Liput Swedish house mafian keikalle?

Kun kysyttiin kuka haluaa mukaan Indiedaysin ja Live Nationin kampanjaan koskien Swedish house mafiaa olin ensimmäisenä kädet pystyssä koska olen tavattoma rakastunut Don’t you worry child –biisiin. Ja minustahan se on riittävä syy.

Okei onhan pojat muutenkin kovin taitavia ja tiedän minä pari muutakin biisiä tämän ja mm. BB-talossa aika pahasti pahoinpidellyn ”I wanna know your name” –kappaleen lisäksi.
Nei neineineinei nejnejnej. äää. Ihan oikeasti oliko pakko koko ajan?

Marraskuussa Dubaista käynnistyvä one last tour- kiertue tosiaan on yhtyeen viimeinen ja varmasti ihan mieletön. Suomeen pojat saapuvat 20.12 ja lokaationa Hartwall areena.

Haluaisitko sinne? Saan arpoa kaksi (75-79e arvoista) lippua ja kertomalla kommenttiboksissa kenen kanssa haluaisit keikalle mennä olet mukana arvonnassa.

Vastausaikaa on 5.11 klo 23.59 asti. Muistakaa täyttää sähköpostiositekenttä 🙂

Liput tulevat myyntiin 5. marraskuuta klo 09.

Kommentit (1073)

 1. Laura
  klo 23:18

  Täydellisen ja legendaarisen illan varmistaisin ottamalla mukaan parhaan kaverini Sinin! 🙂

 2. Pauski
  klo 23:24

  Eeei hitsi!! Tämä olis pakko voittaa! jospa kerrankin suosis arpaonni.
  Menisin parhaan ystäväni kanssa, nähdään harvemmin, hän kun asuu Helsingissä ja minä Jyväskylässä 🙂

  leppanen.pauliina@gmail.com

 3. Elina
  klo 23:26

  Exäni, joka onkin maailman paras ex. Lupasi säälistä lähteä kanssani keikalle, koska mulla ei ois ollu ketään ketä pyytää mukaan. Ehti jo innostua asiasta ja oli harmissaan kun en ehtinytkään saamaan lippuja.

 4. vilhelmiina.
  klo 23:29

  Ottaisin mukaani ystäväni koska meillä on parhaat bileet aina yhdessä 🙂 Hänellä on myös syntymäpäivä muutama päivä ennen tuota keikkaa joten se olisi mahtava synttärilahja minulta hänelle ja varmasti unohtumaton!

 5. lsy
  klo 23:33

  Mun kaverilla on vähän huonompi taloudellinen tila meneillään just nyt. Hän ihan oikeesti rakastaa Swedish House Mafiaa. Hän on odottanu näiden Suomeen tuloa ihan törkeen pitkään. Nyt ku vihdoin olisi mahdollisuus, niin hänellä ei ole tähän rahaa. Tekisin hänet ihan maailman onnellisimmaksi tytöksi edes sen yhden illan ajaksi, jos saisin nämä liput meille hommattua!

 6. Fanni
  klo 23:34

  Voi APUA!!! Olen yrittänyt saada lippuja käsiini ympäri maailmaa, mutta aina ne livahtaa sormen päistä karkuun 🙁 Ottaisin mukaani parhaan ruotsalaisen ystäväni(tällä hetkellä liputtoman ja epätoivoisen…), joka on fanittanut yhtyettä muinaisista alkuajoista lähtien.

 7. Laura
  klo 23:36

  Mukaan lähtis paras kaveri!:-)

 8. Minsku
  klo 23:37

  Mukaan ottaisin parhaan kaverini, joka on hulluna SHM:aan! 🙂

 9. Ripa
  klo 23:45

  Oi, vielä kerkeää! Eikös se näin mene, että paremmin myöhään kun ei milloinkaan :)Mukaan tälle mahtavalle keikalle ottaisin ystäväni, jonka kanssa ollaan keretty kokemaan ja näkemään vaikaa mitä, mutta yksi mahtava molempia kutkuttelva kokemus uupuu vielä listaltamme… tididii! Aivan okein! Swedish house mafian jäähyväiskeikka! Ollaan molemmat oltu kyseisen bändin faneja jo pitkään, joten keikan näkeminen olisi unelmien täyttymys.

