MIKÄ ON SEKSIKÄSTÄ?

Joskus nuorempana mietin mikä minussa on vikana kun kiiltokuvapojat eivät kiinnostaneet. Poikabändien söpöt laulajat olivat vain koomisia ja luokan suosituin poika ihan hölmö. Sen sijaan iskin silmäni aina mitä kummallisimpiin tapauksiin; koulussa lyhyt pisamanaamainen kuoropoika oli mielestäni niin söpö, koska oli nokkela ja fiksu. Teinikaveriporukan outolintu oli maailman kiehtovin, koska oli niin syvällinen ja aito. Entä se kalpea, pitkä ja laiha poika jota muut kutsuivat lyhtypylvääksi? Minusta sillä oli maailman kauneimmat silmät ja paras luonne.

Olen kai pienestä pitäen ollut aikamoinen luonnetarkkailija. Huomannut kuinka minuun saa tehtyä ison vaikutuksen keskustelutaidoilla, huumorilla, nokkelilla havainnoilla ja tilannetajulla – ei niinkään veistoksellisella kropalla, täydellisesti laitetulla tukalla, tai omistamillaan tavaroilla.

Eikö käytöstavat ja muiden huomioon ottaminen olekin seksikkäämpää kuin esim. Rasvaprosentti nolla? Itsevarma, mutta jalat maassa luonne parempi kombinaatio kuin peilin edessä puunattu kuori? Eikö aitoa hymyä on kivempi katsella, kuin sliipattua tukkaa?

                                                                                            –

What’s sexy

When I was younger I thought there must be something wrong with me because I was never interested in the cute poster boys. I found the cute boyband singers silly and the most popular boy in class dumb. The ones that caught my eye were the boys who had their own quirks that I found extremely attractive. The choirboy with freckles, who was funny and clever and the tall pale and skinny guy, who had the most gorgeous eyes and the best personality. Those are the types I fell for.

I noticed at a very young age that I like to observe peoples personalities. What impresses me is a witty sense of humour, great conversation skills and consideration of others. Washboard abs, the perfect hairdo or flashy things do not impress me.


Tällä hetkellä mielestäni mikään ei ole seksikkäämpää, kuin poikaystäväni nauramassa vitseilleni mitkä eivät edes ole hauskoja. Keittämässä minulle joka aamu kahvia ja soittelemassa pitkin päivää ilman mitään asiaa.  
Se kun voidaan laittaa ruokaa yhdessä, tai uppoutua tunneiksi peiton alle vai juttelemaan ja nauramaan.

Mikä teidän mielestä on seksikästä?
Calvin Klein Underwear x Zalando kampanjassaan kysyi tätä minulta ja oikein mielelläni kuulisin sen myös teiltä. Kampanja on kiehtova juurikin siksi, että seksikkyyttä voi löytää melkein mistä vain. Se voi olla kaupunki, taide, ihminen, ruoka, tai ele. Ihan mitä vain.

Kampanjaan voi osallistua mukaan myös Instagramissa, jakamalla kuvan siitä, mikä sinun mielestäsi on seksikästä. Tagaa kuvaan @calvinklein Underwear @zalando_official ja minut (@juliatoivola) hashtageilla #ShareYourSexy #Suomi
Saan valita kuvan jakaneiden kesken 100€ lahjakortin Zalandolle.

                                                                                          –

I can’t think of anything sexier than my boyfriend laughing at my stupid jokes, making me coffee every morning and calling me during the day just to say hi. When you can lose yourself for hours under the covers just to talk or laugh until your stomach hurts.

What do you find sexy?
I was asked that question in the Calvin Klein Underwear x Zalando campaign and now I would like to hear your answers to that. The campaign is fascinating because you can find almost anything sexy. It can be a city, art, a person, food or a nice gesture. Whatever you can think of.

