Muotiviikko

Viimeviikolla tosiaan tepasteltiin kaapelitehtaalla pällistelemässä niitä muotiviikon antimia.

Puhutaan kuitenkin ensin hieman vaatetuksestani- minkä suhteen olin aivan hukassa.
Tapaani kuulumattomasti en ollut ehtinyt suunnitella, hankkia, tai luoda mitään päällepantavaa, joten puolituntia ennen lähtöä vallitsi vaatekomerollani lievä kaaos. Olinpas huono muotilainen (tiedän, ettei se ole oikea sana) On se kumma, että lähdet iltaan mikä ylipäätänsä alkaa sanalla muoti ja tukkasi on rasvainen, ei vaatteita, naamakin kuin kaksi viikkoa valvoneella ja koko kokonaisuus yhtä sekasortoa.

Mikä minuakin riivasi- tiedä häntä, mutta jos jotain, niin otinpahan tästä opikseni, että tosiaan asioiden viimetinkaan jättäminen ei ole niitä minun heiniäni.

Lopulta korteni päätyi jumpsuittiin. Hieman juhlavampaan sellaiseen, mikä olikin roikkunut unohdettuna  henkarissaan, kuin odottaen juuri jotain tällaista iltaa.
Sitten vielä ne hiukset letille, naama täyteen meikkiä ja Lauri väkipakolla mukaan niin ilta voi alkaa.

Tai pikeemminkin se tunti, minkä ehdin siellä viettää.
 

Ensimmäisessä kuvassa oli savua.
Toisessa silmät kiinni
ja kolmannessa en pysynyt edes pystyssä. Loistosuoritus.

Lyhyttä visiittiäni kompensoidakseni vierailin tapahtumassa sekä keskiviikkona, että lauantaina.
Yhteensä hurjat kaksi tuntia siis! Tämä oli ensimmäinen kertani Voicen muotiviikolla ja koska en ehtinyt näytöksistä nähdä kuin yhden ainokaisen, keskityin tekemään älykkäitä havaintoja kaikesta muusta tärkeästä kuten mm. herkulliset coctailpalat! Oi nam, valikoimakin oli kattava ja söin valehtelematta pikkuriikkisiä suupaloja luultavasti sen muutaman tarjotillisen. Luulin, ettei niistä voi täyttyä?
Juomapuoli oli heikompi. Siis se ilmainen tietysti. Olen juuri niitä porsaita jotka näissä tilaisuuksissa haalivat sylin täydeltä kaiken ilmaisen ruuan ja juoman. En sanoisi olevani ahne, vaan ööh, kokeilunhaluinen. 

Yritin myös kierrellä eri ständeillä, mutta olin hieman tylsällä tuulella, enkä sen erityisemmin jäänyt tutustumaan niihin paremmin.
Heikon suoritukseni takia suljenkin nyt sanallisen arkkuni ja jätän pirskeiden arvostelun, niistä enemmän irti saaneille.

Joten oliko joku teistä paikalla? Nautitteko muotiviikosta täysin rinnoin, vai jäikö kokemus laimeaksi pölyttymään muistojen perukoille?

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

 1. Anonymous
  klo 09:54

  Upea asu ja niin kaunis taas. En itse ollut tuolla, mutta kivalta näyttää (:

 2. Anonymous
  klo 10:00

  hahaa, oikein! syömäänhän sinne vaan mennään. 😀 jos muotia kaipaa, sitä löytää ihan jostain muualta kuin näistä pienen piirin kinkereistä… toisten ei vaan tarvitse panostaa ja ne näyttää silti upeilta. hyvin vedetty. 🙂

 3. Anonymous
  klo 11:01

  Nyt on pakko kirjoittaa, todella ihana blogi, löysin tän viime viikolla ja ihastelin tätä, luin melkein alusta asti ! 🙂 Ihania vaatteita… nam nam ruokaa, tätä ei voi kehua liikaa.Sitten rupesin miettimään mistäs oot niin tutun näköinen, vaatekaupassa tai jossain oon sut aikasemmin nähnyt….Sitten tadaa lauantai iltana, tajusin loistavasti minkä tiskin takana sua olen nähnyt monena viikonloppuna! En viitsinyt häiritä sun työpäivää, mutta siis mahtava blogi! 🙂

 4. Nata
  klo 12:26

  joo ei niistä mitää täyttyny ja viinaa oli liikaa 😀

 5. Anonymous
  klo 12:46

  kävin itsekin muotiviikoilla, viihdyin vain noin 20 minuuttia. oli mielestäni aika turha tapaus 😀

 6. Hanna
  klo 14:43

  Kävin pyörähtään siellä lauantaina kaverin kanss, mut ei kauheesti saatu kyllä muuta irti kun kaks näytöstä. Ihan jees tapahtuma mut ois siellä enemmänki voinu olla näkemistä ja tekemistä näytösten välillä.. Taisin itseasiassa nähdäkin sut 🙂

 7. Julia
  klo 16:49

  Anonyymi,Kiitos :)Anonyymi,haha, no kiitos! Syöminen kyllä onnistui!Anonyymi,Voi, älä kuitenkaan niitä ensimmäisiä lue 😀 itse en pysty edes katsomaan mitä sotkua olen joskus kirjoitellut. Kiva kuulla, että kuitenkin pidät ja tule moikkaamaan ensikerralla :)Nata,haha, keskiviikkona oli vähemmän ihmisiä ja paaaaljon enemmän tarjottimia! Anonyymi,Minusta on kiva, että näitä kuitenkin järjestetään, vaikkakin olisin odottanut hieman enemmän. Hanna,Olin samaa mieltä. Näytösten välillä sitä vain haahuili ympärinsä, tai seisoi ja tapitti (söi coctailpaloja:D)

 8. minttu
  klo 03:53

  tämä on kenties aavistuksen asiaton kysymys tuikituntemattomalta, mutta mahtaako sulla olla silikonirinnat? mikäli ei, niin onnitteluni – sä todella olet saanut seitsemän oikein geenilotossa, ainakin mitä ulkonäköön tulee. :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.