Loma.

Mikä ihana aamu. Näin unta, että olin myöhässä töistä, koska olin juossut Rölliä pakoon loputtomia banaaniportaita.
Ai, että olen pienestä pitäen olen inhonnut Rölliä- siis sitä Allu Tuppuraisen tähdittämää likaista juopon näköistä peikkoa. En tiedä mikä siinä on, mutta edelleenkin se aiheuttaa minulle suurta epämukavuuden tunnetta ja kylmiä väreitä.

Jokatapauksessa oli ihana herätä ja tajuta, että ei olekkaan kiire minnekkään (ei töitä, ei Rölliä). Seuraava menoni on juhlia juhannusta, joten aisia teivät ole hullummin.

Loma olisi tietysti täydellisempi, jos aurinko suvaitsisi tulla seuraksi, mutta menee se näinkin. Ainakin saa pukeutua rakastamiini löysiin neuleisiin.
 

Neule: hm.

 

 Löysin GT:n alennusmyynneistä korvikset. Näistä tuli heti mieleen jonkinnäköinen raippa, mutta mikäs siinä.

 

 

 

 

 

 

Nyt kipitän lounastreffeille tyttöjen kanssa. Ihanaa sunnuntaita!

 

Kommentit (14)

 1. Anonymous
  klo 17:11

  Mistä tollasia neuleita saa

 2. Julia
  klo 17:15

  Anonyymi,Tämä on jo vuoden vanha hm:stä hankittu.

 3. Anonymous
  klo 17:37

  aaa miten oot ton tukan laittanu noin nätisti?! voisitko jotain ohjetta antaa, jos kokeilisin itsekin 🙂 oon niin huono hiustenlaitossa ja tympii aina tukka auki viilettää :DDD mutta ihanaa kesää sinulle!-alissa

 4. AnsQ
  klo 18:29

  Mitä! Rölli on ehkä söpöin, symppiksin ja ihastuttavin hahmo ikinä :D<3 Jännä, miten erilaisia mielikuvia se herättää eri ihmisten pääkopassa. Nyt kun miettii, niin joo..likaselta juopolta se näyttää, mutta ihana se silti on, haha.

 5. Anonymous
  klo 18:32

  Ihana blogi ja kaunis tyttö, mutta kannattaa kiinnittää huomiota kielioppiin 🙂 Jään ehdottomasti seurailemaan! Ihanaa kesää!T: Toinen joka kammoaa Rölliä :D:D

 6. Anonymous
  klo 19:08

  Voi kun olet kauniina 🙂

 7. Anonymous
  klo 20:35

  onko sulla silarit vai? :–D

 8. Anonymous
  klo 22:33

  Tykkään sun tyylistä tosi paljon! Tänään erityisen ihanat kuteet, I like. Ja extraihanat kengät! ps.aurinkoo kaipallaan täälläkin päin !

 9. Anonymous
  klo 22:53

  sul o ain nii ihanii vaatteit, oon kade !

 10. Anonymous
  klo 00:07

  hei sulla on aivan tajuttoman ihana blogi ! =) mut yks kysymys on häirinny minuu jo kauan. onks sulla silikonit? 😀

 11. Julia
  klo 01:26

  Alissa,Juu tätä on pyydetty ennenkin, joten postausta tulossa lettipäästä! :)AnsQ,Se on niin pelottava! Mä muistan nähneeni pienenäkin painajaisia siitä, että se jahtas mua 😀 Anonyymi,Tiedän, yritän taistella sen kieliopin kanssa kokoajan. Luen tekstini läpi varmaan viiteen kertaan, mutta olen täysin sokea omille kirjoituksilleni :DAnonyymi,Kiitos, ihana :)Heli,Kiitos. Löysä neule sopii kelle tahansa 🙂 Anonyymi, vai.. 😀 http://oceanchild87.blogspot.com/search/label/TissitAnonyymi,Kiitos, kiva kuulla. Yksinkertainen on aina hyvä valinta :)Anonyymi,Massatuotantoa hm:stä :DAnonyymi,Kysymys on häirinnyt muitakin niin paljon, että siitä on ihan oma postaus:http://oceanchild87.blogspot.com/search/label/TissitJa kiitos 🙂

 12. Anonymous
  klo 09:48

  Oot aivan tajuttoman oudon muotonen ihminen 😀

 13. Julia
  klo 13:47

  Anonyymi,Oudon muotoinen? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.