Päivän asu.

Melko pitkästä aikaa, mutta samoilla vaatteilla.

Tähän väliin ensin pieni välipointti: Minä olen hereillä ja kello ei ole edes kahdeksaa! Eilen heräsin päivällä kello kolme- Mikä on lähemmäs normaalia, mutta lähellekkään normaalia tämä rytmini ei ole.
Sovi siinä sitten tapaamisia, kun et tiedä nukutko puolet päivästä, vai puolet illasta.
 

Takaisin sen asun pariin ja niinkuin sanoin, tämä kaikki on jo aika nähty.
Mietin usein, miten bloggaajat- jotka viljelevät näitä asukuvia, keksivät aina jotain uutta ja ei nähtyä päällensä?
Joko on varaa ostaa aivan helkkaristi uusia releitä, tai on todella muuntautumiskykyinen. (tai varas, tai taikuri).
Minä en pysty mihinkään näistä.

 

 

Toppi tosin on uusi!

Ehkä harjoitus tekee mestarin. Siis siinä muuntautumisessa. Aika mestari olen jo nimittäin siinä turhan materian haalimisessa.

 

 

 

 

No, kesä lähenee ja vaatteet vähenee. Pääsee paljon helpommalla.
Minä menen keittämään kahvia ja nauttimaan aamustani.

 

 

Kommentit (16)

 1. kata
  klo 08:51

  Harvoin tulee kommentoitua mihinkään blogiin, mutta nyt mulle tuli pakottava tarve kertoa, kuinka paljon tykkäänkään sun blogista! Yleensä miellyn enemmän kuvapainoitteisiin blogeihin eikä tekstejä tule aina edes luettua, mutta sun blogissa sekä kuvat että erityisesti tekstit toimivat niin hyvin etten jätä mitään koskaan huomiotta. Lisäksi suuri plussa siitä, että postailet niin aktiivisesti ja vaikutat siltä, että blogin pito on sulle tärkeää ja mieluisaa. Siis niin, ettei tunnu siltä kuin joutuisit väkisin vääntämään juttuja tänne.Tästä tuli nyt melkein romaani, kun kerrankin innostuin jotain kommentoimaan, mutta jatka ihmeessä samaan malliin, täältä löytyy ainakin hyvin tyytyväinen lukija 😀

 2. Satu
  klo 09:38

  Kengät on kadehdittavan ihanat 🙂

 3. Anonymous
  klo 11:36

  Täysin samaa mieltä katan kanssa! 🙂

 4. Heli
  klo 12:23

  Ha, löysin just sun blogin ja taidan jäädä seurailemaan 🙂 Tunnut aidolta ihmiseltä ja blogissasi on hyviä postauksia 🙂http://lifeandtails.blogspot.com/

 5. Julia
  klo 13:51

  Kata,Oli kyllä ihana aloittaa aamu sillä, että luin tämän kommentin! KIITOS 🙂 Ihan mieletöntä saada näin ihanaa palautetta.Satu,Ja super mukavat jalassa. Varmaan kävelen ne puhki tämän kesän aikana :DAnonyymi,Oi! kiitos <3Heli,Jee! Kiitos 🙂 Ihana kuulla.

 6. Cheririe
  klo 14:36

  Samoin! Siksi jätänki asukuvat muille.Sun blogi on kyllä vaan parantunu ajan myötä! Tykkään! 🙂

 7. yanna
  klo 15:59

  Ai oliko Lauri tehny sulle uuden bannerin? Mä haluun nähdä 🙂

 8. Julia
  klo 17:07

  Cheririe,I agree. En edes pysty lukemaan vanhoja tekstejäni enää :DYanna,Siis sama kuva, uusi teksti.- Mitä en laitakkaan tänne 😀

 9. Anne
  klo 21:35

  Minä haluan myös kiittää kivasta blogista ja yhdyn Katan sanoihin. Ja ihan mielellään näkee bloggarinkin päällä samoja vaatteita useamman kerran, koska niinhän meistä suurin osa pukeutuu. Kuvasi ovat aina kauniita ja niitä on kiva katsoa ja teksti tosiaan hymyilyttää ja sitä on mukava ja helppo lukea. Kiitos!

 10. Anonymous
  klo 21:44

  Olet ihanan aidon oloinen ihminen ja tykkään blogistasi todella paljon 🙂 Kaiken lisäksi olet aivan mielettömän kaunis! Sinulla on kadehdittavan upea hoikka vartalo! Olen toki tyytyväinen itseeni, mutta jos saisin jotain muuttaa itsessäni niin haluaisin olla hieman solakampi ja 5 cm pidempi (olen 160 cm ja koska olen koko ikäni treenannut paljon ja lihas tarttuu minuun hyvin, vaikkei näin naisilla yleensä ole, olen suht lihaksikas ja täten omasta mielestäni tanakan näköinen…) Olen miettinyt myös usein sitä, että miten joillakin bloggaajilla on aina erilaiset vaatteet päällä ja he ostavat jatkuvasti hirveitä määriä uusia vaatteita, matkustelvat, käyvät ulkona syömässä, yms. Suurin osa vielä opiskelee… Itse olen vakituisessa työssä ja tienaan noin 35 000 euroa vuodessa eikä minulla ole samanlaiseen elämän tyyliin varaa. No, kai elämä on valintoja täynnä….

