Nettikauppaa ja alekoodeja.

Pitikin sitten pitkästä aikaa kuluttaa oikein tuntitolkulla aikaa nettikaupoissa. ihan kuin otten kiinni sen kaiken menetetyn ajan, mitä lomallani en ole ehtinyt siellä hukata.
Yleensä juuri tämä vuodenaika on vielä se milloin mikään ei kolahda- viimeiset alejämät tai ne tylsimmät kevätuutuudet.

Niinhän sitä taas luuli.
Tässä siis kasapäin löytöjä juurikin niistä alejämistä ja uutuuksista:

Jos joku inhoaa näitä nettikauppakollaaseja, niin suosittelen lämpimästi skippaamaan koko postauksen. Ei siellä lopussakaan ole mitään järkevää sanottavaa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos jotain pakko olisi valita, niin Zaran musta hame ja laukut. Hm:n nahkatakit. Asosksen viimeinen mekko johonkin juhlaan, mitä ei ole tiedossa lähimaillakaan ja Nellyltä topit,bikinit ja kukkamekko, kiitos.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17892302)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');

Spartoon alekoodit tupsahtivat myös aamulla virtuaaliseen postiluukkuuni, joten ajattelin laittaa ne tähän samaan syssyyn, jos jollain on käyttöä uusille popoille. Itse tilasin viime alekoodeilla UGGit ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

 

 

 

SPTJAN1:10% alennus yli 60€ ostoksista.
SPTJAN15:15% alennus yli 100€ ostoksista.
SPTJAN2: 20% alennus yli 150€ ostoksista.
Alennuskoodeja ei voida yhdistää muihin alennuksiin.Kaikki koodit ovat voimassa 31.1.2012 saakka.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20179900)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');

 

 

Kommentit (12)

 1. Tiia
  klo 11:05

  Kaikki nuo nudet ja vaaleat ihanuudet houkuttelee niin paljon 😛

 2. Anonymous
  klo 12:39

  heippa! Kuule, siis onko zaralla nettikauppa? Kun siis voi olla että oon vaan tosi uuno, mutta mä oisin kauheesti halunnut sieltä ostella vaikka mitä (koska omalla paikkakunnallani ei ole zaraa:/), niin jouduin tulemaan siihen tulokseen ettei niiltä nettisivuilta voinu mitään ostaa. vai vaiko?! äää…:D kiitos ja anteeksi!

 3. Julia
  klo 15:36

  Tiia,Tiedän! Olen vielä beigen suurkuluttaja.Anonyymi,Voi, et ole uuno 😀 Zara taitaa toimittaa tuotteita melkein kaikkialle muualle eurooppaan, paitsi suomeen. Ehkä sekin päivä vielä joskus koittaa kun niitä saadaan tännekkin.

 4. Anonymous
  klo 16:08

  Zaran vaatteet vei ehdottomasti näistä eniten pisteet kotiin. Toiseksi himoitsen myös noita Nellyn toppeja! En malttaisi odottaa kesää ¤ -Anni

 5. Night at Vogue
  klo 16:54

  Odotan sitä päivää kuin kuuta nousevaa kun zara alkaa toimittamaan suomeen. Epäreilua.

 6. Anonymous
  klo 17:32

  olipas tuo yksi nellyn beige mekko mennyt nopeaan ku ei enää millään löytynyt 🙁

 7. Julia
  klo 18:33

  Anni,Niistä vielä osa oli -50%. Pitää kai pistäytyä Zarassa jos jäljellä olisi jotain!Night at vogue,Toivottavasti pian!Anonyymi,Ne menee niin nopeaan! Itsellänikin monesti mennyt joku kiva löytö samantien. Nyt taitaa vielä nuo sivut sekoilla hieman, niin en pääse katsomaan.

 8. Julia
  klo 23:44

  Ihanat ihmiset:Yleensä en jätä julkaisematta, tai poistele kommentteja, mutta muutin mieleni, mitä tähän tiettyyn uutisotsikko keskusteluun tuli. Alunperin julkaisin kommenttinne (hyvät ja huonot) mutta keskustelu yltyi mielestäni sille tasolle, ettei se sovi tänne kommentiboksiin. Olen tästä pahoillani, ymmärrän että tekin haluatte ilmaista mielipiteenne, koska Lauri niin paljon on ollut myös osa tätä blogia, mutta tosiasia on myös se, että kukaan ulkopuolinen ei tiedä mitä jutussa oikeasti tapahtui (video ei ihan oikeasti kerro kaikkea, eikä Lauri ole edes se henkilö joka videossa eniten näkyy- niinkuin moni ilmeisesti luulee).

