Lisää tukkaa

Nyt ompi tapahtunut jotain eriskummallista. Viime viikolla kävin Bowssa, mutta perus ”lisätään vähän kultaisia raitoja” lisäksi otin pidennykset.

Jep. Lisää aitoutta tähän päähän. Minulla olikin todella ristiriitaiset fiilikset asian suhteen. Onhan täällä paksu ja pitkä tukka omastakin takaa ja ylpeänä olen aina kaikille kertonut kysyttäessä että ei, ei ole pidennyksiä. No nyt on ja yllätyksekseni tykkään niistä vähän liikaa.

Kokemustahan minulla pidennyksistä ei ole hiuskarvan vertaa, mutta järkeilin että niiden kanssa säästäisin ehkä aikaa ja tukkaani.

Minulla oli kolme syytä kummalliseen touhuuni.
1. Omat latvani muistuttavat risumetsää missä on juuri riehunut iso metsäpalo.
2. Oletan, että kaikilla menee hermo kun aina laitan hiuksiani niin kauan.
3. En jaksa Afrikassa missä kaikilla on vähän liiankin rento surffimeininki juosta rullat päässä ja fööni kädessä koko ajan.

Ja olin oikeassa. Pidennykset on ollut päässä nyt reilun viikon ja hiukset näyttävät joka päivä aikalailla hyviltä, ilman että teen niille oikein mitään. Omani kun joutui jatkuvasti suoristusraudan väliin, lämpörullan ympärille, föönin puhallettavaksi ja hiuslakan tukehduttamaksi, jotta sain ne näyttämään edes vähän siltä miltä halusin.

Minulle sanottiin, että pidennyksissä kiharat kestävät hieman pidempään. Minusta ne kestävät ikuisesti! Saatan olla kihartanut raudalla hieman latvoja ja ne ovat nätin taipuisat vielä kahden päivänkin jälkeen.

Tietysti nämä vaativat hyvää hoitoa ja takkuuntuvatkin helposti, mutta plussia on enemmän kuin miinuksia. Ajattelin pitäväni vain Afrikan reissun ajan, mutta katsotaan miten koukutun.

Bowssa ensin kirkastettiin vähän omaa (jo keltaista) tukkaani ja värjättiin juurikasvu. Sen jälkeen Milla teippasi näppärästi yhden puntin verran 60cm pituista tukkaa kahdessa eri sävyssä päähäni. Väri sulautui omaani todella hyvin, mutta pituuttahan oli tietysti tuossa 60cm aivan liikaa ja leikattiin sitä sitten vielä lyhyemmäksi. Lopputulos oli paljon parempi mitä odotin. Olin aivan tajuttoman innoissani enkä malttanut kaupungilla pyöriessäni olla perus tuijottamatta jokaisesta heijastavasta pinnasta uusia kutrejani.

Mitäs mieltä te olette? Ero tuossa ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä kun on aika huikea, jos latvoja katsoo.

Kommentit (33)

 1. marie
  klo 10:56

  Kerran ku pidennykset ottaa ni niihin jää koukkuun, sama homma ku ripsissä 😀 mut onha noi ihan super hienot!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 11:10

   Tavallaann ei haluaisi kyllä koukuttua enää mihinkään enempää 😀
   Ripsiäkin tosiaan piti silloin aikoinaan pitää vain se ”yksi kesä” no, tässä ollaan jo neljä kesää menty!

 2. Minsku
  klo 10:58

  Muista ettet saa uida merivedessä niin että pidennyksen tyvi kastuu. Eikä kloorivettäkään suositella, joko kannattaa uida niin että hiukset on pikkumyy nutturalla päälaella ja niin ettet sukella tai sitten suositellaan lettiä. Itselläni meni yksi ulkomaan reissu pilalle kun jouduin hotellin kampaamoon ja minulle leikattiin polkkatukka 😀 Pidennykset rastottuivat merivedestä niin pahasti. Tarkoitus ei ollut pelotella mutta kannattaa kysyä vaikka omalta kampaajalta ohjeita 🙂 muutenhan ne ovat loistavat reissussa kun ei tarvitse paljon laitella!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 11:13

   Kiitos kun kerroit 🙂 Onneksi inhoan muutenkin kastella hiuksiani uidessa ja mereen Afrikassa en varmaan edes mene kun siellä on tuo Atlantin jääkylmä ja haita pullollaan oleva meri. EI kiitos 😀

 3. Minna
  klo 11:14

  Ompas upeat!! Eivät näytä lainkaan pidennyksiltä, sillä yleensä sen huomaa heti, mihin loppuu omat hiukset..Mutta sinulla nuo on kyllä niin luonnollisen näköiset, että näyttää aivan omilta hiuksiltasi! 🙂
  t. http://simplehappiness-minna.blogspot.fi/

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:22

   Samaa mieltä 🙂 Olin todella positiivisesti yllättynyt, miten omilta ne näyttivät 🙂

 4. nanna
  klo 12:40

  vauuutsi! törkeen hienot hiukset <3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:23

   Minäkin tykkään! 🙂

 5. jontsu
  klo 15:12

  tosi ihanat sopii sulle kyllä niiin hyvin! mitä tommosella touhulla on hintaa kampaajalla? 😀

  täytyyköhän mun tyytyä kotikonstien kanssa laittamaan päähän….

