujahdin taas vihreään haalariini. Se oli ryppyinen, eikä ehkä enään niin mahtava kuin silloin ennen (ennen oli keväällä).
 

Kävimme Teatterin terassilla syömässä salaatit.
Olin ahne enkä osannut päättää haluanko kana- vai lohisalaatin, joten otin molempia. Mozzarella palloilla, papumössöllä ja kaikilla mahdollisilla muilla herkuilla höystettynä. Hyvää oli, vaikkakin papumössö maistui saippualta.

 

 

 

 

 

 

 

Hämmästyksekseni ryppyinen jänishaalarini sai kehuja ravintolan työntekijältä ja etteikö minun osaltani vain lyhyt kiitos olisi riittänyt, aloin kehuista innoissani kertomaan kovaan ääneen miten haalari tosiaan on hirmu mukava ja miten mahtavaa onkaan, kun alla ei tarvitse pitää lainkaan alushousuja, eikä rintsikoita!
Tässä vaiheessa tarjoilijaneiti hämmentyneenä sai puserettua jonkinnäköisen hymyn huulilleen, mutisi jotain "öö kivan"-tapaista ja jatkoi nolona töitään.

Hyvä suorasukainen minä. Aplodit tähän väliin. Enkä edes ikinä jätä alusvaatteita pois- nyt oli vaan todella nihkeän kuuma ilma.

No opinpahan tästä, että tuntematonta ihmistä ehkä kiinnostaa kuitenkin vain se kehumansa vaatekappale, ei se mitä siellä alla on, tai ei ole.

 

Kommentit (10)

 1. Anonymous
  klo 09:44

  Hihii, voi ei tuo alushousu juttu :)) Ihanan herkullinen salaatti, tuli nälkä!

 2. AnsQ
  klo 09:59

  Ahahah 😀 Itse höpöttelen aina samalla tavalla kunnes älyän, että hei, sitä ei oikeesti kiinnosta. Hups. Minkä hintanen salaatti Teatterissa on?

 3. EliZaaa
  klo 11:06

  Hahah! 😀 ehkä hieman kiusallinen hetki…

 4. Oona
  klo 12:05

  Täällä huutelee kanssa yks ”turhuudenhöpöttelijä”. Suu vaahdossa kerron jotain ihan tyhmiä ja puolessa välissä tarinaa saatan tajuta, että nyt meni vähän liian yli ja lopun mumisenkin sekosanoin häpeissäni 😀

 5. Julia
  klo 12:13

  Anonyymi,Niin on, himoitsen itsekkin.AnsQ,Riippuu kai täytteistä. Minun ”kaikilla mahdollisilla täytteillä”-salaattini maksoi muistaakseni 13€ :)EliZaaa,Muuten ihan ok, jos juttunu olisin kuullut vain tajoilija, mutta alusvaatettomuuteni kantautui ainakin viiden muun ympärillä olevan ihmisen korviin 😀 Oona,Jes! Kiva kuulla, että muutkin osaavat tämän taidon 😀

 6. Anonymous
  klo 18:42

  ootko kokonaan suomalainen ? : D

 7. Aspire
  klo 22:26

  ihana salaatti! pakko päästä tuonne syömään joku päivä:)

 8. RagDoll
  klo 23:22

  Haha.. Kuulostaa tutulta tuo tuntemattomille höpöttely. Saa usein aikaan hiljaisia tilanteita..Onneksi tarjoilija oli nainen, mies olisi joutunut todennäköisesti peittelemään ”innostustaan”.. 😉

 9. Julia
  klo 11:30

  Aspire,Kannattaa kokeilla :)RagDoll,No, mies olis varmaan vaan nauranut 🙂

 10. Puputupuna
  klo 02:38

  Aivan ihana on kyllä tuo asusi, alusvaatteilla tai ilman 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.