MISTÄ TUO MEKKO ON?

 

Vaatekaupan myyjä, ystävä, lukija, parturi-opiskelija, tuntematon tyttö kadulla.
Tämä mekko tuntuu miellyttävän monia ja lähestulkoon joka kerta kun olen ollut liikkeellä tämän beigen helman kanssa, tulee joku nykäisemään hihasta.

Mielestäni on ihanaa kun ihmiset kysyvät. Itsekin bongailen kadulta paljon inspiraatiota ja kynnys kysyä mistä jokin vaate on hankittu on madaltunut paljon viime vuosina.
Sitä voi tehdä vaikka mitä löytöjä kun uskaltaa tuntemattomille jutella 🙂

 

Itse bongasin mekon Kampin Mangon mallinuken päältä jo jokunen viikko sitten. Luulin ensin että kyseessä on paita + hame setti, mutta kyseessä olikin mekko – minkä takia meinasin ensin jättää koko vaatteen sovittamatta.
Onneksi sovitin. Mekko istuikin kivasti. Siihen sai vähän ryhtiä vyöllä, mutta useimmiten annan sen roikkua ihan sellaisenaan. Todella monikäyttöinen vaate, mikä päällä olenkin ollut jo koluamassa Hankoa, syömässä illallista, hoitanut asioita kaupungilla ja käynyt työtapaamisissa. Rakastan tämän kaltaisia vaatteita. Yksinkertaisia, ajattomia ja monipuolisia.

 

 

Dress – Mango
Shoes – Samsoe & Samsoe

Photos: Kira Kosonen
Location: Hanko Villa Tellina

Kommentit (2)

 1. ki
  klo 12:16

  teetko mitaan muuta kuin blogia pari kertaa viikossa?

  1. JULIAToivola Kirjoittaja
   klo 13:42

   Blogi päivittyy nyt kesän ajan vähän harvemmin (heinäkuussa yritän postata jokatoinen päivä:), mutta se ei tarkoita etteikö taustalla tapahtuisi koko ajan jotain muuta, esim. tapahtumatuotantoa, kampanjakuvauksia ja sisällön tuottamista eri firmoille + Cosmon ruokapalsta ja muut ruokaprokkiset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.