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:30

   En ole ihan varma tarkasta hinnasta, mutta Bown:n sivuilla hinnastossa lukee alkaen 350€ 🙂

   1. mm
    klo 11:51

    OLETIN, että olit käynyt oma-aloitteisesti ja omilla rahoilla kyseisen palvelun hankkimassa. Olin kysymässä pidennyksiin liittyvän kysymyksen, minkä takia luin kommenttiboksin läpi. Tämä vastauksesi, ettet tiedä pidennysten tarkkaa hintaa, hämmensi. Miten et voi tietää hintaa, kun juuri ne haituvat sait päähäsi? Sitten ymmärsin, että tässä olikin kyseessä mainos, joka tarkemman lukemisen jälkeen kävi ilmi ainoastaan noista tunnisteista.

    Ymmärrän, että mainonta on nykypäivää blaablaa jnejne. Ymmärrän, että tähdet ja nuo sivun alhaalla olevat merkinnät on ”siunattu” riittäviksi. Lukijana tunsin kuitenkin oloni höynäytetyksi. Luen harvoja blogeja, vain Nelliinaa ja Karkkipäivää tämän lisäksi. Heidän tapa toimia on reilu (heti alkuun ilmoitetaan,jos kyseessä on mainos). Toivoisin sinun pohtivan omia käytäntöjäsi, olisko niihin mahdollista saada muutosta. Tämä siis kaikella hyvällä ja toivottavasti rakentavana palautteena.

    1. JULIA Toivola Kirjoittaja
     klo 03:04

     Oletan että hinta vaihtelee sen mukaan paljonko hiuksia laitetaan jne. Maksoin kyllä omista hiuksistani.

     1. just
      klo 12:33

      olipas asiallinen vastaus :d

     2. JULIA Toivola Kirjoittaja
      klo 12:45

      Ei ollut tarkoitus olla epäasiallinen. Pahoittelut 🙂

 6. nnnnn
  klo 15:34

  Ihanat hiukset♥
  Voitko tehä joskus täs, postauksen liittyen sun tatuointeihin, kertosit mistä oot saanu päähäs ottaa ne ja onko niillä mitään erityisiä tarinoita yms :)?
  missä sulla on tatuointeja ja jne 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 17:26

   Olen tehnyt sellaisia jo 🙂 Kaikki löytyy tuolta tunnisteiden TATUOINNIT alta. Uusista en ole tehnyt vielä, mutta tulossa on pian

 7. Salla
  klo 17:24

  Aluksi hieman kyllä kummastelin, että miksi oi miksi, sullahan on niin mahtavat ja pitkät hiukset jo ennestään! Mutta totta, noissa kuvissa toi ero oli ihan sairaan iso! Ja jos se on vielä helpompi laittaakin… Aijai 🙂 Kyllä siis varmasti kannatti, hienot on!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:25

   Jep, jopa minä yllätyin tuosta ekan ja vikan kuvan huikeasta erosta. Näyttää nyt vaan niiin paljon terveemmältä tuo latva ja saa toivottavasti omat hieman levätä 🙂

 8. Tanja
  klo 18:12

  Hei! Täällä olisi toive, voisitko tehdä postauksen hampaistasi? Olisi todella mielenkiintoista nähdä millaiset hampaasi olivat ennen laminaatteja.
  Itselläni oiottiin hampaat ala-aste ikäisenä ja nyt 26 vuotiaana yksi etuhammas on lähtenyt palautumaan alkuperäisasentoon.:/ lisäksi hampaiden väliin on tullut rako. Nyt mietin laminaattien ja oikomisen välillä. Toisaalta oikomishoito pelottaa, jos hampaat taas palautuvat ja etuhampaani ovat kuusi vuotiaana katkenneet ja ne on korjattu muovilla. Niitä on jouduttu korjailemaan kolme kertaa kun ovat katkenneet. Lisäksi hampaat eivät välttämättä kestäisi muovien takia oikimista.
  Laminaatti taas mietityttää kun on niin lopullinen ja jos en olekkaan lopputulokseen tyytyväinen. Lisäksi mietin pitäisikö laittaa laminaatit vain kahteen etuhampaaseen, mutten haluaisi että hampaat ovat luonnottoman leveät. Joten jos neljään etuhampaaseen laittaisi, lopputulos olisi varmaankin parempi. Kuinka monessa hampaassa sinulla on laminaatti, entä ovatko olleet vihlovat? Paljonko maksoi ja oletko ollut tyytyväinen lopputulokseen? Tuntuivatko uudet hampaat heti omilta?
  Huoh, tulipas sepustus, ymmärrän kyllä ettet ole hammaslääkäri, mutta sinun kokemuksia olisi kiva kuulla.:D

