Maanantai, viides päivä elokuuta.

 

Tuntuu, että tästä päivästä lähtien voisi alkaa enemmän normaali arki. Tietenkään kesä ei ole vielä lähimaillekaan loppunut – luojan kiitos siitä – mutta suurimmat kesäkinkerit on jo takanapäin ja edessäpäin enemmän töitä.
Minulle se on ihan ok.

 

Jopa ehkä hieman odotankin jo sitä rutiininomaisempaa päivää. Sitä kun keittää aamupuuroa ja laittaa siihen mustikoita, että jaksaa varmasti päivän työt ja kodin askareet. Sitä kuinka virkistävää on ne tehtyään käydä iltalenkillä ja kuinka rentouttavaa kokkailla keittiössä illallista ja syödä se sohvalla katsellen elokuvaa Laurin kanssa.

 

taakse jääneet kesä -ja heinäkuu olivat ehkä jälleen elämäni ihanimmat, hauskimmat ja mieleen painuvimmat. Arkea päin voi siis hiipiä ehdottomasti hymyssä suin.

 

 

Ja hymyilin muuten muutama päivä sitten Jumbon Zarassakin, kun kerrankin ale-nurkkauksessa minua onnisti ja löysin tämän tunikan puoleen hintaan. (Ollut lempi ranta-asuna siitä lähtien).
En ole löytänyt koko kesänä oikein mitään alennusmyynneistä, mutta toisaalta hyvä niin. Tuota tavaraa on muutenkin ihan liikaa ja siitä puheen ollen – taidan piakkoin järjestää ensimmäisen blogikirppiksen täällä!

Kommentit (16)

 1. Tiia
  klo 08:48

  Kauniita kuvia ja kaunis blogi sinulla! 🙂 Blogiasi lukee aina hymyssä suin!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 00:40

   Mukava kuulla 🙂

 2. Ilona
  klo 09:25

  On kyllä ihana tunika!!

 3. Anonyymi
  klo 10:52

  Täydellinen blogi sinulla Julia! Olet niin kaunis <3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 00:40

   ihanasti santtu, iso kiitos.
   <3

 4. Senja
  klo 10:52

  ooh toi tunika tosiaan on aivan ihana! ihanat värit 🙂 todellinen löytö!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 00:41

   niin minunkin mielestäni. Kerrankin onnisti!

 5. Blueberry muffin
  klo 11:10

  Kiva uusi nimi blogillasi! Ja ihana mekko, ite en ole löytänyt mitään alesta tänä kesänä. Saako kysellä, että mitä teetkään työksesi, kun ne mainitsit? Työ on monesti vahvasti osa ihmisen persoonaan kuuluvaa joten siksi kiinnostaa. Ja antaahan se oman mausteensa elämään, sekä kasan vaikutteita kun n.8h päivän tunneista täyttyy työllä. 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 00:47

   kiitos ja tosiaan en minäkään keskustan kaupoista ole löytänyt mitään, mutta heti onnisti kun lähdin Jumboon 😀 Valinnanvaraa ja kokoja oli hurjasti enemmän!

   Enimmäkseen työni on tämä blogi. Monet saattavat ajatella että ei siihen mustikkapuuroja tarvita, mutta ei se ihan niinkään mene 🙂

 6. adele
  klo 11:16

  Ihanaa et järjestät blogikirppiksen!!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 00:47

   toivottavasti onnistuneesti 😀 Katsotaan mitä tästä tulee.

 7. Elli
  klo 13:29

  Jee kirppis!! 🙂

 8. Alessia
  klo 21:26

  Itse taas hikoilen kesän loppumista ja ahdistelen koulujen alkamista..:/

 9. Marika
  klo 21:38

  Alelöytösi sopii sinulle kyllä erinomaisesti. Näyttää tosi kivalta! 🙂

 10. Miumau
  klo 23:14

  Olin tänään Särkänniemessä ja sielä oli täydellinen kaksoisolento sinusta! Ajattelin ensin, että Juliahan se siinä, mutta tämän ”kaksoisolennon” nimi oli Mari, koska kuulin hänen kavereidensa huutelevan häntä tällä nimellä. Hänellä oli samanlainen tyyli kuin sinulla.. Olisi tehnyt mieli mennä kysymään asiasta häneltä, mutta en kehdannut. Jännittävää. 😀

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 00:42

   oho 😀 No, minua tosiaan ei kutsuta Mariksi, enkä Särkänniemessäkään ollut, mutta olisi kyllä ollut mielenkiintoista nähdä miltä tämä tyttö näytti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.