You can comment here or participate in the campaign on Instagram by sharing a picture of what you think is sexy. Tag the picture @calvinklein Underwear @zalando_official and me (@juliatoivola) with the hashtag #ShareYourSexy #Suomi
I will choose the winner who will receive a gift card to Zalando worth 100€.


*Yhteistyössä Zalando, Calvin Klein

Kommentit (21)

 1. Tiia
  klo 11:36

  Tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta sinun blogiasi lukiessani mietin aina välillä, että miksen minäkin? Miksen voi olla yhtä kaunis ja seksikäs kuin sinä? Miksei minulla ole yhtä litteää vatsaa ja pitkiä sääriä? Täydellisiä hiuksia? Miksei minulla ole unelmieni työtä ja ihanaa parisuhdetta? Upeita matkoja? Miksen ole yhtä sanavalmis ja hauska? Älä ota tätä kritiikkinä, sitä ei ole siksi tarkoitettu 😀 Rakastan blogiasi, mutta mielestäni olet vain niin liian täydellinen, että sinuun on mahdoton samaistua.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:19

   Tiiä! Äh, ei kukaan ole täydellinen. Varsinkaan minä. Tietäisit vain 😀 Sitä paitsi, en edes tunne sinua, mutta jo kommenttisi perusteella vaikutat minusta hauskalta ja kivalta. Varmasti vielä paljon kaikkea kivaa edessä <3

  2. Anonyymi
   klo 18:32

   Komppaan.

  3. kaneli
   klo 17:00

   Toisaal blogin ei ole edelleenkään tarkoitus olla mikään päiväkirja… Ei täällä jaeta kaikke, eikä se ole tarkoitustaan. Jos ei ole itseensä tyytyväinen, niin sitten tekemään niitä muutoksia. Jokainen on vastuussa omasta elämästään. Jos oma työpaikka ei miellytä, sitten suunnataan jatko-opintoihin tai uuden työnhakuun. Jos oma ulkonäkö ei mellytä, sitten tekemään niitä muutoksia, On olemassa iso pino kaikenlaisia erilaisia elämänoppaita. Ei saa jämähtää paikalleen ja kadehtia muita. Tehkää niitä muutoksia. Kaikki ovat sen arvoisia 🙂

 2. möörve
  klo 12:05

  Amen.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:19

   🙂

 3. Nia
  klo 13:31

  Tällä hetkellä maailman seksikkäintä on se, kun poikaystäväni ajaa omaa pientä autoani. En tiedä miksi, mutta sekoan pelkääjän paikalla häntä katsellessani aina täysin ^_^

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:19

   OI <3 Ihan supersöpöä

 4. sexy and he know it ;)
  klo 15:06

  Itsevarmuus, mutta kuitenkinse aitous, vilpittömyys ja hyväntahtoisuus mikä joillain yksilöillä välittyy kaiken läpi…
  Se että mies kuuntelee ja keskittyy, se että hänelläkin on mielipide.
  sellainen poikamainen hymy minkä saa aikaan, kun sanon jotain ”hauskaa”
  Herrasmies eleet.
  Kunnioitus ja luottamus.
  Avuliaisuus ja se että kykenee vastaamaan asiallisesti itsestäänselväänkin kysymykseen. Mutta kuitenkin kokoajan niin että on pilkettä silmäkulmassa 😉 ja tällainen mies on olemassa 😉

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:20

   Täysin samaa mieltä 🙂 Rakastan sitä jos mies kuuntelee, keskittyy ja on läsnä ja ah! Herrasmies eleet, sekä kunnioitus. Hyviä valintoja 🙂

 5. vivv
  klo 18:17

  Seksikästä ajatellessa itselleni ei tule todellakaan ensimmäisenä mieleen vatsalihakset tai kiiltokuvapojat. Kaikista ihaninta ja seksikkäintä on se, kun näen poikaystäväni onnellisena: hymyilemässä ja nauramassa. Hymykuopat, naururypyt silmäkulmissa.. Ihanaa!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 18:21

   Ihanaa, juurikin näin <3

 6. eaa
  klo 19:23

  Jeps, seksikästä on nimenomaan aitous, luonne, älykkyys ja intohimo jotain itselle tärkeää asiaa kohtaan.
  En kiellä, ettenkö olisi aluksi ihastunut ulkonäköön, mutta kyllä se ihastus on nopeasti kaikonnut, jos on selvinnyt, että juuri muuta kuin se komea ulkokuori ei siitä ihmisestä löydykään.