 9. Anonymous
  klo 00:37

  voi ei, sait minutkin verkkokauppojen lumoon ja tilaamaan muutaman lisäihanuuden, mitä ei kaapista vielä löytynyt. Joko kiitokset tai nyrkinheilautukset sinnepäin! ;)terv lukija

 10. Julia
  klo 02:16

  Kiitos myös kaikista ihanista kommenteista teille jotka niitä lähettävät <3 Koen vielä tarpeelliseksi muille selventää, että EI, kukaan ei loukkaantunut, tai saanut mitään vammoja ja EI, lauri ei ole koskaan ollut lähellekkään väkivaltainen minulle. Edelleen se on yhtä ihana kuin aina ennenkin, vaikkakin ymmärrettävästi monet tätä nyt kyseenalaistavat tällä hetkellä ja loput vähintään naurahtavat, mutta koitetaan nyt jättää tämä juttu täällä blogin puolella tähän 🙂

 11. Anonymous
  klo 22:39

  Tässä pätkä aiheesta Iltalehden keskustelupalstalta:http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=9418903#post9418903”Ansionsa mukaan saivat jos kerran menivät riitaa haastamaan.”Kuuluuko myös riitaa haastava vaimo käsitellä Taatsin tavalla? Vai saako ainoastaan suomalaisia heteroseksuaalisesti suuntautuneita känniääliöitä potkia päähän? Jos känniääliötä saa potkia vielä maassakin päähän tai ylipäätänsä lyödä, niin lähes koko maan väestö ottaa pataansa pahemman kerran. Tätäkö sinä oikeasti haluat? Etkö oikeasti ole ikinä humalassa sanonut mitään typerää? Mihin se oikeuttaa? Saako sinulle esim. sillä perusteella aiheuttaa pysyvän aivovaurion?Juuri tutustuin yhden vanhan ihmisen ruumiinavausraporttiin. Oli saanut 80-luvulla pataansa. Aivoissa lapsen nyrkin kokoinen alue täysin pois pelistä. Korvaukset aikanaan pari sataa markkaa, ei koskaan edes kunnon diagnoosia. Pappa varmaan vain ihmetellyt, kun ei järki entiseen malliin pelitä.

 12. Julia
  klo 23:09

  Vaikka sanoinkin etten tätä asiaa käsitteleviä kommentteja julkaise, niin vastaan nyt tähän koska haluan ehdottomasti selventää muutaman asian. Ensinnäkin a. nämä riitaa haastavat eivät olleet mitään perus humalaisia, vaan kaksi todella agressiivisesti käyttäytyvää henkilöä, jotka ensin tulivat kysymään piriä ja kun sitä ei tietenkään löytynyt alkoivat he huutamaan tappouhkauksia. Olet oikeassa siinä mitä kirjoitit, mutta jos joudut tappeluun tahtoamattasi sekavan ja arvaamattoman huumehörhön kanssa, joka rauhoitteluista huolimatta haluaa sanojensa mukaan tappaa sinut ei asia ehkä ole niin yksinkertainen. JA painottaisin vielä sitä, että kukaan ei loukkaantunut! Ei mitään pienintäkään vammaa tullut kenellekkään.Median otsikointi tässä asiassa oli suoraan sanottuna hanurista. He laittoivat otsikon laurista, mutta ympyröivät videolla toisen miehen kuvan, joka ei siis ole lauri. Lauria videolla ei tuskin edes näy. Me kaikki olisimme halunneet välttää tapahtuneen. Lauri varsinkin, joka katuu sitä, ettei aikaisemmin lähtenyt pois. Anteeksi on myös pyytänyt näiltä henkilöiltä.P.s olen yökerhossa töissä ja kyllä siellä suurinosa päätänsä aukova känniääliö saa kuitenkin turpiinsa. Tätä en henkilökohtaisesti ymmärrä yhtään, mutta näin se vaan näköjään menee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.