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:37

   Minulla ei ole kuvia hampaistani silloin, mutta hieman juuri toinen etuhammas kääntyi toisen päälle. En koskaan pienenä saanut rautoja niitä suoristamaan koska ei ollut purentavikaa ja päätin jo silloin että ”aikuisena minä teen näille etuhampaille kyllä jotain!” Ja niin minä tosiaan tein heti kun rahat sain kerättyä. Maksoi muistaakseni 4etuhammasta reippaasti yli tonnin. Tarkkaa hintaa en muista. Päivääkään en ole katunut, päinvastoin! Hampaat tuntui heti todella omilta, eikä koskaan ole vihlonut. Kannattaa olla tarkka paikkaa valitessa ja muistaa ettei ota liian valkoisia! Oma hammaslääkärini olisi halunnut minulle vielä valkoisemmat mutta onneksi väitin vastaan, koska mielestäni nämäkin ovat hieman liian valkoiset. Useimmissa laminaatti tapauksissa mitkä minä tiedän on laitettu aina neljä etuhammasta luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi.

   1. Tanja
    klo 16:57

    Selvä, kiitos vastauksesta!:) Viimeksi hammaslääkäri ehdotti kahta laminaattia, mutta jäin kuitenkin pohtimaan olisiko neljä parempi. Nyt vaan aikaa varailemaan, katsotaan mihin lopputulokseen päädytään. Hyvää uutta vuotta!

 9. Jozella
  klo 20:34

  Aivan mielettömän upea lopputulos! Nuo pidennykset sulautuu sun omaan tukkaan ihan täydellisesti, eikä kyllä arvais että sulla onkin pidennykset! :)Itsellänikin ollut pidennykset jo vuosia, enkä osais olla ilman, ne nimittäin koukuttaa aika pahasti. ;D

  http://jozellablog.blogspot.fi/

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 21:38

   Sitä vähän pelkäänkin. Tietty se oma tukka tuntuu sitten ihan ruikulilta näiden jälkeen 😀

 10. roosa
  klo 22:43

  siis aivan upeat hiukset, näyttää tosi hyvältä:)
  mä oon jo jonkin aikaa lukenut sun blogias ja tää on aivan
  mielettömän hyvä. sun kirjoitukset saa hyvälle tuulelle, ja siul on ihana tyyli ja oot kaiken lisäks niin kaunis että oksat pois. kiitos siis ihanasta blogista!

 11. Somppu
  klo 22:51

  Upea lopputulos! Mistä toi siun farkkupaita on? 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 03:04

   Onlystä 🙂

 12. hansu
  klo 10:51

  Moikka! Seurailen sun blogia aika paljon ja suurelta osaa tykkään sun tyylistä, mutta hei ei pidennyksiä!!! Mä tunnistan tosta kuvasta heti ne ja sulla on niin upeet hiukset muuten, että säästä itseltäs vaiva laitattaa ne joka kuukausi ja ota pois afrikan reissun jälkeen 🙂 Ei siis pahalta näytä, mutta kyllä ne rupee oleen vähän last seasonia..

 13. OoMarié
  klo 14:05

  Hiuksistasi tuli vielä entistä upeamman näköiset! Jäin kuitenkin jumiin siihen värin kirkastamiseen, eli millä sävyllä hiuksesi ja tyvesi on värjätty? Tykkään todella paljon hiustesi väristä ja koska oma värjäysaikani lähenee, niin ajattelin kysellä vinkkejä värivalintaan. 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 03:05

   En valitettavasti tiedä tarkkaa sävyä. Jotain kultaista raitaa ja kylmän sävyistä ruskeaa pohjalle.
   On pitänyt niin usein kysyä noita värikoodeja, mutta aina unohtuu! 🙂

 14. tyttö
  klo 16:49

  eiiiii! 🙁 En tykkää.. sulla oli niin kaunis oma tukka.

 15. Miiakr
  klo 18:14

  Hei!
  Osaatko sanoa, paljonko tukkaa leikattiin pois? Olen itse ottamassa pidennyksiä ja en osaa päättää 45 ja 50 cm väliltä kumpi parempi. Sulla toi tukka näyttää just täydellisen pituiselta ja luonnolliselta!
  Olisin todella kiitollinen jos ehdit vastaamaan 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:18

   Ei leikattu melkein ollenkaan, eli ihan vaan super vähän. Tarkemmin en osaa sanoa 😀

 16. ninna
  klo 12:30

  Täytyy sanoa, että aivan upean näköiset hiukset!
  Voisitko kertoa millä tuotteilla hoidat noita pidennyksiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.