  Tämä on ehkä hassu kommentti, mutta sanonpa sen silti. Olen nähnyt sinut useamman kerran kaupungilla ja sinusta näkee, että olet mainitsemasi luonnetarkkailija ja ehkä aikamoinen pohdiskelija? Joku ylempänä kommentoi, että elämäsi vaikuttaa niin kiiltokuvamaisen täydelliseltä blogin perusteella. Sinut ne muutamat kerrat ”livenä” nähneenä minun on vain pakko todeta, että vaikka olet hämmentävän kaunis (niin blogissa kuin luonnossakin), niin sinusta huokuu sellainen lempeys ja vaikutat ihan tällaisen tuikituntemattoman silmiin todella ihanalta ihmiseltä. En oikeastaan osaa edes selittää, mistä se fiilis kumpuaa. Mutta niissä hetkissä en ole koskaan kadehtinut sinua vaan tullut miettineeksi, että olisipa sinut kiva tuntea.

  Olen itsekin luonnetarkkailija ja suuren luokan pohdiskelija ja siksi uskon tunnistavani ”kaltaiseni”.

  Ihanaa joulun odotusta sulle Julia 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 20:43

   Hei ihana <3 Tulipa jotenkin todella lohdullien olo kommentistasi. Piti lukea se ihan ääneen poikaystävällenikin. Todella ihanasti sanottu, ajateltu ja huomioitu sinulta. Kiitos.

   Ihanaa joulun odotusta myös sinne. Vaikutat kyllä ihanalta ihmiseltä, sellaiselta kenet olisi myös kiva tuntea 🙂

 7. jappe
  klo 21:58

  Seksikästä on ihana poikaystävä laittamassa aamupalaa meille molemmille pelkät bokserit jalassa 😉

 8. Sara
  klo 14:37

  Itsevarmuus ja täysin omana itsenä olo tekee ihmisestä huomattavasti seksikkääämmän, entä muiden mielipiteiden mukaan elävän pakollinen tarve miellyttää muita 🙂 Aina kannattaa olla oma itsensä 🙂

 9. Maria
  klo 17:39

  En ole itsekkään koskaan ihastunut mihinkään kiiltokuvapoikiin.Parikymppisenäkin viehätyin enemmän itseäni parikymmentä vuotta vanhemmista kuluneista miehistä kuin oman ikäisistä geelitukkapojista.Niin kliseistä kun se onkin niin seksikästä on kaikkein eniten mielestäni ihmisen olemus.Sitten tulee luonne,tavat ja muut seikat.Jos pitäisi mainita mikä on seksikkään näköinen mies,voisin sanoa että Tommi Evilä.Mutta minua viehättää myös aasialaiset piirteet miehessä ja heidän hentous.Olen ihastunut myös ns.keskivertomieheen,mahakas,kaljuuntuva.Seksikästä on juuri joku tietty osa miehestä vaikka niskan ja yläselän muoto,kaula,poskipäät,nenä,joku yksi kohta mikä tekee miehestä seksikkään.

 10. Emilia
  klo 17:51

  Allekirjoitan joka sanan.

 11. Oona
  klo 19:22

  Aamulla poikaystävän kainalosta herätessä huomata vieressään aina ne samat ihanat ja uniset kasvot, sekainen tukka ja aamupöhnäinen rakas anelemassa puoliunessa vielä 10min nukkumisaikaa ja muiskauttaen aamusuukon ja rutistaen tiukemmin syliin..sydän sulaa:) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.