Mitä haluaisit.

Ihanalta MouMoulta sain jo aikoja sitten haasteen: Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat.

Tämän ei kaiken järjen mukaan olisi pitänyt olla vaikea, mutta hurjan harkinnan ja puolentunnin jälkeen kollaasissani koreili vain yksi birkinin laukku. Päätin luovuttaa muodin suhteen ja siirryin miettimään mitä oikeasti ostaisin jos saisin iiihan mitä vaan. No, toisen puolentunnin ja hurjan harkinnan jälkeen kollaasissani koreili asunnon kuva. Luovutin ja päätin muokata koko haastetta hieman: Kerro (ilman syyllisyyttä) mitä kaikkea ostaisit jos jos sinulla olisi reilusti ylimääräistä rahaa.

Huh, paljon helpompaa.
 

 

1.Tekisin vihdoin selkätatuointini valmiiksi. 2.Veisin tyttökaverini lomalle (okei ostaisin äidilleniki loman ja Laurille ja minulle). 3.Silti haluaisin sen Birkinin laukun ja 4.minun todella tarvitsisi päästä kampaajalle. 5.Kotiin ostaisin uuden sohvan. 6.Kameraan uuden objektiivin, tai kokonaan uuden kameran. 7.Uusi kannettava olisi kiva (mutta ei sinistä) tosin riitäisi kyllä jos vain veisin vanhan huoltoon ja 8.kipeästi kaipaisin uutta vaatekaappia. Uusi vaatekaappi kyllä kaipaisi lisää tilaa ja lisää tilaa saisi uudessa asunnossa, joten ympyrä tavallaan sulkeutuu.
Ihan oikeasti mahdoton juttu.

 

Kommentit (6)

 1. Kissaämmä!
  klo 09:58

  Ja uusi vaatekaappi kaipaisi satavarmasti myös lisää sisältöä!!! No, ainakin mun tapauksessa…

 2. Anonymous
  klo 14:45

  Minäkin haluan tuon kaiken! =)

 3. Sanni
  klo 16:08

  moikka! ollaan tulossa alkuviikosta kaverin kans helsinkiin ja ois kiva käydä vähän drinksuilemassa. ei sulla sattus olemaan mitään haisua mitkä baarit helsingissä ei ammottais ihan tyhjyyttään maanantai-iltana? eikös baarityöntekijät käy sillon ulkona :Dkiitos jos kerkeet vastata 🙂

 4. Julia
  klo 19:11

  Valitettavasti maanantai tosiaan on kovin hiljainen. Itse en ole maanantaisin käynyt kuin ihan pienissä paikoissa vain lasillisella, useimmiten maanantait ovat vielä koti-iltoja, joten minusta ei ehkä ole nyt apua 🙁 Yritän kuitenkin miettiä jos mieleeni tulisikin joku hyvä paikka. Kirjottelen sitten heti tänne uudestaan jos saan jotain ideaa.

 5. Anonymous
  klo 22:33

  tee myös se postaus mitä ET ottaisi vaikka ois kuinka paljon rahaa! 🙂

 6. Anonymous
  klo 11:29

  Saako kysäistä, millaisella kuvalla aiot selkääsi jatkaa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.