Mustavalkoinen sateenkaari

Eilen tuli sadetta sitten oikein kunnolla, tumma pilvi peitti nopeasti kirkkaan taivaan ja seuraavaksi kadut vain tulivat virtaavaa vettä. Minusta se oli jotenkin kaunista. Varsinkin kun huomasin sateenkaaren alkavan asfaltista juuri autoni vierestä. Hyvä etten hypännyt ikkunasta! Olen halunnut aina seistä siinä sateenkaaren alussa, en tiedä miksi, mutta toisaalta miksipä ei.

Sateenkaarenvärejä oli enemmän muuten asfaltissakin kuin tämän postauksen asuissani. Kokosin tähän kesäsuosikkejani ja muutamaa kukkakimonoa lukuun ottamatta näyttää todella mustavalkoiselta.
Eipä siinä, minä olenkin aina mieltänyt kokovalkoisen kesän lempivärikseni ja sen kanssa useimmiten käsikädessä kulkee helpoiten musta.
Ehkä syksymmällä sitten kurotellaan sinne sateenkaareen päin, ainakin eilen jo innoissani hypistelin VeroModan uuden liikkeen avajaisissa kaikkea muuta kuin sitä valkeaa kangasta.

Nyt menen hypistelemään vaatteita matkalaukkuuni, lennän tänään Berliiniin!

Kommentit (6)

 1. roosa Kirjoittaja
  klo 13:39

  Tykkään sun tyylistä hurjan paljon! Pienenä postaustoiveena olisinkin kuulla mistä saat inspiraatiota pukeutumiseesi! 🙂

  1. JULIA Toivola
   klo 11:17

   Kiitos 🙂 Voisin tehdä sellaisen postauksen, kiva idea! Toivottavasti saan pian aikaiseksi 🙂

 2. pony Kirjoittaja
  klo 22:32

  hei kuinka monta tuntia on ollut sun pisin kento ja minne ja onko koskaan ollut pahaa turbulenssia tai muuta ”pelottavaa”? pelkään lentämistä ja muiden kokemukset rauhoittaa..minun pitäisi lentää tukholmaan taika osloon kaverin kanssa 🙁

  1. JULIA Toivola
   klo 11:17

   Pisin on ollut ehkä jtn 15h? Ei ole ollut mitään kovin pelottavaa koskaan 🙂 Yritän aina vaan rentoutua koneessa, koska panikointi ei vain auta mitään ja pelolle ei kannata antaa yhtään valtaa. Toivottavasti lentonne menee mukavasti 🙂

 3. Linda Kirjoittaja
  klo 07:26

  Heips, mistä tuo valkoinen takki olikaan?:-)

  1. JULIA Toivola
   klo 11:15

   BikBok 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.