NIIN KUJALLA

 

En ehkä päässyt näkemään Helsinki Fashion Weekin muotinäytöksiä, mutta sainpahan kiinni näistä pikkuhiljaa laskevasta auringonsäteistä Suomenlinnan kujalla.

Ja sinnepä taisin kuuluakin, nimittäin aivan kujalla oltiin tuo koko päivä.
Ensin jäätiin lautasta liian aikaisin ja päädyttiin Kuningassaareen. Oltiin niin uppouduttu juttelemaan, että käveltiin vain ihmismassan perässä. Oltaisiin kävelty varmaan suoraan laiturilta mereenkin, jos joku sen olisi meitä ennen tehnyt. Sen sijaan käveltiin laumaeläiminä väärän saaren miltei päätyyn, kunnes huomattiin ettei tämä nyt ihan suokilta ja muotitapahtumalta näytä.

Sitten odoteltiinkin puoli tuntia uutta lauttaa ja Suomenlinnaan päädyttyämme lähdettiin täysin väärään suuntaan. Tarvottiin helteessä hiekka vain pöllyten luultavasti puoli tuntia taas ihan päin mäntyä – oikeasta kohteesta koko ajan vain poispäin.

Tulipahan koluttua Suomenlinna! En nähnyt juuri mitään opaskylttiä tapahtumaan päin, en saanut sähköpostikutsua auki ja varsinkin noustessamme saarelle joltain pikkulaiturilta oli saariseikkaillu meille jo niin valmiiksi pedattu.

Ehkä olisi pitänyt katsoa tapahtuman sivuja ja saaren omia kylttejä hieman aikaisemmin niin oltaisiin ehditty paikalle näkemään muutakin kuin tyhjiä laseja keräilevät siivoojat.
Hieman nauratti, mutta tulipahan käveltyä ainakin kunnon lenkki kauniissa maisemissa! Ensi vuonna mukana kartta, navigaattori ja savumerkit. 

 

Shirt – GinaTricot
Pleated skirt – Zara (similar HERE*)
Shoes – Adidas (HERE*)
Bag – Chanel
Sunglasses – Céline

Photos: Mona Salminen

Kommentit (8)

 1. Jemmi
  klo 21:57

  Maagisen mahtavia kuvia 🙂 näitä jäi vain lumoutuneena tuijottamaan.

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:18

   Kiitos, ihana kuulla 🙈 Meillä on hyvä tiimi Monan kanssa 🙂

 2. Amanda
  klo 22:01

  Niiin kauniin harmonisia kuvia kujalla, oot ihan oikeesti uskottava malli! Näissä kuvissa oli jotain hieman erilaista verrattuna tavalliseen tyyliin, ehkä eri kuvaaja tai jotain? Jotenkin freesi ja kujeileva. Plus kiva nähdä kasvojakin vähän lähempää! Tällaista lisää. Tän blogin muotilehtikuvat ja höpsöt tekstit on kyllä kaikessa kontrastissaan aivan ykköstä! <3_<3

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:21

   Freesi ja kujeileva 💕 Ihana kommentti! Tulin superhyvälle tuulelle, kiitos:) Kiitos myös tosiaan Monalle joka on innokas kuvaaja ja omaa niin hyvän kuvaussilmän! Ehdottomasti näitä lisää! Tällaiset kommentit kun tsemppaavat vielä niin paljon <3

 3. Vierailija
  klo 08:42

  Hahha! Nauroin ääneen tosta mereen kävelemisestä. Kirjoitat todella hyvin! 🙂

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:22

   Haha, pitää vielä huolestuttavan paljon paikkaansa 😀
   Nauraminen on paras palaute, kiitos <3

 4. Marianne
  klo 17:30

  Upeita kuvia 🙂

  Itse pääsin käymään Helsinki Fashion Weekillä ja taisin samalla napata samaisen rakennuksen edestä kuvia 🙂

  xx

  http://mariannelle.com/

  1. JULIA Toivola Kirjoittaja
   klo 22:23

   Hyvä että joku löysi perille 😀 Suomenlinna on kyllä niin kaunis! Pitäisi useammin kuvailla siellä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.