Nälkäkiukku

Kuka idiootti lähtee laiskuuttaan syömään "nopeasi jotain" kello kahdeksalta perjantai iltana ja vielä hyvätahtoisesti suunnaten suoraan sinne suosituimpaan ravintolaan.
No, se suosittu ja neljä muuta vähemmän tai enemmän kärki vaihtoehdoissani kiikkunutta putiikkiani olivat kaikkea muuta kuin tyhjiä.
Pikaillallinen siis osottautuikin turhauttavaksi ruoan metsästämiseksi ja nälkä kasvoi kiukkuun asti- milloinhan olen parhaimmillani, Laurista puhumattakaan.

Mikä ihme siinä on, että nälkäisenä muuttuu niin pirun oudoksi? Siis ymmärrän faktan, että olet nälkäinen ja se ei ole kivaa, mutta enhän minä saa ihan uutta persoonaa silloinkaan, jos esim. on kamala pissahätä, enkä heti löydä vessaa, tai palelee enkä pääse lämpimään (tällöin tosin vaan itken hysteerisesti ja pelkään kuolevani hypotermiaan).

Ja uskallan jopa väittää, että miehet ovat nälkäisinä kaksi kertaa naisia kiukkuisempia. Suorastaan kamalia.

No, onneksi Grill it:n  terassi pelasti meidät hakkaamasta päätämme seiniin ja kätevästi vielä pääsin maistamaan sitä paljon kehuttua kana-caesar salaattia.
 

 

 

 

 

 

 

 

Hyväähän se oli. Tuttuun tapaani otin liian ison annoksen ja se oli liian täyttävä. Loppua kohden alkoi jopa tuntua kovin ykstoikkoiselta touhulta saman salaatin mussuttaminen, joten  ensikerralla taas viisaammin ja pienempi annos. Ahne, kuin ahne.

Kuvissa näkyvä sinappiunelma on muuten taas päässyt valloilleen ja lupaan antaa parempaa asukuvaa, kunhan pääsen sisätiloihin tuolta auringosta.

 

 

 

Kommentit (9)

 1. l a u r a
  klo 11:11

  Toi on niiiiiiin perus et nälkäsenä aattelee ”joo otan megasuperannoksen kyllä minä jaksan syödä” sit kolmessa minuutissa ahmii itsensä täyteen ja loput jää syömättä…

 2. Anonymous
  klo 11:52

  Ihana paita, mistä se on??:)

 3. Melinda
  klo 12:51

  itsellä on myös sama tapa,otan liian ison annoksen ja sitten puolet jää syömättä 😀 mitä rahan tuhlaamista..

 4. Anonymous
  klo 16:36

  sun blogi on niin paras !! 😀

 5. Heini
  klo 21:34

  Mistä nuo lasit? 🙂 Oon etsinyt samantapaisia. Ja oon koukussa tähän sun blogiin, aina pakko käydä katsomassa kun koneelle pääsee, että ootko postannut jotain. 😀 Oon lukenut jo pitkään sun blogia ja sun blogi on myös paras blogi mitä luen! Ja oot niin kauniskin että kateeksi käy 🙂

 6. Julia
  klo 21:53

  Laura, Jep ja tää oli vielä pintä valita vaan isompi annos. Yleensähän sorrun ottamaan alkuruokia, pääruyoan ja jälkkärin aj siinä ollaan sitten niin puhkeamaisillaan, että ilo on kaukana :DAnonyymi,Kiitos 🙂 Paidasta tulee vielä lisää kuvia, se on veromodasta.Melinda,tai juuri tuon rahan tuhlaamisen verukkeella ahtaa kaiken itseensä väkisinkin ja tekee seuraavat kaksi tuntia kuolemaa.Anonyymi,Ja lukiat on myös parhaita! :DHeini,Ne on Ralphin :)Kiitos hurjasti, piristää niin hurjasti päivää näin ihanat kommentit!

 7. Lotta
  klo 19:24

  Hei! Eksyin blogiisi ja se on kiva! Taidankin koukuttautua saman tien. 🙂

 8. Miia
  klo 22:36

  Sä olet kyllä äärettömän kaunis nainen!

 9. Julia
  klo 01:47

  Kiitos, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.