 10. Viivukka
  klo 23:46

  Vieläkö ehdin mukaan!?!? Veisin ”vaimoni”, joka on siis paras ystäväni koska YRITIN tänään soittaa lippuja yli tunnin ja kun viimein pääsin linjoille sain kuulla että ne oli jo myyty 10minuuttia ennenkuin aloin edes soittelemaan, ARGH! Ja koitan järjestää hänelle mieluisinta synttärilahjaa ever! Näin unta että voitin lotossa, joten päätin osallistua tähän kisaan 😀 Haluan vuoden ystävä palkinnon 😉

 11. Sabina
  klo 23:55

  lapsuuden ystäväni veisin sinne, koska hän fanittaa sdwedish house mafiaa yli kaiken. Niin yllättäisin hänet tällä 🙂 tiedän että hän vaipuisi transsiin jos kuulisi että mennään 😀

 12. Jenna Alexandra
  klo 23:56

  Olis maailman upeinta kuulla livenä juurikin ”Don’t you worry child” itse SHM:n soittamana !! Se biisi nimittäin liittyy niin lujasti muutamiin viimeaikaisiin juttuihin että tulee tulevaisuudessa tuomaan mieleen ihan hitosti hyviä muistoja <3 keikka ei olis täydellinen ilman maailman parhainta ja ihaninta ystävää, johon nää muistot myös liittyy! joten ei tarvis kyllä kahdesti miettiä kenet mä sinne ottaisin:)

 13. kisuli
  klo 23:57

  Parhaan kaverini.

 14. Dumaz
  klo 23:59

  Menisin keikalle erään ihanan miehen kanssa, jos hän nyt vielä haluaa olla kanssani. Jos ei, niin sitten yksi parhaista tyttökavereistani lähtisi mukaan.

 15. spgkl
  klo 23:59

  onks tää kisa ihan reilu ku kaikkia ei julkasta 😉

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 00:53

   Kyllä kaikki on julkaistu ja kisa on erittäin reilu. Jos kommenttisi ei ole näkynyt en ole luultavasti ehtinyt vielä hyväksyä sitä (kommentit näkyvät vasta kun olen ensin lukenut ja hyväksynyt ne ja tässä voi mennä useita tunteja) tai sitten on saattanut tapahtua jokin tekninen virhe ja kommentti on yksinkertaisesti vain kadonnut jonnekin bittiavaruuteen, mitä valitettavasti käy täällä internetin ihmeellisessä maailmassa aina välillä 🙁
   olen pahoillani jos näin on käynyt ja siinä tapauksessa voit jättää uuden kommentin 🙂

   1. uuukuli
    klo 11:50

    Tässä siis uusiksi kommenttini, mukaan ottaisin parhaan kaverini.

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
     klo 16:41

     Kommenttisihan on muuten näkynyt tuossa yläpuolella kokoajan.

     ”klo 23.57
     Parhaan kaverini.” Ja nimimerkillä kisuli.

     Ainakin oli laitettu sama sähköpostiosite.

     1. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 16:43

      Ja myös klo 22.15

      ”Mukaani ottaisin parhaimman kaverini, joka on ihan älytön fani. Hänen on pitänyt mennä katsomaan bändiä ulkomaille, mutta aina on tullut jokin este :/ joten olisi ihana antaa hänelle joululahjaksi liput hänen lemppareiden keikalle! :)” Nyt tosin nimerkillä Muuli.

 16. JULIA Toivola Kirjoittaja
  klo 00:56

  Kiitos kaikille kisaan osallistuneille. Teitä oli hurja määrä! Yritän suorittaa lipun arvonnan madollisimman pian ja ilmoitan siitä sivuillani 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.