Nightlife

Yöelämä täälläkin on mielenkiintoista. En tiedä miten homma toimii, mutta jonot kiemurtelevat nurkan taakse ja niitä on monia. On vippijonoa, on pöytävarauksille jonoja, on poikien jono, tyttöjen jono, tavallinen jono ja ties mitä muuta. Housteja pörrää jokapuolella ja olen aina ihan pihalla, kun meidät noukitaan baarin edestä ja kuljetetaan jonosta toiseen. Usein myös kysytään haluammeko pöydän ilmaisilla juomilla jne- Tottakai! Harmi vain että joskus ja useimmiten meidät ohjataan jonkun miehen pöytään, missä meidän ilmeisesti kuuluisi juoda ilmaisia drinkkejä, tanssia ja hengailla. Katoamme aina vähin äänin nopeasti omillemme.

Yökerhot ovat tosin upeita. Musiikki on hyvää ja ihmisiä on paljon. Naisia enimmäkseen pikku mekoissaan. En ole eläessäni nähnyt yhtä paljon makkarakuorimekkoja ja korkeita korkoja. Kokeilin itseasiassa tänään ensimmäistä kertaa tiukempaa mekkoa päälle ja olo oli aika alaston. Muutaman drinkin jälkeen tosin ihan kotoisa. Tietysti. Erilaistaan tämä on, mutta huaskaa, ei voi kieltää.

Kommentit (17)

 1. EliZaaa
  klo 19:25

  Varmasti noin kauniit naiset poimitaan jonosta sisälle ensimmäisenä! 🙂 Voi kun olisi ihanaa päästä itsekin ulkomaille bilettämään!

 2. Katrine
  klo 19:38

  Sun blogi on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta pakko sanoa, että oon jäänyt ihan koukkuun! Tykkään lukea sun juttuja ja mun mielestä sun kirjotustapa on tosi miellyttävä ja jotenkin koukuttava 🙂 Oot myös tosi kaunis ja pukeudut aina niin kivasti!

 3. Mia N.
  klo 19:46

  Moiks!

  Kiitos ihanasta blogista aina yhtä upeine kateutta herättävine kuvineen:D Huomasin sinulla upeat tekstitatuoinnit jaloissa – voisiko niistä saada tarkempaa kuvaa? 🙂

 4. jipsu
  klo 19:55

  Onko tolla sun tummalla kaverilla blogia?

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:49

   Ei valitettavasti ole 🙁

 5. S
  klo 22:53

  Wau, näytätte kaikki niiin upeilta! 😀

 6. Queen Ariel
  klo 14:36

  Ihanat bleiserit teillä päällä,sopii todella hyvin!:-) meininki hieman erilaista kun täälläSuomen päässä!:-D

 7. Alice
  klo 16:11

  Varmasti paremmat yö meiningit kun Suomessa. Täällä tuntuu kaikki niin laimealta kun on käynyt ulkomailla kunnon pirskeissä.

  – Alice

  http://stylist-diaries.blogspot.com/

 8. emma
  klo 16:49

  Ihana tää sun blogi, oon koukussa =) Miten ootte sun kaverin kanssa saanu kiharrettua noi hiukset tollee? Aivan upeet!

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:50

   Suoristusraudalla 🙂

 9. Lauren
  klo 23:09

  Moikka 🙂 oli ihan pakko kommentoida kun pohdiskelit noita jonojuttuja, jenkeissä ainakin on eräänlaisia promoottoreita jotka saavat rahaa siitä että tuo kauniita, pitkiä ja laihoja (malleja) clubeille eli varmasti on olleet niitä jos ovat tarjonneet koko illan ja noukkineet teidät jonosta 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 10:51

   Juu tämä selvisi meille siellä jo ensimmäisenä iltana. Ihan kätevää, mutta niin outoa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.