 11. Julia
  klo 05:15

  Anne,Kiitos kuuluu ihan teille lukijoille 🙂 Helpottavaa kuulla, että olet sitä mieltä, että tekstini on helppolukuinen 😀 Usein pelkään, ettei kukaan saa tästä mitään selkoa. Kiitos!Anonyymi,Kiitos. On kyllä niin hurjan ihania kommentteja, että ei voi edes tarpeeksi kiittää 🙂 Minä olen aina pitänyt lihaksia naisilla kauniina (jos nyt ei mennä ihan älyttömyyksiin) Olet onnekas kun saat niitä helposti. Ehkä blogeista saa sellaisen kuvan helposti- Bloggaajat kirjoittavat aina kun ostavat jotain, syövät ulkona ja matkustellessa. Vastapainoksi ei ehkä ole tarpeeksi sitä ”tein tänään kotona kaalikeittoa ja kauhistelin kasvavaa laskupinoa” Minulla ainakin on tällaisia päiviä (paljon) vaikkakin myös minun blogistani näkyy, että matkustelen ja syön ulkona 😀

 12. Anonymous
  klo 18:58

  Moikka! Löysin sun blogin tän viikon alussa ihan sattumalta, ja katsoin että löytyipäs tosi aito ja kaunis bloggaaja. Tekstisi on (kuten kaikki on hokenut mut no, kerta kiellon päälle) tosi aidon oloisia ja mielenkiintosia, et tee tikusta asiaa vaan kirjoitat näpäkästi. En koskaan ole kommentoinut kellekään, koska ylistyskommentteja satelee muutenkin ja samaa on turha toistaa, mut nyt kun vähän tarkemmin tutkin asiaa nii huomasin et ollaan tosi samantyylisiä (ihmekös tuo siis, miks miellyin Oceanchildiin;)). Ostin just ulkomailta kasapäin vaatteita ajatellen et jes, kellään ei ole samanlaisii, ja sulla on täs samanlainen toppi päällä! 😀 Tai okei en nyt voi olla satavarma onkse ihan just se, mut no, samalta se näyttää! 🙂 (okei tän takii en koskaan kommentoi koska aihe karkaa kauas käsistä!) Mut pointti oli, et tykkään tosi paljon ja jään seuraa sun bloggailuu, ilman kommentointia tosin ;)PS, tätä ei voi tarpeeksi toistaa; oot for real kadehdittavan sopusuhtainen ja siro! Jos innostuisit tekee lisää treenipostailuja ni ois tosi jees! Oma treeni on jo nii rutiininomaista et vaihtelu virkistäis, jos sulta vaik sais jotai idistä 🙂 jatka samaan malliin ja ihanaa kesän alkua!

 13. Julia
  klo 16:53

  Anonyymi,hahah olipas ihana kommentti. Ihan ääneen naurahdin muutamaan otteeseen 🙂 (jos jäät lukemaan, niin vaadin että kommentoit lisää :D) Ja kiitos paljon, ei niitä kehuja liikaa satele. Minä olen vielä todella epävarma tämän kaiken suhteen, että kirjaimellisesti huokaisen aina helpotuksesta jos joku kehuu. Treenipostaukset ovat tosiaan vähän jääneet, pitää yrittää muistaa tehdä lisää!Ihanaa kesä alkua myös sinne 🙂

 14. Anonymous
  klo 11:37

  onko toi toppi bershkasta tai stradivariuksesta?:) mulla myös meinaa samanlainen toppi valkosena sekä mustana!;)

 15. Julia
  klo 19:00

  Anonyymi,Stradivariuksesta 🙂 Muistin ensin, että se on h&m:stä kun siellä on samantyyppisiä kevätmallistossa, mutta nyt kun kysyit niin muistinkin oikean paikan ja kävin ihan tarkistamassa topista.

 16. Miau
  klo 14:42

  Palaan kommentoimaan (Anonyymi 21.5) ja kertomaan, että oon edelleen tykännyt, mut treenipostailuja kaipailen edelleen 😉 Mur! Mäkin ajattelin kokeilla siipiäni bloggailun suhteen, lento tosin saattaa jäädä melko lyhyeksi. Oisko sulla myös yksinkertaisia ruuanlaittovinkkejä aloittelijoille, just kastikkeita ym..? Blogi on siis edelleen mun mieleen, u go girl! Ja uskalla käyttää niitä värejä, kun selvästikin osaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.